bunun rol kalitesiyle hiçbir alakası yokArkadaşlar selam, chat'e bir yazı yazdığımızda küçük harf ile başlarsak öyle gidiyor, düşüncem şu şekilde yanlışlıkla küçük harfle yazdığımızda veya trolleyenler, oyuna yeni başlayanlar olduğunda bunların önüne geçilmesi için küçük harf ile yazdığımızda büyük harf ile, emote verirken direkt yazdığımız gibi çıksa daha güzel olur.
desteklemiyorum
caps lock bas
o da olmazsa shift basılı tut zor değil
boşluk bırakıp yazarbunun rol kalitesiyle hiçbir alakası yokArkadaşlar selam, chat'e bir yazı yazdığımızda küçük harf ile başlarsak öyle gidiyor, düşüncem şu şekilde yanlışlıkla küçük harfle yazdığımızda veya trolleyenler, oyuna yeni başlayanlar olduğunda bunların önüne geçilmesi için küçük harf ile yazdığımızda büyük harf ile, emote verirken direkt yazdığımız gibi çıksa daha güzel olur.
desteklemiyorum
caps lock bas
o da olmazsa shift basılı tut zor değil
ahmet nbyn kniyi sen npyn kn
Kişinin kendi kendini geliştirmesi gerekiyormuş, desteklemiyorum. Yeni başlayan kişilere neyin nasıl yapılacağını öğretebilirsiniz.
Kişinin kendi kendini geliştirmesi gerekiyormuş, desteklemiyorum. Yeni başlayan kişilere neyin nasıl yapılacağını öğretebilirsiniz.Tamam da, sadece yeni başlayanlar demedim. 10 level+ oyuncular trollüyor, imla kurallarına uymuyor vs.
Boş virtuallerde arkadaşlarım ile küçük harfle konuşmak hoşuma gidiyor. Caps lock veya shift basmak bu kadar zor olmamalı. Hayatın her yerinde noktalama işaretleri karşınıza çıkacak.
ee boşluk bırakıp trollemek için " aağağağ" yazmak zor mu veya cümlenin başına .wadğğağ yazmak zor mu kankaBoş virtuallerde arkadaşlarım ile küçük harfle konuşmak hoşuma gidiyor. Caps lock veya shift basmak bu kadar zor olmamalı. Hayatın her yerinde noktalama işaretleri karşınıza çıkacak.Arkadaşlar selam, chat'e bir yazı yazdığımızda küçük harf ile başlarsak öyle gidiyor, düşüncem şu şekilde yanlışlıkla küçük harfle yazdığımızda veya trolleyenler, oyuna yeni başlayanlar olduğunda bunların önüne geçilmesi için küçük harf ile yazdığımızda büyük harf ile, emote verirken direkt yazdığımız gibi çıksa daha güzel olur.:56:
trollemek isteyen troller haklısınee boşluk bırakıp trollemek için " aağağağ" yazmak zor mu veya cümlenin başına .wadğğağ yazmak zor mu kankaBoş virtuallerde arkadaşlarım ile küçük harfle konuşmak hoşuma gidiyor. Caps lock veya shift basmak bu kadar zor olmamalı. Hayatın her yerinde noktalama işaretleri karşınıza çıkacak.Arkadaşlar selam, chat'e bir yazı yazdığımızda küçük harf ile başlarsak öyle gidiyor, düşüncem şu şekilde yanlışlıkla küçük harfle yazdığımızda veya trolleyenler, oyuna yeni başlayanlar olduğunda bunların önüne geçilmesi için küçük harf ile yazdığımızda büyük harf ile, emote verirken direkt yazdığımız gibi çıksa daha güzel olur.:56: