clientle ugrasılmıyor birde mobil uygulama mı cıkartılacak :56:sanki clienti ben yaptım fikir almak istiyorum client ile alakası yok
İlk önce heradan izin almalısınöyle yapmasam zaten telif melif birşey yerim yav ne yapayım bir akıl hocamız olun bi zahmet
Hera kendinden başka kimsenin yapmasına izin vermez. Gizlilik politikası ve hesap güvenlikleri için..Bence senin yaptığın uygulamayı ciddiye almaz uğraşma bence olumlu bir sonuç çıkacağını sanmam.
Hera kendinden başka kimsenin yapmasına izin vermez. Gizlilik politikası ve hesap güvenlikleri için..Katılıyorum.
güvenip güvenmemek kullanıp kullanmamak size kalmışHera kendinden başka kimsenin yapmasına izin vermez. Gizlilik politikası ve hesap güvenlikleri için..Katılıyorum.
ppni değiştirir misin? rahatsız oluyorum da foruma meme ucu dışında memeyi görmek için girmiyorumgüvenip güvenmemek kullanıp kullanmamak size kalmışHera kendinden başka kimsenin yapmasına izin vermez. Gizlilik politikası ve hesap güvenlikleri için..Katılıyorum.
Rina adı altında bir uygulama yapıyorsanız güvenip güvenmemek size kalmış diyemezsiniz, güven sağlamanız gerekiyor.güvenip güvenmemek kullanıp kullanmamak size kalmışHera kendinden başka kimsenin yapmasına izin vermez. Gizlilik politikası ve hesap güvenlikleri için..Katılıyorum.
çok çok teşekkürlerppni değiştirir misin? rahatsız oluyorum da foruma meme ucu dışında memeyi görmek için girmiyorumgüvenip güvenmemek kullanıp kullanmamak size kalmışHera kendinden başka kimsenin yapmasına izin vermez. Gizlilik politikası ve hesap güvenlikleri için..Katılıyorum.
Değiştirdim bey efendi.
(https://i.hizliresim.com/pdPUuE.gif)
rina forumaklıma birşeyler geliyor ama ...
aynen bak şu an yaptınİnsanların düşünceleri ile dalga geçmek mi?, tek yapabildiğin bu olmalı. Sonra Türkiye neden gelişmiyor ahahah.
Aslında olabilir, mesela telefondan giriceğiz diyelim ki. Google Rina Roleplay yazıp girip beklemektense mobil uygulamaya bastığımız gibi erişim sağlanır. Diyorsanız çok gerekli değil ama yapılabilir benim fikrimce.Al bakalım 5 dkda yaptım ama heraya daha onaylattırmadım