Rina Roleplay
Sunucu => Araştırma & Geliştirme Ofisi => Okunmuş AR&GE => Konuyu başlatan: 4ltash - 17 Mart 2021, 02:36:48
-
Şirketteki çalışanlar eğer ki şirketten çıkarlarsa pozisyonda durmaya devam ediyorlar. Şirketten çıkan birisinin otomatik poziyonunun alınması ve pozisyonun boş olması daha iyi olur bu sayede boş olan pozisyonları görüp başka çalışan koyulabilir. Çünkü birisi senin şirketinden çıkıyor ve sen poziyona bakınca adamın hala poziyonda olduğunu görünce şirkette çalışıyor diye anlıyorsun, adamın çıkıp çıkmadığını da anlayamazsınız çünkü çalışanlarda sadece oyunda olan kişiler gözüküyor adamın oyunda olmadığını veya şirketten çıkıp çıkmadığını bilemezsiniz.
-
yess destek
-
KESİNLİKLE DESTEKLİYORUM!
-
Böyle bir şey varsa düzeltilmeli.
-
Böyle bir şey varsa düzeltilmeli.
-
Desteklemiyorum.
-
mantıklı :like:
-
Böyle bir şey varsa düzeltilmeli.
-
Sabit olarak şirketinle sürekli ilgileniyorsan böyle bir şeye ihtiyaç duymazsın. Benim şirketimde şuan 46 kişi falan var, sabah çalışan/akşam çalışan olarak sürekli takipteyim. Her zaman pozisyonlar değişiyor, değişince şirketten çıkanlarda direkt pozisyonlardan alınmış oluyor. Şirketten para kazanmak sorumluluk gerektirir, zaman gerektirir, emek gerektirir.
Desteklenmedi.
-
Destek veriyorum.
-
Tamam beyler birisi şirketten çıkınca pozu otomatik alıyormuş zaten. Yinede destekleriniz için tesekkurler, kilitliyorum.