Desteklemiyorum. Rus mafyası olan arkadaşlar biraz sorun yaratır. ;DLSPD boşuna yok.
Güvenli bölgeler çok saçma bence, hepsi kaldırılmalı eğer roleplay yapıyorsak, gidip lspd'nin önünde bile adam vurabilirsiniz.
yeri geldimi ordan da çıkacam geleceğe yatırım bunlarGüvenli bölgeler çok saçma bence, hepsi kaldırılmalı eğer roleplay yapıyorsak, gidip lspd'nin önünde bile adam vurabilirsiniz.
Sen hükümet adamısın kendine gel ne adam vurması kızarım bak
Desteklemiyorum. Rus mafyası olan arkadaşlar biraz sorun yaratır. ;Dişte bunu sevdim
desteklemiyorum, pizzacıda bile adamla en ufak tartışmaya girsen sen arkaya gelsene diyip eline keleş mermisini veriyor, ölene kadar sıkıyor. Bir de olmadığını düşünsenize, pizzacıda keleş çekeceklerDüşünsenize pizzacı da keleş çekecekler diyor.
+989989895295289828948desteklemiyorum, pizzacıda bile adamla en ufak tartışmaya girsen sen arkaya gelsene diyip eline keleş mermisini veriyor, ölene kadar sıkıyor. Bir de olmadığını düşünsenize, pizzacıda keleş çekeceklerDüşünsenize pizzacı da keleş çekecekler diyor.
Pizzacıyı çok korumalı, güvenli biryer zannetmeye başlamışlar.
Tabi her dakika orada araçlarının önüne /lean 1 - /smoke 2 yaza yaza, evleri belirlemişler orayı.
Idlewood, Los Santosta bulunan bir yer sadece, bir özelliği yok yani ANLAYIN ŞUNU ARTIK!
desteklemiyorum, pizzacıda bile adamla en ufak tartışmaya girsen sen arkaya gelsene diyip eline keleş mermisini veriyor, ölene kadar sıkıyor. Bir de olmadığını düşünsenize, pizzacıda keleş çekecekler
Destekliyorum. Bir tek LSPD önü kalması şartıyla.
Şu DM olur diyenlere sesleniyorum, Forum da oyuncu şikayetlerine konu açabilirsiniz.
lspd önünde adam vurmak :D Devlet bölgeleri güvenli bölge olabilir ama diğer bölgelerden güvenli bölge kaldırılmalı pizzacı gibi bölgeler güvenli bölge olmamalı
Destekliyorum. Bir tek LSPD önü kalması şartıyla.
Tasimacilikta arabasinin fotografini cektim diye dort kisi ustume yuruyup sonrada silah ceken tipler oldugu icin desteklemiyorum. İnsanlar ceteci rolunu kuduz kopek roluyle karistirmis. Kamera kirma rolu falanda yok direk kuduz.