Sunucuda son zamanlarda bir çok Car-Ramming ihlali gözlemleyebiliyoruz bildiğiniz üzere. Bu durumdan meslek kasanlar çok yoruluyor, bazen sinir krizi geçiriyor. Kimi bunu bile bile kendi zevki için kimi de istemeden yapıyor fakat istemeden yapanlar bilerek yapanlarla arada kaynayınca hem istemeden yapan taraf hem de Car-Ramming’e uğrayan taraf üzülüyor. Çok gerekli değil fakat eğer sinyal sistemi getirilirse en azından istemeden Car-Ramming yapan insanlar diğerlerinden ayrılabilir.
Suistimal edileceğini düşünmüyorum fakat eğer edilecekse bile sadece meslek araçları için sinyal sistemi geçerli olursa bu ihtimalin de önüne geçilmiş olur. Sivil araçlarla CR yapan insanların %95’inden fazlası zaten kendi zevki için CR yapıyor.
Herhangi bir suistimal durumu olmayacak gibiyse yukarıda söylediğim öneriyi geri alabilirim.
Arkadaşlar bu AR-GE geliştirmeye açık bir AR-GE’dir, eğer beğenmediğiniz bir nokta olduysa AR-GE ile ilgili “desteklemiyorum” yazmak yerine “şurasını beğenmedim, şöyle değiştirilirse mantıklı olur” tarzı bir yönelimde bulunmanızı rica ediyorum. Yorum üzerinden belirttiğiniz fikirlerden aklıma yatanları AR-GE’m üzerine ekleyeceğim. Dediğim gibi çok gerekli değil ama getirilirse bir zararı olmaz, yararı olur.
desteklerinizi bekliyom. - desteklerinizi bekliyom. - desteklerinizi bekliyom. - desteklerinizi bekliyom. - desteklerinizi bekliyom. - desteklerinizi bekliyom. - desteklerinizi bekliyom.