Rina Roleplay
Sunucu => Araştırma & Geliştirme Ofisi => Okunmuş AR&GE => Konuyu başlatan: godamn - 12 Mart 2021, 20:11:05
-
Tır gibi motoru büyük araçlara rol bakımından benzin depoları küçük kalıyor. Sistemsel olarak 100L den fazla benzin koyulabilir.
-
olsa da olmasa da olur.
-
Realistik açıdan mantıklı, ama durup benzin almak çok zor değil diye düşünüyorum yani her türlü w0xic'in dediğine katılıyorum.
olsa da olmasa da olur.
-
Bence çok farkeder,ve kesinlikle arttırılmasından yanayım.Üç dört sefer dönüyorsun yakıt 16 falan kalıyor gerçekten çok saçma Sadece Flatbed ve RoadTrain gibi yük araçlarına getirilmesi bile yeterli şuan için bence,destek.
-
Veya depoyu büyültmek yerine, 2. depoyu kullanım haline sokulabilir yedek depo şeklinde, çoğu araçlarda bulunmakta yedek depo bildiğim kadarıyla zaten tırın bir sağ birde sol tarafına olmak üzere 2 adet yakıt deposu var. Normal binek ve ticari araçların çoğunda yedek depo sistemi bulunmakta. İlk çalıştırdığında yedek depo ile başlar bitene kadar onu kullanır, yedek depo bitince normal depoya geçer.
-
bence çok gerek yok ama...
-
Tır kasan birisi olarak bu argeyi destekliyorum.
-
Belirsiz gelir mi?
-
olsa da olmasa da olur.
-
Çok gerekli değil.
olsa da olmasa da olur.
-
Her araba aynı kmde aynı parayı yakmıyor ama. Tırlar belki daha fazla yakıyor şehir dışı?
-
Emekçinin yanındayım kardeşim. Bence de gelmeli ama geleceğini sanmıyorum.