Şehir İçi => Birlik Tanıtımları => Birlik Tanıtımları Arşiv => Konuyu başlatan: Anıl - 12 Ağustos 2018, 23:15:33
Başlık: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 12 Ağustos 2018, 23:15:33
Alıntıdır.
Tanıtımı okumaya başlamadan önce butona basarak şarkıyı başlatabilirsiniz.
Lupertazzi Crime Family
(https://resmim.net/f/ZH3Mje.jpg)
L'unione fa la forza
(https://resmim.net/f/H48aV4.jpg)
-Sicilya-
Armando Lupertazzi 1974 yılında Sicilya'nın Palermo beldesinde dünyaya geldi. Armando ailenin tek çocuğuydu. Ailesinin maddi durumu yaşadıkları kasabaya göre hiç fena değildi. Sebebi ise babası Salvador Lupertazzi'nin Corleone ailesinin en güvenilir üyelerinden biri olmasaydı. Armando hayatı boyunca hep babasının hayatını özenmişti. Zaten Bu hayatı gören biri nasıl normal insanlar gibi yaşayabilirdi ki..
-01.01.2015 Büyük Operasyon-
Yeni yılın ilk gününde İtalya'da bomba üstüne bomba yaşanıyordu. İtalyan silahlı kuvvetlerinin desteği ile Cosa Nostra olarak bilinen bir çok mafya ailesine büyük baskınlar veriliyor aile üyeleri ve başkanları adalet önüne çıkartılıyor. En büyük darbeyi yiyen ailelerden biri Corleone idi. Ailenin birçok önemli üyesi ile patronları yakalanmış ve hapse atılmıştı. 50 yılı aşkın Corleone hakimiyeti artık bitmişti. Lupertazzi için artık İtalya'da yaşamanın olanağı kalmamıştı. Tek bir seçenek vardı fırsatlar ülkesi Amerika..
-Fırsatlar Ülkesi- Armando birkaç gün sonra dostlarıyla beraber New York'taki dostlarının yanına gelmişlerdi. Gelmeleri hem sevindirmiş hemde düşündürmüştü. New York'taki önemli ailelerden olan Genovese ailesinin patronu Vito Genovese ile toplantıları olumlu geçmişti. Onlar New York'ta Genovese'ye bağlı bir aile oluşturmak istiyorlardı. Şimdi en büyük engel uzun zamandır yapılmamış New York ailelerinin toplanıp bir karar vermesiydi.
-Büyük Toplantı-
Bu toplantıya New York'ta faaliyet gösteren beş büyük aile katılmıştı. Bunlardan biriside Genovese ailesiydi. Uzun süren toplantı sonucunda alınan karar malesef Lupertazzi'yi yıkıcaktı. Amerika eski Amerika değildi devlet bu aileleri bitirmek için R.I.C.O. yasası altında her türlü olasılığı deniyor ve bu aileleri zorluyordu. New York'ta pasta bölünmüştü sistem güzel bir şekilde işlemekteydi yeni bir ailenin gelip hele gelenekçi bir ailenin bu sistemde güçlenmek için dengeleri bozmasına müsade edilemezdi. Lakin Famiglia Fedele olarak bilinen bu aileyi reddetmekte olmazdı. O yüzden karar basitti uzun zamandır Los Angelas'ta bu ailelere bağlı bir oluşum yoktu. Üstelik her ne kadar dost olsalarda şehrin yönetimi Al Capone isimli kişideydi. Lupertazzi'ye gereken maddi olanak sağlanacak ve Los Angelas'ta New York'a bağlı bir aile oluşacaktı. Zamanla Capone'nun vazgeçilmezi olarak onun kurduğu bu sistemi çökelterek şehri New York ailelerine bağlayacaklardı.
Armando'nun bu teklife cevabı basitti " L'unione fa la forza(birlikten kuvvet doğar)" siz bizi destekleyin Los Angelas sizindir. Bu toplantıdan sonra Lupertazzi ve dostları New York'taki işlerini bitirerek kendilerine Los Angelas'ta vaat edilen yerlere yerleşmeye gittiler..
(https://resmim.net/f/txX6Ht.jpg)
(https://resmim.net/f/XHUUcG.png)
Not: Legal rütbelerde bulunan kişiler ailenin illegal yüzünden haberleri yoktur. Onlar sadece işletmelerde sıradan çalışanlardır. Aileye alım sadece belirli zamanlarda, legal kollarımızda başarılı olan ve rol bilgisinin yeterli olduğuna kanaat getirdiğimiz kişiler aile bünyesine tören ile alınır.
(https://resmim.net/f/4AfC40.png)
(https://resmim.net/f/QIDuEi.jpg)
- İtalyan göçmenlerin benliklerini kaybedip Amerikanlaşıp İtalyan kültürüne uzaklaşmaları sebebiyle ailelere İtalyan ırkına mensup kişilerin katılımı azalmıştır. Bu sebeple ailelere İtalyan olmayanlarında alındığı bilinmektedir. Lakin İtalyan olmayanlar belirli bir seviyeye getirilir ve aile için çok büyük işler yaptığı sürece daha yukarılara çıkartılırlar.
(https://resmim.net/f/Y4Dgzj.jpg)
- Omertà kanunlarına uymamanın sonu ölümdür. - Üstlerinin verdiği emirleri sorgulayamazsın. - Ailen, paradan ve kendi akrabalarından önce gelir. - Boss ve Underboss ulaşılmaz kişidir. Bir sorunun olursa Capo'ya gitmelisin. - Ailenin çıkarlarını tehlikeye sokacak hiçbir hareket yapmamalısın. - Aile üyesine dokunursan ya da bir başkası dokunursa bütün aile şehirde o kişinin peşine düşer. - İtalyan olan arkadaşına ailede çalışması için kefil olabilirsin ama kişinin her hareketinden sen sorumlusun. - Yüzünü saklayacak rag ya da maske gibi şeyleri kullanmak yasaktır. -Oyun kurallarını iyi bilmeniz gerekmektedir. OOC sicili yüksek olan kişi CK edilerek uzaklaştırılır. -Gereksiz /b ve /f kullanmak kesinlikle yasaktır. -Telsizden OOC konuşmak yasaktır. -/f kanalından soru sormak ve sohbet etmek yasaklanmıştır. Bunun yerine özel mesajı kullanmalısın. -Rol sırasında "bağlantı kopması,/q, refusing" gibi durumlar söz konusu olur ve tespit edilirsen CK edilerek uzaklaştırılırsın. (Soldier ve daha üst rütbelere gelmiş kişiler birlikten çıkmak istediklerinde CK sistemi uygulanır. Bu sistem legal rütbeler için geçerli değildir.) (**Legal rütbelerde; birlik liderine veya dost oluşum liderlerine hakaret, illegal roller yapıldığı taktirde CK sistemi uygulanabilir**)
(https://resmim.net/f/l1rT9Q.jpg)
-Aileye direk olarak katılma gibi bir durum yoktur. Ailenin legal kollarında işe başlar eğer beğenilirseniz aile bünyesine alınırsınız. -İtalyan uyruklu olanların aileye katılımı diğerlerine göre biraz daha rahattır. -Bizimle rol yapan arkadaşlar Cosa Nostra kültürünü daha iyi yansıtmak için aşağıda verdiğimiz italyanca terimleri kullanıp rollere renk katabilir.
A Agita=Hazımsızlık Animale=Hayvan Andare=Yürü gidelim Attendere=Bekle
B Bambino=Bebek Basta!=Yeter! Bastardo=Piç! Bella=Güzel Bestia=Canavar Braciole,brociol'=Tavada kızartılmış ince et dilimleri Buffone=Soytarı
C Cafon'=Hödük,"kaba insan" Capisce,capisc'=Anladın mı? Capicol=Bir çeşit salam Capuzzel'=Ortadan ikiye ayırılmış keçi kellesi Cazzo!=Yarak! Cent'anni=Şerefe / C'entani Cetriol="hıyar" dangalak anlamında Che Cazzo="Ne sikim iş!" Consiglieri=Danışman Cuicc'=Aptal insan
D Demone=İblis Diavolo!=şeytan , İl mio diavolo - benim şeytanım Disgrazia=rezalet,utanç
F Fannabala!=Anlamsız bir ünlem S'faccim!= "sperm" anlamında bir ünlem Finocchio=Kelime anlamı "rezene" olan ve eşcinsel erkekler için kullanılan aşağılayıcı deyim
G Grazie=Teşekkürler Grazie millie!=Çok teşekkür ederim Guerra=Savaş
I İdiota=gerizekalı İnfamita=Kötü şöhret,haysiyetsizlik İnfeziona=Enfeksiyon,iltihap İo non so perché=Nedenini bilmiyorum
J Jabones=Dangalaklar
L L'nostra familiglia!=Bizim ailemiz Lupara=Av tüfeği M Managgia/Mannagg'=Kahretsin Managia I'miserie=Benim kötü talihim Mamaluk=Birine sevgiyle aptal demenin bir yolu,genelde ardından sırtı sıvazlanır. Mi'amico=Dostum Minchia="yarak" anlamında bir ünlem. Mi Dispiace davvero=Gerçekten üzgünüm Mi vergogno=Mahcubum Madon'=Madonna/Anne Malato=Hasta Madre Dio=Hazreti Meryem Mezzofinook=Yarı eşcinsel / Muhallebi çocuğu Mi dispiace=Üzgünüm Moradell'=Kaybeden Mostro=Canavar
N Non forzare=Zorlama,ısrar etme Non piu!=Kafi/teşekkür ederim
P Palsan=Hemşeri Parlare!=Konuş! Per favore=Lütfen Pezzanovanti=Kodaman
S Salute!=Sağlığına! Sciupafemmine=Çapkın Scucciameen/scrucc'=Baş belası Signora=Hanımefendi Si=Evet Sfagliatelle=Bir tür italyan böreği Splendido=Olağanüstü Sta'zitt!=Kes sesini,kapa çeneni Stronz'=Salak Sticazzi=Şapşal Stupido=Aptal V'fancul'/'foncul=Siktir
Cosa Nostra gelenekleri ve aile rutinleri 1-) Kendi aralarında sorun yaşayan ve çözemeyen üyeler aileye ve diğerlerine zarar vermek yerine bir üstlerindeki rütbeye gitmek zorundadır. 2-) Tüm aileye kabul edilmiş üyelerin sorunlarıyla Patron ilgilenir. Herhangi bir aile üyesi(made man) sorun yaşadığında eğer ufak çapta bir şey değilse ailenin aktif patronunu ziyaret eder. 3-) Caporegime'ler dahil patronu görmek için daima randevu kovalamalıdır. Bir aile üyesi patronu gördüğünde direkt yakasına yapışıp iş konuşmamalı. Yardımcılar, danışmanlar aracılığıyla onu görmek isteği iletilmelidir. 4-) Oğlunu vaftiz ettiren veya evlenen bir aile üyesine zarfta para vererek yardımcı olunur. Düğünlerde zarf aile üyesinin eşine/karısına verilir. 5-) Uzun bir süre aile için hapis yatmış bir üye dışarı çıktığında onun onuruna parti düzenlenir. Birkaç kadın ayarlanır ve "toparlanma yardımı" olarak zarfta para takdim edilir. Kimin ne kadar verdiği üyeye verdiği değerle ölçülür. 6-) Ailenin mekanları her hafta bir defa FBI'ın ses dinleme cihazlarına karşı dedektörlerle aranır. 7-) Aile üyeleriyle beraber bir yere gidildiğinde hesabı en kıdemsiz üye öder. /Birkaç soldier olsa dahi aralarında kıdem farkı bulunabilir./ 8-) Bir aile üyesi vurulduğunda, hastane masraflarını aile öder ve her üye, vurulan kişinin ailesine zarf ile para yardımı yapar. 9-) Aileye giriş yapan veya girme arifesinde olan üyelere hiç beklemedikleri anda evine, arabasına baskın yapılarak dinleme cihazı aranır. Aile üyesi olacak kişinin tamamen güvenilir olup olmadığı kontrol edilir. 10-) Ailenin patronu öldüğünde eğer yerine birisini seçmediyse, ani bir ölüm olduğunda yerine oğlu geçer. Ancak oğlu işlerden uzak, yetersiz, sakat veya özürlüyse yönetim kurulu/Sağ kol, Consiglieri, Capolar/ buna izin vermeyebilir.
Kadınlara dikkat et Kadınlar güzel yaratılışlı canlılardır ve her wiseguy kadınları sever. Özellikle gece kulüplerinde tanıştığınız kadınlara ne söylediğinize dikkat edin. Paranızla, işinizle, arabanızla hava atmak isteyebilirsiniz tabii ancak kadınlar bunları dinlemek yerine bunlara sahip olmak isteyecektir. Kadınlar diye silah kullanamayacaklarını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Merminin nerden geldiğini bile göremeyebilirsiniz.
Sicilyalı kadınlar silahtan daha tehlikelidir.
Kazandırırsan kazanırsın Ailede saygıdeğer ve sevilen biri olmak istiyorsanız, rütbe atlamanız gerekiyor. Rütbe atlamak istiyorsanız, para kazandırmanız gerekiyor. Eğer ailedeki associatelerden biriyseniz tek yapmanız gereken bir üstünüz olan Soldier'a belirli miktardaki parayı vermek. Soldier'lar da bir üstüne, yani Capo'suna bu parayı ve üstüne koyduğu kendi payını verir. Böylece ailemiz devam eder. Ailenin devamını sağlayanlar da daima aile tarafından korunur.
Onurlu davran
Karın ve çocuklarını asla ahlak dışı işlere bulaştırmamalısın. Çevrendeki kadınlara karşı daima sadık ve güvenilir olmalısın. Aile üyelerinin karısına, kız kardeşlerine yan gözle bakarsan öldürülürsün. Bir aile üyesi daima toplum önünde ve aile karşısında ahlaklı olmalı, kendini temiz tutmalıdır. Eğer ahlak kurallarımıza karşı gelir ve onursuzca hareket edersen yalnızca kendini değil, iki aileni de karalamış olursun ve ölümünle sonuçlanır. İtalyan Amerikan toplumunda yeri olmayan, kilisenin yasakladığı davranışlardan kaçınmalısın. Eş cinsel ilişki bunun en büyük örneği.
Birlik bünyesine ait 2 ev alındı. Birlik bünyesine ait 3 ev alındı. Birlik bünyesine ait 4 ev alındı. Aile adına malikane satın alındı ve dekore edildi. Birlik 4. seviyeye yükseltildi.
1 adet Premier marka zırhlı araç aile bünyesine eklendi. 1 adet Sultan marka zırhlı araç aile bünyesine eklendi.
Aktif olduğumuz bölgeler.
(https://resmim.net/f/1zI6Ek.png)
(https://resmim.net/f/yk7W8d.png)
(https://resmim.net/f/HsxLbD.png)
(https://resmim.net/f/2VOjFO.png)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 12 Ağustos 2018, 23:18:02
Daha fazla rol ve resim ile yakında sizlerle olacağız.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: ArKaDaTa - 12 Ağustos 2018, 23:18:39
Başarılar dostum sana #rez
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: chromozone - 12 Ağustos 2018, 23:19:20
Başarılar, rollerde karşılaşmak dileğiylee.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 12 Ağustos 2018, 23:21:51
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: gods - 12 Ağustos 2018, 23:38:47
Alıntı tanıtımla birlik açmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ayrıca legal tarafın illegal taraftan haberi yoksa sen bunu illegale ne diyip alacaksın yada ooc olarak bildiği için almış olacaksın neyse merak ediyorum ssleri.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 12 Ağustos 2018, 23:41:16
Alıntı tanıtımla birlik açmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ayrıca legal tarafın illegal taraftan haberi yoksa sen bunu illegale ne diyip alacaksın yada ooc olarak bildiği için almış olacaksın neyse merak ediyorum ssleri.
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,7924.0.html Eski birliğimin tanıtımını kullandım. Yabancı değil. :)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: suspectfucker - 13 Ağustos 2018, 00:06:52
kişisel evi hood yapmanız saçma, hadi yaptınız diyelim mafyada 30 kişi olduğunuz zaman herkesin arabası falan araç kaynayacak ve rol için yer olmayacak hood bölgesini değiştirirseniz güzel olabilir, başarılar.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: suey - 13 Ağustos 2018, 00:07:56
kişisel evi hood yapmanız saçma, hadi yaptınız diyelim mafyada 30 kişi olduğunuz zaman herkesin arabası falan araç kaynayacak ve rol için yer olmayacak hood bölgesini değiştirirseniz güzel olabilir, başarılar.
ev mi? şato lan o
anıl, sen yaparsın, devam et, DAHA SERT VUR, DAHA HIZLIIIIII
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Frey_Lopez - 13 Ağustos 2018, 00:10:28
Başarılar, kolay gelsin, sizin bu işi yapacağınıza %100 eminim, yardıma ihtiyaç olursa her zaman burdayım :D
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 13 Ağustos 2018, 00:15:56
kişisel evi hood yapmanız saçma, hadi yaptınız diyelim mafyada 30 kişi olduğunuz zaman herkesin arabası falan araç kaynayacak ve rol için yer olmayacak hood bölgesini değiştirirseniz güzel olabilir, başarılar.
Her şeyin bir sırası var. Gereken her şeyi düşündük. Yorumun için teşekkürler. :)
kişisel evi hood yapmanız saçma, hadi yaptınız diyelim mafyada 30 kişi olduğunuz zaman herkesin arabası falan araç kaynayacak ve rol için yer olmayacak hood bölgesini değiştirirseniz güzel olabilir, başarılar.
ev mi? şato lan o
anıl, sen yaparsın, devam et, DAHA SERT VUR, DAHA HIZLIIIIII
Teşekkürler Alicanım :-* :-*
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: darknesmon - 13 Ağustos 2018, 00:26:15
yardım edemmi knk jshshshhs
bugün 6 polis yere serdim
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 13 Ağustos 2018, 00:27:56
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: !Dragneel - 13 Ağustos 2018, 00:50:09
Her şey çok güzel özenle hazırlanmış, tebrik ederim. Fakat 'Omerta' kavramı mafyanın suskunluk anlaşması bir nevi yemin. Tabir farklı kullanılıyorsa beni bilgilendirir isen sevinirim. Benim bildiğim bu şekilde, belki bir isim değişikliğine gidilebilir.
Başarılar!
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 13 Ağustos 2018, 00:56:45
Her şey çok güzel özenle hazırlanmış, tebrik ederim. Fakat 'Omerta' kavramı mafyanın suskunluk anlaşması bir nevi yemin. Tabir farklı kullanılıyorsa beni bilgilendirir isen sevinirim. Benim bildiğim bu şekilde, belki bir isim değişikliğine gidilebilir.
Başarılar!
Güzel yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Omertà, suskunluk yasası olarak geçmektedir. “Bir şey görmedim, duymadım, bilmiyorum, konuşmam” ifadelerinin toplamıdır. Mafya elemanları arasında, uyulmaması halinde karşılığının, kendisi ve tüm aile fertleri için cezası ölüm olan yasadır. Şuan için bir sorun teşkil etmemekte. Fakat görüşünüze saygı duyarım. :)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: suspectfucker - 13 Ağustos 2018, 01:23:02
kişisel evi hood yapmanız saçma, hadi yaptınız diyelim mafyada 30 kişi olduğunuz zaman herkesin arabası falan araç kaynayacak ve rol için yer olmayacak hood bölgesini değiştirirseniz güzel olabilir, başarılar.
ev mi? şato lan o
anıl, sen yaparsın, devam et, DAHA SERT VUR, DAHA HIZLIIIIII
pardon abi yanlış yapmışız affet
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Turkz - 13 Ağustos 2018, 01:26:12
Başarılar.
Yer varsa gelebilirim :) :)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 13 Ağustos 2018, 01:35:05
kişisel evi hood yapmanız saçma, hadi yaptınız diyelim mafyada 30 kişi olduğunuz zaman herkesin arabası falan araç kaynayacak ve rol için yer olmayacak hood bölgesini değiştirirseniz güzel olabilir, başarılar.
ev mi? şato lan o
anıl, sen yaparsın, devam et, DAHA SERT VUR, DAHA HIZLIIIIII
Forum profilindeki adamın elinde stres çarkı görünce yazasım geldi :D
Puro o ama olsun ;D
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 15 Ağustos 2018, 01:13:10
Rollerden Kareler
(https://resmim.net/f/xYNlYd.png)
(https://resmim.net/f/lvDazo.png)
Daha kapsamlı roller ile yakında sizlerle olacağız.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: HomoDuzceien - 15 Ağustos 2018, 04:26:56
Taşlar yerine oturmaya başladı. "Bam-Bam"
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: HomoDuzceien - 15 Ağustos 2018, 04:34:49
Şu ana kadar yorum yapıp birliğimizin tanıtımına katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. İyi roller arkadaşlar.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 15 Ağustos 2018, 12:24:18
(https://resmim.net/f/msdGYm.png)
Omerta Crime Family
(https://resmim.net/f/HClCP4.png)
(https://resmim.net/f/9RhXdI.png)
(https://resmim.net/f/ZDytsP.png)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 15 Ağustos 2018, 12:55:56
(https://resmim.net/f/DLhq7t.png)
Rollerden kareler
(https://resmim.net/f/NX23lh.png)
(https://resmim.net/f/K7CaVq.png)
(https://resmim.net/f/sUwDG2.png)
(https://resmim.net/f/SsV9UC.png)
(https://resmim.net/f/u9YtZe.png)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 15 Ağustos 2018, 13:11:28
Birlik bünyesine ait 3 ev alındı. Aile adına malikane satın alındı ve dekore edildi. Birlik 5. seviyeye yükseltildi. 1 adet Premier marka zırhlı araç aile bünyesine eklendi. 1 adet Sultan marka zırhlı araç aile bünyesine eklendi. 1 adet Huntley marka zırhlı araç aile bünyesine eklendi. 1 adet hustler marka zırhlı araç aile bünyesine eklendi. 2 adet Freeway marka motor aile bünyesine eklendi. 2 adet Flatbed marka araç aile bünyesine eklendi.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: gods - 15 Ağustos 2018, 15:02:19
Birlik için araç almak, ev almak vesayre biraz eskide kaldı artık roleplay daha modern yapılıyor, sslere fazla özen gösterilmemiş bence biraz daha özen gösterip daha kaliteli ssler editlemelisiniz.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 15 Ağustos 2018, 15:05:38
Birlik için araç almak, ev almak vesayre biraz eskide kaldı artık roleplay daha modern yapılıyor, sslere fazla özen gösterilmemiş bence biraz daha özen gösterip daha kaliteli ssler editlemelisiniz.
Sonuç olarak yaptığımız konsept 1800'lerden gelmekte. Eskiye uygun hareket etmek gayet mantıklı. Geri kalanı için teşekkürler.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 15 Ağustos 2018, 21:42:44
(https://resmim.net/f/QeRMjh.png)
Kimse paslansın istemeyiz.
(https://resmim.net/f/hpcBRl.png)
(https://resmim.net/f/vqGtKP.png)
(https://resmim.net/f/FF8Ds4.png)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 15 Ağustos 2018, 23:50:03
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: SODATheBoss - 16 Ağustos 2018, 17:49:05
omerta:
Cosa Nostra altında olan bir sessizlik yeminidir. Aileye giren bir üyenin bu yemini etmeden aileye girmesi imkansızdır ve bu yemini bozan namus ile gururunu satmış demektir. Omerta cosa nostra'a kanun olarak geçerli sayılıyor. Bu yemin Cosa Nostra'ın meydana çıkmasından beri geçerli. RICO ve önemli davalarda sizi tanık veya görgü şahiti olarak gösterirlerse ve bir aile üyesiyseniz "Çeneni kapalı tut." kısaca Omerta kuralını uygulamak zorundasın. (Bu isteğe bağlı ailesini satıp kendini kurtarmak isterse yapmak zorunda değil.)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: spooky - 16 Ağustos 2018, 17:50:59
Cosa Nostra altında olan bir sessizlik yeminidir. Aileye giren bir üyenin bu yemini etmeden aileye girmesi imkansızdır ve bu yemini bozan namus ile gururunu satmış demektir. Omerta cosa nostra'a kanun olarak geçerli sayılıyor. Bu yemin Cosa Nostra'ın meydana çıkmasından beri geçerli. RICO ve önemli davalarda sizi tanık veya görgü şahiti olarak gösterirlerse ve bir aile üyesiyseniz "Çeneni kapalı tut." kısaca Omerta kuralını uygulamak zorundasın. (Bu isteğe bağlı ailesini satıp kendini kurtarmak isterse yapmak zorunda değil.)
kısacası omerta crime family diye bir şey yok, o omerta yazısı sizin suç ailenizin kurucusunun soyadı olmalı. daha öncesinde "soyadı mafyası değiliz" diye bir yazı yazmışsınız, saçmalıktan ibaret bir şey bu. suç ailesi konseptini yapmıyorsunuz galiba
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: spooky - 16 Ağustos 2018, 17:54:05
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: SODATheBoss - 16 Ağustos 2018, 17:54:52
Ek olarak kadınlar hiç bir türlü suça katılamaz (aile içinde olan asker, capo ve üst terfilerin kadınları). Hiç bir organize suça dahil edilemez. Erkeklerinin parasını yer, kendi zevklerini konuşturur, ev işleri ve ne yapması gerekiyorsa onu yapar.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: spooky - 16 Ağustos 2018, 17:56:57
Cosa Nostra altında olan bir sessizlik yeminidir. Aileye giren bir üyenin bu yemini etmeden aileye girmesi imkansızdır ve bu yemini bozan namus ile gururunu satmış demektir. Omerta cosa nostra'a kanun olarak geçerli sayılıyor. Bu yemin Cosa Nostra'ın meydana çıkmasından beri geçerli. RICO ve önemli davalarda sizi tanık veya görgü şahiti olarak gösterirlerse ve bir aile üyesiyseniz "Çeneni kapalı tut." kısaca Omerta kuralını uygulamak zorundasın. (Bu isteğe bağlı ailesini satıp kendini kurtarmak isterse yapmak zorunda değil.)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: 8124813885388532832485328 - 16 Ağustos 2018, 22:54:34
](https://i.hizliresim.com/j6r6l9.png)
Rollerden Kareler
(https://i.hizliresim.com/8zWzpA.png)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: spooky - 16 Ağustos 2018, 23:36:55
Ek olarak kadınlar hiç bir türlü suça katılamaz (aile içinde olan asker, capo ve üst terfilerin kadınları). Hiç bir organize suça dahil edilemez. Erkeklerinin parasını yer, kendi zevklerini konuşturur, ev işleri ve ne yapması gerekiyorsa onu yapar.
lady diye bir rütbe yok, 4 tane underboss olamaz, famiglia consiglio diye bir şey yok, sergente diye bir şey yok, soldier neden bu kadar çok?
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Yönetmen - 17 Ağustos 2018, 00:27:22
(https://resmim.net/f/qv6s1q.png?nocache)
Rollerden kareler
(https://resmim.net/f/R511uM.png)
(https://resmim.net/f/GZMXm3.png)
(https://resmim.net/f/7rrO6D.png)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: kenni - 17 Ağustos 2018, 10:44:48
(https://resmim.net/f/1ITPfB.png)
Rollerden kareler
(https://resmim.net/f/Sa8QPT.png)
(https://resmim.net/f/83U8BR.png)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: kenni - 17 Ağustos 2018, 11:08:58
(https://resmim.net/f/7Ytqmh.png)
Rollerden kareler
(https://resmim.net/f/TYo0PT.png)
(https://resmim.net/f/g6vBJT.png)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Ghajua - 17 Ağustos 2018, 13:50:31
Güzel güzel, başarılar. :)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: darknesmon - 17 Ağustos 2018, 14:51:03
adammmm gibi birlik
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: gods - 17 Ağustos 2018, 16:19:09
Bir şey merak ediyorum yorumları okuyor musunuz?, 2 tane boss olamaz 3 underbossta olamaz. Lady diye birşey zaten yok. Famiglia Consiglio bu ne?. 2 capoya 3 asker mi var. Zaten bir capo tek başına 5 askerle rahatça uğraşabilir. Rütbelendirme saçma.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: kenni - 17 Ağustos 2018, 19:48:26
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Voitrem - 19 Ağustos 2018, 12:31:54
Efsane olmuş başkan elinize sağlık.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Ados - 19 Ağustos 2018, 12:32:39
Tanıtım efsane başarılar bize, :P
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: jinzuke - 19 Ağustos 2018, 14:00:10
Başarılar... Keşke Caleb Leek ölmeseydi,devriyemin yarısından çoğunu sizin takıldığınız yerlerde sürdürüp illegal bir şey görürsem yakalardım.xD
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: tarumar - 20 Ağustos 2018, 01:56:38
(https://resmim.net/f/6ybBxx.png)
Rollerden Kareler
(https://resmim.net/f/G8QLtO.png)
(https://resmim.net/f/fDK7MW.png)
(https://resmim.net/f/Fm04xk.png)
(https://resmim.net/f/8C7HR7.png)
(https://resmim.net/f/oVHI81.png)
(https://resmim.net/f/O8xtWc.png)
(https://resmim.net/f/lN2t91.png)
(https://resmim.net/f/gS7SjV.png)
(https://resmim.net/f/cVPVZe.png)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Fixatien - 20 Ağustos 2018, 03:35:28
Hikayedeki ufak tefek üslup hataları ve Wander konusu dışında pek bir sıkıntı görmedim. Dikkatimi çektiği için okumak istedim fakat düşündüğümden kısa çıktı. Yakın zamanda tanıtımın tamamını okuyup, rollerinizi inceleyerek ((Ekran görüntüleri)) kısa fakat öz bir eleştiri yazısı yazacağım.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: tarumar - 20 Ağustos 2018, 12:51:00
(https://resmim.net/f/Teq8TP.png)
Rollerden kareler
(https://resmim.net/f/0GtvQF.png)
(https://resmim.net/f/gsdCGP.png)
(https://resmim.net/f/RJHHr1.png)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: tarumar - 20 Ağustos 2018, 14:38:45
(https://resmim.net/f/5iHBAE.png) Akşam üstü bir kaç rol döndüreyim derken,üstümüz kirlendi rolü yapararak bir duş'ta aldım çok şükür. Rol konusunda kendimi amatör bile saymam,olan çok hatalarım vardır illaki. Fotoğrafları sağ üstte para gözükmeyecek şekilde logo ile örterken,editledikten sonra fark ettim ki logo'nun sağ alt tarafınında arka plan gözüküyormuş. Puanımı o noktalardan kırarsınız. Günün Özeti ;Bebeği sevmek güzel de,altını temizlemek varmış... (https://resmim.net/f/3SUFQE.jpg) (https://resmim.net/f/Nf2DPl.jpg) (https://resmim.net/f/X4ZTFK.jpg) (https://resmim.net/f/8PsWHh.jpg) (https://resmim.net/f/Dtygms.jpg) (https://resmim.net/f/cXeQd7.jpg) (https://resmim.net/f/SHrQlq.jpg) (https://resmim.net/f/Qa5yQM.jpg) (https://resmim.net/f/BfU5Fl.jpg) (https://resmim.net/f/RMLegb.jpg) (https://resmim.net/f/5Ofnly.jpg) (https://resmim.net/f/fPE05P.jpg) (https://resmim.net/f/RYu3ep.jpg) (https://resmim.net/f/J12Bmn.jpg) (https://resmim.net/f/tptNez.jpg) (https://resmim.net/f/qNwvCb.jpg) (https://resmim.net/f/uTH8pC.jpg) (https://resmim.net/f/1Hhsuh.jpg) (https://resmim.net/f/N9mjTN.jpg) (https://resmim.net/f/3R1hxu.jpg) (https://resmim.net/f/HAhc5P.jpg) (https://resmim.net/f/J2nkiu.jpg) (https://resmim.net/f/32apam.jpg)
Emeğine sağlık.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: altıpatlarmoruk - 26 Ağustos 2018, 15:56:11
#Rez, gayet güzel olmuş elinize sağlık
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: TITAN - 26 Ağustos 2018, 15:59:55
Başarılar
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: marcuus - 26 Ağustos 2018, 16:00:23
#Rez, Mükemmel
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: kenni - 26 Ağustos 2018, 16:01:26
Aşk olsun ya şimdiye kadar hangi kızın kalbini kırdığımı gördünüz? Tam bir hanımcıyım he been.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Ghajua - 26 Ağustos 2018, 23:58:28
Birlikten bazı nedenlerden dolayı ayrıldım. Ancak kimseye birliğe katılmayın demeyeceğim. Gayet güzel bir birlik, herkese tavsiye ederim. İyi roller Omerta.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 27 Ağustos 2018, 00:00:13
Birlikten bazı nedenlerden dolayı ayrıldım. Ancak kimseye birliğe katılmayın demeyeceğim. Gayet güzel bir birlik, herkese tavsiye ederim. İyi roller Omerta.
Bundan sonraki rollerinde başarılar Berkim.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: ! - 27 Ağustos 2018, 00:02:20
Artık sertim zaten bakicazz :D
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Meganluv - 27 Ağustos 2018, 11:07:29
Hâla mavi tik olmadıysa bir artniyet arıyorum bu işin içinde ::)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 27 Ağustos 2018, 11:35:04
Bianca'm ya hem çok güzel hem çok iyi savaşıyor erkeğini koruyabilir
Ah be gülüm o kadar sansürledik ;D
Motorcu kaskının üstüne çeteci maskesi takması, siyah askılısının üzerine beyaz kar montu giymesi, sütun gibi bacaklarına bej rengi pantolon giymesi ve minnak ayaklarına bot giymesi onun müstakbel eşim Bianca olduğunu gösterir.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 28 Ağustos 2018, 00:02:03
Bianca'm ya hem çok güzel hem çok iyi savaşıyor erkeğini koruyabilir
Ah be gülüm o kadar sansürledik ;D
Motorcu kaskının üstüne çeteci maskesi takması, siyah askılısının üzerine beyaz kar montu giymesi, sütun gibi bacaklarına bej rengi pantolon giymesi ve minnak ayaklarına bot giymesi onun müstakbel eşim Bianca olduğunu gösterir.
Çiçeğini, çikolatanı al gel.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: kenni - 28 Ağustos 2018, 18:59:58
Yanlış anlaşılmasın, tüm rollerim oyun içi yapılıp, içinden reklamlar vs. silinip konuyor. Öyle rolü programda yazmaya benzemez :P
Komik.
?
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chttps://www.youtube.com/watch?v=hapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 31 Ağustos 2018, 19:42:58
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 31 Ağustos 2018, 22:49:53
Uzun süre uğraştıktan sonra on beşinci sayfaya geldik. İki bin görüntülenme aldık. Fakat geldiğimiz noktaya bakınca fazla bir yol alamadığımızı farkettik. Saldırgan ve şikayet almayan bir birlik olmaya çalışmamıza rağmen arkamızdan DM'ci bir birlik gibi söylemler çıktı. En başta bu konuya gelirsek kesinlikle şikayet üzerine kapatma kararı almadık. Sadece verilen çabanın bir karşılığı olmadığı için konuyu kilitleme kararı aldık. Çok fazla emek harcadık. Bizim için diğer birliklerden, LSFMD'den ve LSPD'den çıkıp gelen dostlarımız oldu hepsinin yeri ayrı olacak elbette. Fakat Omerta hikayesi burada son buluyor. Bizi rollerde ve forumda destekleyen tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Farklı konseptlerde görüşmek dileğiyle sağlıkla kalın.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Gorkem. - 31 Ağustos 2018, 23:17:10
Omerta hikayesi son buluyor olsa bile dostluklar devam ediyor kardeşim. Bir birlik açılır bir birlik kapanır dostluğumuz , kardeşliğimiz baki olsun. Beraber gideceğimiz her yolda varım kardeşim.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Meganluv - 31 Ağustos 2018, 23:22:51
Kendi keyfine göre hareket edenler ve ben ne dersem o olur kafasındakiler yüzlerce insanın hakkını yiyen kişiler bu verilen emeğin karşılığını göstermeyip üzerine daha çok zarar verirse vicdanları hiç bir zaman rahat olmayacak, adam gibi adamsınız omerta)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Escobar - 31 Ağustos 2018, 23:25:13
Bana göre başkaların azığına bakma gayet iyi gidiyorsunuz, güzel ortamlar kurmuşsunuz devam etsen iyi olurdur ama san kalmış bir durum. :D :D
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: ! - 31 Ağustos 2018, 23:25:56
:'(
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Furkan.grs - 31 Ağustos 2018, 23:26:39
ARKANDAYIM TAM DESTEK KARDO KRALSıN SEVİLİYORSUN😂 :
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Voitrem - 31 Ağustos 2018, 23:30:03
İlk önce müziği aç.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: ATILLA KAYA - 31 Ağustos 2018, 23:31:18
Anıl,vazgeçmemelisin kardeşim.Yanındayım her zaman.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Capo Proiettile - 31 Ağustos 2018, 23:33:50
Uzun süre uğraştıktan sonra on beşinci sayfaya geldik. İki bin görüntülenme aldık. Fakat geldiğimiz noktaya bakınca fazla bir yol alamadığımızı farkettik. Saldırgan ve şikayet almayan bir birlik olmaya çalışmamıza rağmen arkamızdan DM'ci bir birlik gibi söylemler çıktı. En başta bu konuya gelirsek kesinlikle şikayet üzerine kapatma kararı almadık. Sadece verilen çabanın bir karşılığı olmadığı için konuyu kilitleme kararı aldık. Çok fazla emek harcadık. Bizim için diğer birliklerden, LSFMD'den ve LSPD'den çıkıp gelen dostlarımız oldu hepsinin yeri ayrı olacak elbette. Fakat Omerta hikayesi burada son buluyor. Bizi rollerde ve forumda destekleyen tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Farklı konseptlerde görüşmek dileğiyle sağlıkla kalın.
ben salaklık yaptım, kapattım. sen de yapma, salak olma, devam et
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: kenni - 31 Ağustos 2018, 23:37:28
Buraya geldikten sonra geri dönmek Omerta'ya yakışmaz... Bence bırakmamalısın.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: 8124813885388532832485328 - 31 Ağustos 2018, 23:42:28
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Voitrem - 31 Ağustos 2018, 23:44:47
İlk önce müziği aç.
Geldiğimiz yerden geri dönmek olmaz, daha çok inadına uğraşmamız ve çalışmamız gerekecek ama yapacak birşey yok. Yola devam.. Bugüne kadar geldik hepinize teşekkür ederim yardımı dokunanlara yardım ettiklerimize.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 31 Ağustos 2018, 23:54:07
Omerta Crime Family olarak kısa bir revizyon sürecine gireceğiz. En kısa sürede rol paylaşımları devam edecek.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Frey_Lopez - 01 Eylül 2018, 00:17:52
Geri dönmenize sevindim, tam destek arkanızdayım :D
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Thanatost - 01 Eylül 2018, 04:28:54
(https://resmim.net/f/DDnmkO.png) Arkadaşlar burada birliğin liderlerine de hak veriyorum. Birlik tanıtımlarını inceliyorum,isim vermeden eleştiri hakkımın olduğunu da düşünüyorum. Ancak öyle ss'ler var ki sırf rol sayılsın diye LSRP programı ile 4-5 satır editlenip ''hey corç versene borç olmaz maykıl bendede yok'' teması üzerinden hareket edilmiş sözde roller(!) var. Birliklerin içinden güzel rol yapanlar varmı, illaki var beğendiğim bir kaç birlikte var ancak isim vermenin doğru olacağını bu açıklamamda düşünmüyorum. Bu sözde rolleri geçtim,sırf sayfa kasılsın diye ss alıp efekt çakanlar var. ARTIK TÜM YÖNETİMDEN RİCAM Birlik ve Hood onayları, Kişi sayısına ve sayfa sayısına değil de ROL KALİTESİNE bakılsın. 10 kişilik çok iyi rol bilen manga sırf sayfa sayısı ((Yada neye bakılıyorsa)) doldurmadığı için silah dahi alamıyor. Yeni güncelleme ile illegale vurdular da vurdular. İllaki legal takılın diyorlar adeta. Idlewood ./smoke ./lean Momentum olarak manga sayısında childs ile birşeyler yapmaya çalıştık,adamın biri gelir toz lazım mı veledler,diğeri gelir cr atar sopayla vurur. Öbürü gelir çükünüzü keserim der. Bir çok oyuncu arkadaşım oyunu bıraktı. Yeni Onaysız Birlik Baskın Kuralı vb. geldi. Hep açık aramayın denilen Legal oluşumda sorgu rolü altında bir ss gördüm olmaz bir derece. Adam sorgu rolünü yapıp chat'i buğulasa ve censored yazsa bile onada rağzıyım. Eskiden ne editlemeyi bilen ne bişey yapan birisiydim. Sırf Legal oluşum yönetiminde bulunan admin,bizi fotoğraflar üstünde oynamalar yapın breaking news yazın diyerek uyardığı için böyle bir işe başladım, hobi edinecek kadar sevdim editleme işini. Güzel ss'ler vardı,editleyecektim ancak birlik tanıtımlarında öyle ss'ler gördüm ki emeğimizin karşılığının bu olmadığını düşünüyorum. Hood onayını geç, birlik onayı bile verilmedi kaç gündür. Adımız 20-22 Ağustos civarlarında DM'ciye çıktı elimize 6-7 gündür silah almıyorken. Tüm ekip arkadaşlarıma yaptığı rollerden tut,sergiledikleri üslüpları olsun yeni bir aile ortamı yarattıkları için Sizlerle olmaktan kıvanç duyuyorum. Bu yazdıklarım bir veda mektubu değil Ancak denemesi olabilir. Eski ortamları arıyor olduk,artık onayı bile düşünmüyoruz, geçti bolu pazarı sür ... niğdeye kıvamındayız. O kadar çok söyleyecek sözlerimiz var ki Söylesem tesiri yok,sussam gönül rağzı değil. (https://www.upload.ee/image/8893620/sa-mp-065.jpg) (https://www.upload.ee/image/8893619/sa-mp-067.jpg)
Bir açıklama ile tüm durum ortaya sunulmuş. Bu ne zaman anlaşılıcak, hakkı olana hakkı ne zaman verilicek bilmiyoruz..
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 01 Eylül 2018, 14:15:49
(https://resmim.net/f/DDnmkO.png) Arkadaşlar burada birliğin liderlerine de hak veriyorum. Birlik tanıtımlarını inceliyorum,isim vermeden eleştiri hakkımın olduğunu da düşünüyorum. Ancak öyle ss'ler var ki sırf rol sayılsın diye LSRP programı ile 4-5 satır editlenip ''hey corç versene borç olmaz maykıl bendede yok'' teması üzerinden hareket edilmiş sözde roller(!) var. Birliklerin içinden güzel rol yapanlar varmı, illaki var beğendiğim bir kaç birlikte var ancak isim vermenin doğru olacağını bu açıklamamda düşünmüyorum. Bu sözde rolleri geçtim,sırf sayfa kasılsın diye ss alıp efekt çakanlar var. ARTIK TÜM YÖNETİMDEN RİCAM Birlik ve Hood onayları, Kişi sayısına ve sayfa sayısına değil de ROL KALİTESİNE bakılsın. 10 kişilik çok iyi rol bilen manga sırf sayfa sayısı ((Yada neye bakılıyorsa)) doldurmadığı için silah dahi alamıyor. Yeni güncelleme ile illegale vurdular da vurdular. İllaki legal takılın diyorlar adeta. Idlewood ./smoke ./lean Momentum olarak manga sayısında childs ile birşeyler yapmaya çalıştık,adamın biri gelir toz lazım mı veledler,diğeri gelir cr atar sopayla vurur. Öbürü gelir çükünüzü keserim der. Bir çok oyuncu arkadaşım oyunu bıraktı. Yeni Onaysız Birlik Baskın Kuralı vb. geldi. Hep açık aramayın denilen Legal oluşumda sorgu rolü altında bir ss gördüm olmaz bir derece. Adam sorgu rolünü yapıp chat'i buğulasa ve censored yazsa bile onada rağzıyım. Eskiden ne editlemeyi bilen ne bişey yapan birisiydim. Sırf Legal oluşum yönetiminde bulunan admin,bizi fotoğraflar üstünde oynamalar yapın breaking news yazın diyerek uyardığı için böyle bir işe başladım, hobi edinecek kadar sevdim editleme işini. Güzel ss'ler vardı,editleyecektim ancak birlik tanıtımlarında öyle ss'ler gördüm ki emeğimizin karşılığının bu olmadığını düşünüyorum. Hood onayını geç, birlik onayı bile verilmedi kaç gündür. Adımız 20-22 Ağustos civarlarında DM'ciye çıktı elimize 6-7 gündür silah almıyorken. Tüm ekip arkadaşlarıma yaptığı rollerden tut,sergiledikleri üslüpları olsun yeni bir aile ortamı yarattıkları için Sizlerle olmaktan kıvanç duyuyorum. Bu yazdıklarım bir veda mektubu değil Ancak denemesi olabilir. Eski ortamları arıyor olduk,artık onayı bile düşünmüyoruz, geçti bolu pazarı sür ... niğdeye kıvamındayız. O kadar çok söyleyecek sözlerimiz var ki Söylesem tesiri yok,sussam gönül rağzı değil. (https://www.upload.ee/image/8893620/sa-mp-065.jpg) (https://www.upload.ee/image/8893619/sa-mp-067.jpg)
Eline sağlık.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 03 Eylül 2018, 11:29:07
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Ghajua - 03 Eylül 2018, 16:35:44
Arkadaşlar, olağan bir şekilde içten söylüyorum; birlik lideriniz çok iyi. Birliğin içinde maalesef sevmediğim birkaç kişi bulunmakta, ancak yapabileceğim birşey yok. Birlik arayanlara tavsiye ettiğim bir birlik. Anıl ile çok önceden tanışmıştık, ben onun birliğine girmiştim adı Enzo Lupertazzi'ydi. Hala roleplay'a devam ediyor, hem karakter olarak hem de rolünü çok beğendiğim bir kişi. Rollerinizin KARAKTERSİZ İNSANLARLA yapılmaması dileğiyle. berk
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Stayrexx - 06 Eylül 2018, 11:48:38
Pasif.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 06 Eylül 2018, 13:53:48
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: barroviola - 06 Eylül 2018, 14:52:42
Birliğin büyük bir değişimden geçmesi gerekiyor, Cosa Nostra'ya uymak için bunları yapmanız şart.
"Omerta" diye adlandırılan bu yemin, Cosa Nostra'da aileye alınma töreninde verilen sadakat ve suskunluk yeminidir. Suç ailesinin herhangi bir ismi olamaz, suç ailesinin baştaki soyadı; ilk kurucunun soyadı olmalıdır.(bkz: DiMeo Crime Family.)
Rollerinizi fazla incelemedim, ancak kullandığınız modellemeler ve yapmış olduğunuz roller, ailenin kazancını veya saygınlığını arttıran rollere benzemiyor. En yakın zamanda Cosa Nostra yöresinin çıktığı ilk yıllarda yapılan kaçakçılık, şantaj, cinayet, soygun, gasp ve haraç gibi işlemlere koyulun. Sunucuda eğer işletme sayısı fazla değilse, rolsel olarak oyunun haritasında bulunan ancak oyunculara açılmamış mekanları tercih edip onlara karşı Quest-RP rolleri çevirebilirsiniz.
Yaklaşık olarak 22 kişilik bir ekipsiniz ve sadece bir suç takımı var. Bu suç takımını 2'ye çıkartıp Wannabe'lerinizi arttırmalısınız, gördüğünüz her İtalyan olmayan adamı Enforcer, her İtalyan olan adamı Soldier yapmayın.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Wiggle - 08 Eylül 2018, 09:21:07
Güzel tanıtım... #Rez
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Thanatost - 09 Eylül 2018, 00:15:12
(https://resmim.net/f/h5K64K.png)
Aramıza yeni dostlar ekleniyor...((Sunucu bakıma girdiği için yarıda kesildi, devamı gelecek.))
a
(https://resmim.net/f/sMrB7p.png)
a
(https://resmim.net/f/1l9MHw.png)
a
(https://resmim.net/f/w5flbh.png)
a
(https://resmim.net/f/yyOJ8d.png)
a
(https://resmim.net/f/GzZmyu.png)
a
(https://resmim.net/f/5sCRhZ.png)
a
(https://resmim.net/f/BBl6eZ.png)
a
(https://resmim.net/f/AaUhx1.png)
a[/color a[/color
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Thanatost - 09 Eylül 2018, 00:25:38
Birliğin büyük bir değişimden geçmesi gerekiyor, Cosa Nostra'ya uymak için bunları yapmanız şart.
"Omerta" diye adlandırılan bu yemin, Cosa Nostra'da aileye alınma töreninde verilen sadakat ve suskunluk yeminidir. Suç ailesinin herhangi bir ismi olamaz, suç ailesinin baştaki soyadı; ilk kurucunun soyadı olmalıdır.(bkz: DiMeo Crime Family.)
Rollerinizi fazla incelemedim, ancak kullandığınız modellemeler ve yapmış olduğunuz roller, ailenin kazancını veya saygınlığını arttıran rollere benzemiyor. En yakın zamanda Cosa Nostra yöresinin çıktığı ilk yıllarda yapılan kaçakçılık, şantaj, cinayet, soygun, gasp ve haraç gibi işlemlere koyulun. Sunucuda eğer işletme sayısı fazla değilse, rolsel olarak oyunun haritasında bulunan ancak oyunculara açılmamış mekanları tercih edip onlara karşı Quest-RP rolleri çevirebilirsiniz.
Yaklaşık olarak 22 kişilik bir ekipsiniz ve sadece bir suç takımı var. Bu suç takımını 2'ye çıkartıp Wannabe'lerinizi arttırmalısınız, gördüğünüz her İtalyan olmayan adamı Enforcer, her İtalyan olan adamı Soldier yapmayın.
Önerin için sağol dostum. Göz önünde bulunduracağız.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Imperio - 09 Eylül 2018, 00:56:00
Başarılar..
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: ! - 09 Eylül 2018, 15:44:43
Bismillahirahmanirahim
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: 8124813885388532832485328 - 09 Eylül 2018, 18:16:11
(https://resmim.net/f/DDnmkO.png) Aile kızımız namuslu Bianca hanımefendiyi istemeye gelen bir arkadaş,şehvet dolu düşünceler içine girdiği için ona böyle bir düğün merasimi yaptık. Rollerin devamı,duş alma sahnesi ve kişinin RK oluşu var,fakat fazla uzun tutmayacağım. (https://resmim.net/f/q6but8.jpg) (https://resmim.net/f/4Bb7SS.jpg) (https://resmim.net/f/Dw72OB.jpg) (https://resmim.net/f/K5WOwA.jpg) (https://resmim.net/f/1gMGBO.jpg) (https://resmim.net/f/VwWyXY.jpg) (https://resmim.net/f/QRQ4nw.jpg) (https://resmim.net/f/cYlM3i.jpg) (https://resmim.net/f/Z5xk8E.jpg) (https://resmim.net/f/ILtzj5.jpg) (https://resmim.net/f/1M23ki.jpg) (https://resmim.net/f/mMvCpe.jpg) (https://resmim.net/f/NWuN1I.jpg) (https://resmim.net/f/YxQHjj.jpg) (https://resmim.net/f/tEaJ22.jpg)
İyi dövmüşüm ha
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: BerkanCaliskan - 10 Eylül 2018, 04:31:46
Birlik ilerleyişinden dolayı birlik yönetim tarafınca sistem onayı verilmiştir.
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Capo Proiettile - 10 Eylül 2018, 04:53:18
başarılaaaaar
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: ATILLA KAYA - 10 Eylül 2018, 04:56:01
Hadi hayırlı olsun. ;D
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Hbbala - 10 Eylül 2018, 05:22:51
h.o
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 10 Eylül 2018, 12:16:54
Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Bunlar daha başlangıç. :)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: 8124813885388532832485328 - 10 Eylül 2018, 13:03:57
Sonundaaaaaaaaaaaaaaaa
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: ! - 10 Eylül 2018, 13:04:41
Ohoo, yine yine yeniden! Başarılar dilerim Anıl'ım, gönlünüzce olsun. Daim olmanız dileğiyle!
Bu sefer bana sıkma kafana sıkarım ;D
Cansın sen kardeşim var ol.
Yok be oğlum olur mu hiç öyle şeyler ;D ;D
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: 8124813885388532832485328 - 17 Kasım 2018, 18:34:02
(https://i.hizliresim.com/XMW5a0.png)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: borayejma gider - 17 Kasım 2018, 18:42:05
birileri geri dönmüs basarılar kardes
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Vierra - 17 Kasım 2018, 18:44:00
Çok yakında sinemalardayızz :D
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: DeathmatchPlayer - 17 Kasım 2018, 18:45:52
Eski Krallar Döndu başarılar ;)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: 8124813885388532832485328 - 17 Kasım 2018, 18:47:17
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! Another journey begins here. Zamanların birinci sıradaki birliği! Masa kurma hayalleri, kendi aralarında rol çıkartma çabaları vesaire vesaire. Bence bunu tüm arkadaşların PD'ye girince yapmak biraz saçma ama sana güveniyorum her daim güvendim. Yaptığımız roller seninle yan yana savaştığımız zamanlar hoş zamanlardı.(kesinlikle DM deil hehexd) Umarım eskisi gibi birliği toparlarsın. KEŞKE MANCINI'YI TEKRAR AÇSAYDIK YA.
(https://i.hizliresim.com/bV8mQn.png)
Başlık: Ynt: Omerta Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 17 Kasım 2018, 18:49:26
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! Another journey begins here. Zamanların birinci sıradaki birliği! Masa kurma hayalleri, kendi aralarında rol çıkartma çabaları vesaire vesaire. Bence bunu tüm arkadaşların PD'ye girince yapmak biraz saçma ama sana güveniyorum her daim güvendim. Yaptığımız roller seninle yan yana savaştığımız zamanlar hoş zamanlardı.(kesinlikle DM deil hehexd) Umarım eskisi gibi birliği toparlarsın. KEŞKE MANCINI'YI TEKRAR AÇSAYDIK YA.
(https://i.hizliresim.com/bV8mQn.png)
Herkes istediği yerde kardeşim. Benimle rol yapmak isteyen yine gelip rolünü yapar. Bırak PD'de olmak isteyen PD'de olsun. Yanımda kalmak isteyen yanımda kalsın. Kapım herkese her daim açık olacak. Ayrıca Spetnaz ikizleri istesem bile unutamam ;D
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 17 Kasım 2018, 18:50:11
Üzüm sokağı çetecisiyiz homie. Mahalleden çıkmayalım zencim. Milletin tanıtımına sallayalım ha. Biz onaylı hooduz kimse bize sıkamaz. Hadi şu tanıtımları piç edelim. Millete sallayalım. Yere düşünce DM yazalım. Sonra biz sıkalım DM olmasın. Tekrar mahalleye gidelim. Naber zencim. Hadi köşede oturalım boombox koyup zenci gibi takılalım. Tekrar foruma girelim milletin tanıtımına girip laf atalım. Ertesi gün çöp olan hayatımıza dönelim. Okula gidelim. Yıkık gibi durup, takılalım. Tekrar eve gelelim. Rina'ya girip tekrar zenci gibi takılalım. Hop bir daha birlik tanıtımlarına girelim. Milletin tanıtımına laf atalım. Hergün bunları tekrarlayalım. Hayır allahı yıkığı adam sevdiği arkadaşların birliğini desteklemek için yazmış orada güzel bir cümle sana giren çıkan ne de böyle tepkiler veriyorsun. Sonra bir şey dediğimizde suçlu oluyoruz.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 23 Kasım 2018, 14:29:44
Yüksek rütbedeki birlik üyeleri için bir test yapalım hadi, birlikten çıkında Anıl'ın ağlaması ve sizinle küsmesi mesela oynat bakalım
Şuan ki 7 kişilik ekibimin 6'sının PD olduğunu düşünürsek bence çok boş yapıyorsun Özkan. Ayrıca Sinan'a çektiğim sik**rden sanane. Onunla aramızdaki mevzu o.
:D odada şaka halinde birbirinin anasına söven birlik üyeleri, odadan çıkınca ciddi olarak bu bilmem ne çocuğu gibi kelimelerde bulunuyor. Hiç birinizin gerçek bir arkadaş olduğunu düşünmüyorum, çıkar üstüne arkadaşlık bu.
Yüksek rütbedeki birlik üyeleri için bir test yapalım hadi, birlikten çıkında Anıl'ın ağlaması ve sizinle küsmesi mesela oynat bakalım
Şuan ki 7 kişilik ekibimin 6'sının PD olduğunu düşünürsek bence çok boş yapıyorsun Özkan. Ayrıca Sinan'a çektiğim sik**rden sanane. Onunla aramızdaki mevzu o.
:D odada şaka halinde birbirinin anasına söven birlik üyeleri, odadan çıkınca ciddi olarak bu bilmem ne çocuğu gibi kelimelerde bulunuyor. Hiç birinizin gerçek bir arkadaş olduğunu düşünmüyorum, çıkar üstüne arkadaşlık bu.
Yüksek rütbedeki birlik üyeleri için bir test yapalım hadi, birlikten çıkında Anıl'ın ağlaması ve sizinle küsmesi mesela oynat bakalım
Şuan ki 7 kişilik ekibimin 6'sının PD olduğunu düşünürsek bence çok boş yapıyorsun Özkan. Ayrıca Sinan'a çektiğim sik**rden sanane. Onunla aramızdaki mevzu o.
:D odada şaka halinde birbirinin anasına söven birlik üyeleri, odadan çıkınca ciddi olarak bu bilmem ne çocuğu gibi kelimelerde bulunuyor. Hiç birinizin gerçek bir arkadaş olduğunu düşünmüyorum, çıkar üstüne arkadaşlık bu.
PD'e sığınıyor demişsinde yanına gelip yakalandınmı pislik demiş adam sana, bunun neresi sığınmak?
Bence sen yazıyı iyi oku. Bunlar ve arkadaşları diyor şikayet ettiği apaçık ortada aynı şeyi konumuza yapmışsınız fakat bizim adam /b dell yapmış hemen sonrasında hatasını anlamış. Sizin yaptığınıza ne demeli OOC kin tutmanız neden? Yoksa DM sevdiğinizdenmi? Neyse tartışmak istemiyorum bizden uzak durun yeter.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 26 Kasım 2018, 19:04:29
PD'e sığınıyor demişsinde yanına gelip yakalandınmı pislik demiş adam sana, bunun neresi sığınmak?
Rolü oku.
Seni kaçırdım. Evimde kilitledim bir arkana girmediğim kaldı. Köpeğimi bile üstüne aldım. Piç olduğunu bağırdın. Daha ne arıyorsun sen bu tanıtımda. Bu ne cesarettir yiğidim.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 26 Kasım 2018, 19:08:39
https://resmim.net/f/ofACTV.png
https://resmim.net/f/lDuQgp.png
https://resmim.net/f/0rNqIR.png
Şuraya bırakayım.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: EserhaNN - 26 Kasım 2018, 19:21:45
PD'e sığınıyor demişsinde yanına gelip yakalandınmı pislik demiş adam sana, bunun neresi sığınmak?
Bence sen yazıyı iyi oku. Bunlar ve arkadaşları diyor şikayet ettiği apaçık ortada aynı şeyi konumuza yapmışsınız fakat bizim adam /b dell yapmış hemen sonrasında hatasını anlamış. Sizin yaptığınıza ne demeli OOC kin tutmanız neden? Yoksa DM sevdiğinizdenmi? Neyse tartışmak istemiyorum bizden uzak durun yeter.
Aktif rolde sizin deyiminiz ile " /b dell " diye bir şey yoktur.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: EserhaNN - 26 Kasım 2018, 19:22:25
Konu saçma yerlere gelmeden ekliyeyim ve yorumlarınızı kaldırmayı rica edeyim o şahıs birliğimin üyesi değil gerekli şikayeti buraya değil şikayet bölümüne açmanız gerekiyor ben sizin konunuzu kirletmiyorsam sizinde buna hakkınız yok biliyorsunuz.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: EserhaNN - 26 Kasım 2018, 22:42:25
Kanka bu cumartesiydi herhalde ilk o ateş açtı ilk o q attı Ssi sana atarım yarın
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: EserhaNN - 03 Aralık 2018, 18:16:30
(https://resmim.net/f/oWc5Xt.jpg)
Dost değil, Düşman etrafı sardı! (https://resmim.net/f/G732CX.png) (https://resmim.net/f/e0wnVQ.png) (https://resmim.net/f/mjCU1Q.png) (https://resmim.net/f/jBi1vZ.png) (https://resmim.net/f/Vs2DC4.png)
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 03 Aralık 2018, 22:02:16
kafasına aldığı darbelerden dolayı konuşma yetisini kaybetmiştir ((Jack Reppear))
Armando Lupertazzi: Orospu çocuğu olduğunu bağırarak söyle Jack.
Jack Reppear: Hebele hübele
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: EserhaNN - 03 Aralık 2018, 22:04:13
kafasına aldığı darbelerden dolayı konuşma yetisini kaybetmiştir ((Jack Reppear))
Armando Lupertazzi: Orospu çocuğu olduğunu bağırarak söyle Jack.
Jack Reppear: Hebele hübele
Böyle bir şey olamaz ahahah :D birde sizi bugünlere makarov getirdi demişsin bende bu güne ben kendimi getirdim dedim onu eklememişsin.
#Birlik liderleri/kurucuları kaçırılma veya zapt edilme durumlarında, onur kırıcı rollerin yapılması yasaktır. ( İzin dahilinde bu roller gerçekleşebilir) Şu kuralı çiğnemeye çalıştınız tabiki buna izin vermedim. Ama rollerinizi seviyorum beyler inanın ooc sorunum yok sizle. :)
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: DeathmatchPlayer - 04 Aralık 2018, 23:06:04
kafasına aldığı darbelerden dolayı konuşma yetisini kaybetmiştir ((Jack Reppear))
Armando Lupertazzi: Orospu çocuğu olduğunu bağırarak söyle Jack.
Jack Reppear: Hebele hübele
Böyle bir şey olamaz ahahah :D birde sizi bugünlere makarov getirdi demişsin bende bu güne ben kendimi getirdim dedim onu eklememişsin.
#Birlik liderleri/kurucuları kaçırılma veya zapt edilme durumlarında, onur kırıcı rollerin yapılması yasaktır. ( İzin dahilinde bu roller gerçekleşebilir) Şu kuralı çiğnemeye çalıştınız tabiki buna izin vermedim. Ama rollerinizi seviyorum beyler inanın ooc sorunum yok sizle. :)
+1
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: EserhaNN - 04 Aralık 2018, 23:06:22
kafasına aldığı darbelerden dolayı konuşma yetisini kaybetmiştir ((Jack Reppear))
Armando Lupertazzi: Orospu çocuğu olduğunu bağırarak söyle Jack.
Jack Reppear: Hebele hübele
Böyle bir şey olamaz ahahah :D birde sizi bugünlere makarov getirdi demişsin bende bu güne ben kendimi getirdim dedim onu eklememişsin. #Birlik liderleri/kurucuları kaçırılma veya zapt edilme durumlarında, onur kırıcı rollerin yapılması yasaktır. ( İzin dahilinde bu roller gerçekleşebilir) Şu kuralı çiğnemeye çalıştınız tabiki buna izin vermedim. Ama rollerinizi seviyorum beyler inanın ooc sorunum yok sizle. :)
Bizim de sizinle herhangi bir sorunumuz yok unutmayın bu bir oyun burası tamamen vakit yada kafa dağıtmak için takılılan bir yer. Bir oyun için kalp kırmaya gerek yok . :)
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: DeathmatchPlayer - 04 Aralık 2018, 23:10:07
kafasına aldığı darbelerden dolayı konuşma yetisini kaybetmiştir ((Jack Reppear))
Armando Lupertazzi: Orospu çocuğu olduğunu bağırarak söyle Jack.
Jack Reppear: Hebele hübele
Böyle bir şey olamaz ahahah :D birde sizi bugünlere makarov getirdi demişsin bende bu güne ben kendimi getirdim dedim onu eklememişsin. #Birlik liderleri/kurucuları kaçırılma veya zapt edilme durumlarında, onur kırıcı rollerin yapılması yasaktır. ( İzin dahilinde bu roller gerçekleşebilir) Şu kuralı çiğnemeye çalıştınız tabiki buna izin vermedim. Ama rollerinizi seviyorum beyler inanın ooc sorunum yok sizle. :)
Bizim de sizinle herhangi bir sorunumuz yok unutmayın bu bir oyun burası tamamen vakit yada kafa dağıtmak için takılılan bir yer. Bir oyun için kalp kırmaya gerek yok . :)
+1
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: trash to gain - 05 Aralık 2018, 18:16:34
Lupertazi arkanızda bir dost olduğunu unutma..
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: EserhaNN - 05 Aralık 2018, 18:33:47
Malul final haftası geldi. Sınavlara çalışmam lazım. O yüzden bir iki hafta pasif kalacağım. Kısa süre sonra geri dönüp yönetimi ele alacağım. O zamana kadar Allah'a emanetsiniz.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Microsoft - 26 Aralık 2018, 00:17:04
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: trash to gain - 10 Ocak 2019, 13:15:19
Anlamsız dm atmalarindan dolayı roller geçici olarak yapılamadı. Şimdi devam ediyoruz...
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: JamesBond - 11 Ocak 2019, 15:26:14
Geçen yine par babaya yardım ediyoruz.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: DoğukanÇ - 12 Ocak 2019, 21:53:44
Tam gaz devam :=)
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: ZexDrax - 13 Ocak 2019, 02:39:36
(https://resmim.net/f/9pWxMl.jpg)
(https://i.hizliresim.com/v6Zqp4.png)
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: agitatorkinritnozamameratto - 13 Ocak 2019, 02:48:24
Bunu biraz geç yazıyorum ama dostluğumuzun başından beri iyi roller çıkartıp birlikte bir saygı duvarı kurup bizi aranıza aldığınız kollayıp koruduğunuz ve rollerimiz ile iyi seviyelere ulaştırdığınız için teşekkür ederiz başarılar yolun başında denir ben sizi rolleriniz ve ağır tavırlarınızdan dolayı tebrik ediyorum her zaman dosta düşmana yargı dağıtmaya devam!
Bunu biraz geç yazıyorum ama dostluğumuzun başından beri iyi roller çıkartıp birlikte bir saygı duvarı kurup bizi aranıza aldığınız kollayıp koruduğunuz ve rollerimiz ile iyi seviyelere ulaştırdığınız için teşekkür ederiz başarılar yolun başında denir ben sizi rolleriniz ve ağır tavırlarınızdan dolayı tebrik ediyorum her zaman dosta düşmana yargı dağıtmaya devam!
Bunu biraz geç yazıyorum ama dostluğumuzun başından beri iyi roller çıkartıp birlikte bir saygı duvarı kurup bizi aranıza aldığınız kollayıp koruduğunuz ve rollerimiz ile iyi seviyelere ulaştırdığınız için teşekkür ederiz başarılar yolun başında denir ben sizi rolleriniz ve ağır tavırlarınızdan dolayı tebrik ediyorum her zaman dosta düşmana yargı dağıtmaya devam!
(https://i.hizliresim.com/MVol8Q.png) Adamlara egitim zorlunlu
Tanıtımı kirlettiğin için teşekkür ederim. Bizde bundan sonra IC konuşmaya devam ederiz seninle. Ama sakın "/b DM" yazma. Günlerce pm ve iletiden rol yapalım diye yalvaran adamlar sistem onayı alınca bir havalanıyor. Alıcam ben sizin havanızı.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: darknesmon - 14 Ocak 2019, 13:00:48
GÜLÜRSEM CARPILIRIM WYWTWGWUSCCWW ah be Anıl
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 14 Ocak 2019, 13:02:28
(https://i.hizliresim.com/MVol8Q.png) Adamlara egitim zorlunlu
rk edildikten sonra tüccara ışık hızıyla koşup silah almak ardından adam vurmak, iyiymiş ya
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Glide - 14 Ocak 2019, 13:27:43
Toplantılarda ellerinde AK ile bekleyen insanlar olmasa.TARTIŞMA DEĞİL rol olsa.Sayfa kazanamak için gereksiz tartışmlarara girmeseniz, mafya rollerini güzel yansıtabilirsiniz.Youtubede bir sürü SS editleme videosu var, göz atın onlara başarılar dilerim.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 14 Ocak 2019, 13:28:45
Toplantılarda ellerinde AK ile bekleyen insanlar olmasa.TARTIŞMA DEĞİL rol olsa.Sayfa kazanamak için gereksiz tartışmlarara girmeseniz, mafya rollerini güzel yansıtabilirsiniz.Youtubede bir sürü SS editleme videosu var, göz atın onlara başarılar dilerim.
Allah razı olsun. Aydınlattın bizi.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: SLAUSON STREET - 14 Ocak 2019, 13:30:25
Toplantılarda ellerinde AK ile bekleyen insanlar olmasa.TARTIŞMA DEĞİL rol olsa.Sayfa kazanamak için gereksiz tartışmlarara girmeseniz, mafya rollerini güzel yansıtabilirsiniz.Youtubede bir sürü SS editleme videosu var, göz atın onlara başarılar dilerim.
Allah razı olsun. Aydınlattın bizi.
adam haklı yalnız
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Emektar - 14 Ocak 2019, 13:32:10
başarılar dilerim.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: ZexDrax - 14 Ocak 2019, 13:39:04
Toplantılarda ellerinde AK ile bekleyen insanlar olmasa.TARTIŞMA DEĞİL rol olsa.Sayfa kazanamak için gereksiz tartışmlarara girmeseniz, mafya rollerini güzel yansıtabilirsiniz.Youtubede bir sürü SS editleme videosu var, göz atın onlara başarılar dilerim.
Yediğiniz OOC cezaları gördükten sonra pek aldırış edemedim sizi.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 14 Ocak 2019, 14:31:43
Toplantılarda ellerinde AK ile bekleyen insanlar olmasa.TARTIŞMA DEĞİL rol olsa.Sayfa kazanamak için gereksiz tartışmlarara girmeseniz, mafya rollerini güzel yansıtabilirsiniz.Youtubede bir sürü SS editleme videosu var, göz atın onlara başarılar dilerim.
Allah razı olsun. Aydınlattın bizi.
adam haklı yalnız
Aksini iddia eden olmadı yalnız.
Tanıtımı daha fazla kirletmeyin beyler.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: DREADZY - 14 Ocak 2019, 14:36:11
Toplantılarda ellerinde AK ile bekleyen insanlar olmasa.TARTIŞMA DEĞİL rol olsa.Sayfa kazanamak için gereksiz tartışmlarara girmeseniz, mafya rollerini güzel yansıtabilirsiniz.Youtubede bir sürü SS editleme videosu var, göz atın onlara başarılar dilerim.
Allah razı olsun. Aydınlattın bizi.
adam haklı yalnız
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: 311 - 14 Ocak 2019, 15:01:42
icraatlar güzel, berkant reis işini bildiği için bu birliğe sorun olmaz
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Hyenas - 14 Ocak 2019, 15:25:03
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: manti ayaz - 16 Ocak 2019, 00:43:19
Başarılar Kardeşlerim :)
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: ofmes - 16 Ocak 2019, 07:37:05
Şimdi size de kızamıyorum örnek alabileceğiniz bir mafya birliği yok. O yüzden siz de yapamıyorsunuz ama yerinizde olsam örnek olacak bir birlik yürütürdüm. Bu screenshotlar bu roller cidden kötü, bir gün gerçekten gelişirseniz şu konuyu silmek isteyeceksiniz. Şimdi kavga çıkar ama inanın umrumda değil, bunun için yapmıyorum. Pişman olacağınız şeyler yapıyorsunuz, söylemek istedim.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: rezsanem - 16 Ocak 2019, 07:43:08
Şimdi size de kızamıyorum örnek alabileceğiniz bir mafya birliği yok. O yüzden siz de yapamıyorsunuz ama yerinizde olsam örnek olacak bir birlik yürütürdüm. Bu screenshotlar bu roller cidden kötü, bir gün gerçekten gelişirseniz şu konuyu silmek isteyeceksiniz. Şimdi kavga çıkar ama inanın umrumda değil, bunun için yapmıyorum. Pişman olacağınız şeyler yapıyorsunuz, söylemek istedim.
hak veriyorum
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Taty - 16 Ocak 2019, 10:25:55
Şimdi size de kızamıyorum örnek alabileceğiniz bir mafya birliği yok. O yüzden siz de yapamıyorsunuz ama yerinizde olsam örnek olacak bir birlik yürütürdüm. Bu screenshotlar bu roller cidden kötü, bir gün gerçekten gelişirseniz şu konuyu silmek isteyeceksiniz. Şimdi kavga çıkar ama inanın umrumda değil, bunun için yapmıyorum. Pişman olacağınız şeyler yapıyorsunuz, söylemek istedim.
Doğru diyorsun fakat, ss editlemeyi öğrenseler, kültürü araştırsalar, örnek alacakları birliğe gerek bile kalmaz.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: ofmes - 16 Ocak 2019, 20:24:51
((Sayfa kasılsın diye,diğer emekleri de hortlatmayacağım.)) Bu roller ile,birlikteki hainler bulundu,üst rütbelisi CK edildi. Biz burada resmini bile paylaşmadık,sadece bulma aşamasını attık. Şöyle kurgulanmış bir tane birlik tanıtımında rol gösterin,bu günden itibaren oyunu bırakıyorum.
Yazımın başında belirtmiştim. Örnek alacağınız bir birlik yok, herkes ile aynısınız. Farkınız yok bunu belirtmeye çalıştım, şu tanıtıma baktığımda feyz alabileceğim bir kişi dahi yok. Oysa ne güzel olurdu alabilsem ama yok. Screenshotları atmışın, fakat bir yanlışın var f8 ile aldığın screenshotlar hiç etik durmuyor, kamera adamın kafasının üzerinde duruyor. Bana şöyle güzel rollerle gelseydiniz sizi tebrik ederdim.
(hepsi bana ait) (https://www.upload.ee/image/9389181/street1.png) (https://www.upload.ee/image/9389270/street2.png) (https://www.upload.ee/image/9389271/street3.png) (https://www.upload.ee/image/9389272/street4.png) (https://www.upload.ee/image/9389278/street5.png)
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 16 Ocak 2019, 21:04:31
((Sayfa kasılsın diye,diğer emekleri de hortlatmayacağım.)) Bu roller ile,birlikteki hainler bulundu,üst rütbelisi CK edildi. Biz burada resmini bile paylaşmadık,sadece bulma aşamasını attık. Şöyle kurgulanmış bir tane birlik tanıtımında rol gösterin,bu günden itibaren oyunu bırakıyorum.
Yazımın başında belirtmiştim. Örnek alacağınız bir birlik yok, herkes ile aynısınız. Farkınız yok bunu belirtmeye çalıştım, şu tanıtıma baktığımda feyz alabileceğim bir kişi dahi yok. Oysa ne güzel olurdu alabilsem ama yok. Screenshotları atmışın, fakat bir yanlışın var f8 ile aldığın screenshotlar hiç etik durmuyor, kamera adamın kafasının üzerinde duruyor. Bana şöyle güzel rollerle gelseydiniz sizi tebrik ederdim.
(hepsi bana ait) (https://www.upload.ee/image/9389181/street1.png) (https://www.upload.ee/image/9389270/street2.png) (https://www.upload.ee/image/9389271/street3.png) (https://www.upload.ee/image/9389272/street4.png) (https://www.upload.ee/image/9389278/street5.png)
Güzelim bizim rol anlayışımız bu. Atacağımız roller bu. Ya böyle destekleyin. Ya da eleştirmeyi bırakın. Çünkü bu saatten sonra istesem bile değiştiremem. Değiştirmemde.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Four - 17 Ocak 2019, 11:14:57
((Sayfa kasılsın diye,diğer emekleri de hortlatmayacağım.)) Bu roller ile,birlikteki hainler bulundu,üst rütbelisi CK edildi. Biz burada resmini bile paylaşmadık,sadece bulma aşamasını attık. Şöyle kurgulanmış bir tane birlik tanıtımında rol gösterin,bu günden itibaren oyunu bırakıyorum.
Yazımın başında belirtmiştim. Örnek alacağınız bir birlik yok, herkes ile aynısınız. Farkınız yok bunu belirtmeye çalıştım, şu tanıtıma baktığımda feyz alabileceğim bir kişi dahi yok. Oysa ne güzel olurdu alabilsem ama yok. Screenshotları atmışın, fakat bir yanlışın var f8 ile aldığın screenshotlar hiç etik durmuyor, kamera adamın kafasının üzerinde duruyor. Bana şöyle güzel rollerle gelseydiniz sizi tebrik ederdim.
(hepsi bana ait) (https://www.upload.ee/image/9389181/street1.png) (https://www.upload.ee/image/9389270/street2.png) (https://www.upload.ee/image/9389271/street3.png) (https://www.upload.ee/image/9389272/street4.png) (https://www.upload.ee/image/9389278/street5.png)
Tamam kardeşim Sen bizi Tebrik etmesende olur,Biz Herşeyin Farkındayız,Boş ileti kasmayalım.....
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Four - 18 Ocak 2019, 01:24:15
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: H.M. - 18 Ocak 2019, 01:36:02
Cosa nostra kurallarına bağlı bir ekip için yeşil, fazla açık bir renk. Keza ayırt edici bir renk alarak adeta gövde gösterisi yapar gibi dolaşmak pek bu konsepte uymuyor. Ayrıca yanlışım varsa düzeltin, bildiğim kadarıyla İtalyan suç aileleri kadın üye barındırmazlar. Biraz daha "ağır ve sakin" takılmanız gerekiyor. Yine yanlış hatırlamıyorsam sakallı ve siyahi üyeyi olay anlamına dahil etmeniz konsepte aykırı.
Bunun dışında şekilde ve rollerde tipikliğe uymayan birçok özellik var ama bunlar en göze batanı.
Nihayetinde emek veriyorsunuz ve eğleniyorsunuz, kalanı çok mühim değil ama konsepte de kendinize de yazık ediyorsunuz söyleyeyim. Daha serbest bir şeyler üstüne çalışmanızı öneririm.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: trash to gain - 18 Ocak 2019, 01:52:12
İlginç
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 18 Ocak 2019, 02:15:58
Cosa nostra kurallarına bağlı bir ekip için yeşil, fazla açık bir renk. Keza ayırt edici bir renk alarak adeta gövde gösterisi yapar gibi dolaşmak pek bu konsepte uymuyor. Ayrıca yanlışım varsa düzeltin, bildiğim kadarıyla İtalyan suç aileleri kadın üye barındırmazlar. Biraz daha "ağır ve sakin" takılmanız gerekiyor. Yine yanlış hatırlamıyorsam sakallı ve siyahi üyeyi olay anlamına dahil etmeniz konsepte aykırı.
Bunun dışında şekilde ve rollerde tipikliğe uymayan birçok özellik var ama bunlar en göze batanı.
Nihayetinde emek veriyorsunuz ve eğleniyorsunuz, kalanı çok mühim değil ama konsepte de kendinize de yazık ediyorsunuz söyleyeyim. Daha serbest bir şeyler üstüne çalışmanızı öneririm.
Bakarız bir ara.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: DoğukanÇ - 18 Ocak 2019, 02:33:57
Dün yüzüne güldüğün adamın bugün mekanını basmaya çalışan birisin Onur. Karakterden bahsetme.
Tanıtım içerisinde tartışma çıkarmayın artık.
Dün bana abi diyen adamlar bugün üstümüze koşar oldular oyunu sizler başlattıniz ama noktayı ben koyarım.
İşte asıl sorun burada başlıyor Onur. İnsanlar senin nasıl biri olduğunu anlamadan sadece sesinden abi diyorlar. Benim çevremdekiler ise sadece saygıdan abi diyorlar. Bunu o kalın kafana sokamadigin için şuan bu durumdayız. Bir birlikte attık diye düştüğün hallere bak. Hayır anlamadığım Berkant bir şey demiyorken sen kim oluyorsunda hala savaş peşinde koşuyorsun. Seni destekleyenlere birkaç şey yazayım. Beyler bu adam bir aya askere gidecek. Oyun falan umrunda değil. Ceza Ban vs. bunları alacak olan sizlersiniz. Boşuna takip etmeyin bu adamı. Nasıl biri olduğunu anlamadan, tanımadan abi çekmeyin.
Sen ne biliyorsun ki ne söylüyorsun şimdi benim ağzımı bozdurma dünkü çocuksun git sor çocuklara ne için kime saygı duyuyorlar Sesden abiymis hahaha Sen beni birlikten atsan ne atmasan ne orada benim bulunmam senin avantajındi aim botlarınızi fixlettim artık fazla yaşamazsınız
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: trash to gain - 18 Ocak 2019, 12:54:01
Dün yüzüne güldüğün adamın bugün mekanını basmaya çalışan birisin Onur. Karakterden bahsetme.
Tanıtım içerisinde tartışma çıkarmayın artık.
Dün bana abi diyen adamlar bugün üstümüze koşar oldular oyunu sizler başlattıniz ama noktayı ben koyarım.
İşte asıl sorun burada başlıyor Onur. İnsanlar senin nasıl biri olduğunu anlamadan sadece sesinden abi diyorlar. Benim çevremdekiler ise sadece saygıdan abi diyorlar. Bunu o kalın kafana sokamadigin için şuan bu durumdayız. Bir birlikte attık diye düştüğün hallere bak. Hayır anlamadığım Berkant bir şey demiyorken sen kim oluyorsunda hala savaş peşinde koşuyorsun. Seni destekleyenlere birkaç şey yazayım. Beyler bu adam bir aya askere gidecek. Oyun falan umrunda değil. Ceza Ban vs. bunları alacak olan sizlersiniz. Boşuna takip etmeyin bu adamı. Nasıl biri olduğunu anlamadan, tanımadan abi çekmeyin.
Sen ne biliyorsun ki ne söylüyorsun şimdi benim ağzımı bozdurma dünkü çocuksun git sor çocuklara ne için kime saygı duyuyorlar Sesden abiymis hahaha Sen beni birlikten atsan ne atmasan ne orada benim bulunmam senin avantajındi aim botlarınızi fixlettim artık fazla yaşamazsınız
Bende senin şu hile ticaret için ticket açtım. Ben belki yaşarım belki yaşamam. Ama sen garanti gidiyorsun Onur. :-* Kendini avantaj görecek kadar ne yaşadın sen ya. Gerçekten üzülüyorum senin için. Belki askerde adam ederler seni. Git bir an önce.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: trash to gain - 18 Ocak 2019, 13:17:48
Bütün yönetim bilgisayarımı tarayabilir sorun değil :) Hile ticareti mi? Puhaha biz senin gibi kolsuzmuyuz hileye ihtiyaç duyalim dm sunucularında sürekli alıştırma yapıyoruz :-*
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: manti ayaz - 18 Ocak 2019, 14:19:27
Bütün yönetim bilgisayarımı tarayabilir sorun değil :) Hile ticareti mi? Puhaha biz senin gibi kolsuzmuyuz hileye ihtiyaç duyalim dm sunucularında sürekli alıştırma yapıyoruz :-*
Abi dedim, saygım sonsuz sana ama dün birliği sahiplenirken bugün ise anlamsız tartışmalar çıkarıyorsun. OOC alınmış bir kaç kararı IC vurup buradan ne Anıl'a ne başka birisine söz etme hakkın var, madem konu adamlıksa susup oyununu oynamanı tercih ederim.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: Anıl - 18 Ocak 2019, 14:40:26
Bütün yönetim bilgisayarımı tarayabilir sorun değil :) Hile ticareti mi? Puhaha biz senin gibi kolsuzmuyuz hileye ihtiyaç duyalim dm sunucularında sürekli alıştırma yapıyoruz :-*
Puhaha ne Onur kaç yaşında adamsın kendine gel. Yaşının adamı ol biraz.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: DoğukanÇ - 18 Ocak 2019, 15:06:21
Bütün yönetim bilgisayarımı tarayabilir sorun değil :) Hile ticareti mi? Puhaha biz senin gibi kolsuzmuyuz hileye ihtiyaç duyalim dm sunucularında sürekli alıştırma yapıyoruz :-*
Hahahah bak sana söz veriyorum yakında herkes kimin ne mal olduğunu anlayacak Onur. Az sabır ;)
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: TURKISHPOWA - 18 Ocak 2019, 15:28:55
Bütün yönetim bilgisayarımı tarayabilir sorun değil :) Hile ticareti mi? Puhaha biz senin gibi kolsuzmuyuz hileye ihtiyaç duyalim dm sunucularında sürekli alıştırma yapıyoruz :-*
OOC jaillerini beklerken bir zahmet DM' çalış. Bak bir tane daha yedirttim sana :) O süreleri bekleye dur.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: trash to gain - 18 Ocak 2019, 18:05:46
Bütün yönetim bilgisayarımı tarayabilir sorun değil :) Hile ticareti mi? Puhaha biz senin gibi kolsuzmuyuz hileye ihtiyaç duyalim dm sunucularında sürekli alıştırma yapıyoruz :-*
OOC jaillerini beklerken bir zahmet DM' çalış. Bak bir tane daha yedirttim sana :) O süreleri bekleye dur.
haha canım pcyi açık bırakmıştım eve gittiğimde sadece hediye ağacından hediye alacağım ;)
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: BerkanCaliskan - 18 Ocak 2019, 23:50:05
Kural ihlallerinden dolayı sistem onayınız alındı.
Başlık: Ynt: Lupertazzi Crime Family I Chapter Of Mulholland
Gönderen: trash to gain - 19 Ocak 2019, 00:00:30