Neden birisi aracını tamir ettirirken fazladan para versin ki? Sırf sigortası yok diye, saçma. Sigorta olayı zaten sigortasız araçların trafiğe çıkmaması, çıkarsa polisin ceza kesmesi için eklenmiş bir şey. Adam trafiğe çıkmıyor bir şey yapmıyor sadece aracını tamir ettiriyor, suçu ne adamın?Adam trafiğe çıkmadan nasıl tamirciye gidipte aracını tamir ettiriyor :D?
Neden birisi aracını tamir ettirirken fazladan para versin ki? Sırf sigortası yok diye, saçma. Sigorta olayı zaten sigortasız araçların trafiğe çıkmaması, çıkarsa polisin ceza kesmesi için eklenmiş bir şey. Adam trafiğe çıkmıyor bir şey yapmıyor sadece aracını tamir ettiriyor, suçu ne adamın?Ortalık sigortasız araç kaynıyor, nasıl trafiğe çıkmıyor?
Olabilir, desteklendi.
Olabilir, desteklendi.
Sigorta ile tamirin bence pek bi' bağlantısı yok. Belki tamir yerine bakımında indirim olabilir.Nasıl bağlantısı yok, sigortası olan araçlar kaza yaptığında sigorta şirketi bir kısmını karşılıyor gerçekte. Sigortası olmayanların tamir ücretini karşılamıyor, o mantık.
Sunucuda sigortasız araç sayısı bi' hayli yüksek. Bunu azaltmak amacıyla caydırıcı yenilikler getirilebilir.O kadar caydırıcı olmaması lazım aslında, çünkü zorunlu tutulan birşey değil, bir ihlal değil.
Madem sigorta sistemi var, sigortası olmayan araçlar araç tamiri yaptırdığında daha fazla para ödemeli. :anlas:
Desteklemiyorum, sigorta bunun için yok.
Destekliyorum, polis amcalar ceza kesmesin diye sigorta yapıyoruz, muayene de aynı :D Madem yapıyoruz mantıklı bir işe yarasın.