Rina Roleplay
Sunucu => Araştırma & Geliştirme Ofisi => Okunmuş AR&GE => Konuyu başlatan: Oxy - 29 Aralık 2020, 22:21:15
-
Mesela oyunda hep güneşli hava oluyo yağmurlu hava, sisli hava vb. hava durumları sunucuda arada bi olsa güzel olur bence. (dediğim şey tüm oyuncularda olmasını istediğim özellik mod önerisinde bulunmayınız)
-
Evet destekliyorum fakat yağmurlu havalar FPS değerlerinde düşüşe yol açıyor bu yüzden büyük ihtimalle reddedilecek.
-
Önceden vardı ama çok şikayetçi olundu tekrar yapılacağını sanmıyorum.
-
Önceden vardı ama çok şikayetçi olundu tekrar yapılacağını sanmıyorum.
Jaxie'ye hak veriyorum. Çoğunlukla bilgisayar özellikleri kötü olan kişiler SA:MP oynuyor, örneğin ben. Yağmurlu havalarda kafamı yerden kaldıramıyordum, 5 FPS ile oyun oynamaya çalışmak nasıl bir şey hiç yaşadınız mı bilmiyorum.
-
Eskiden yani bir kaç ay önce yapıldı, 8 FPS ile oynadım. Destek felan attım hani geçicek mi diye sanırım herkeste kastığı için kaldırmışlardı.
-
gerek yok bence iyi böyle :flood: :flood:
-
zamanında yapıldı fena değil.
-
Herkes kendi üzerinde hava değişimi yapabilebilir, sadece kendisi görebilir yağmur, sis, vesaire... Güneş, yağmur gibi hava durumlarını sadece kendisi görebilecek şekilde sistem yapılabilir. Sistemi kullanmak isteyen oyuncular ise, kullanır.
Bu tarz olabilir.