Rina Roleplay
Sunucu => Araştırma & Geliştirme Ofisi => Okunmuş AR&GE => Konuyu başlatan: Fernandez - 16 Aralık 2020, 16:05:13
-
Merhabalar, direkt konuya geçiyorum. Birimiz örnek vermek gerekirse LSFD'ye girdi, bildiğiniz gibi aynı karakterler ile LSPD veya LSSD giremiyorsun. Bence bu kural kaldırılmalı. Ama tabikide sürekli olmaz. Daha da konuyu açmak gerekirse; Örnek vereyim LSPD'den ayrıldım, başka bir legal oluşuma aynı karakter ile 1 kere girme şansımız olsun.
-
girebiliyor diye biliyorum ben
-
Ama dediğim gibi bu hak sadece tek seferlik tanınsa iyi olur. Ben mesala teknik sorunlarım olmadan önce LSFD'ye girmiştim, bilgisayarım gittikçe kötüye gidince ayrıldım. Legal bir başka birliğe geçmek istiyorum geçemiyorum TEK seferde olsa bu tanınmalıdır bence. Ama başka bir illegal oluşuma o esnada girmemelidir.
-
bu kaldırıldı diye biliom
-
Zaten girilmiyor mu?
-
Hayır, girilemiyor. Birliklerdeki başvuru şartlarına bak.
-
(https://i.imgyukle.com/2020/12/16/YlNpPQ.png)
-
Zaten girilmiyor mu?
-
1 ay sonrasında girebilirsin.
-
Desteklemiyorum, sunucu para kazanmalı.
-
(https://i.imgyukle.com/2020/12/16/YlNpPQ.png)
-
Merhaba,
Polis Akademisinde ki o bildirge polis departmanından ihraç edilen ya da kendi isteğiyle ayrılan kullanıcılar için geçerli.
LSFA, LSCH tarzı oluşumlarda yer alan oyuncular zaten başvuru yapabiliyor.
Eskiden polis olupta ihraç edilmeyip kendi istifa eden memurlar ise ilk defa oyuncuların girdiği (Yöntem A) yerine (Yöntem B) ile alınıyor. Yöntem B bir senede iki kez açılıyor diye biliyorum. Yöntem B'de ki memurlara daha farklı akademi-sınav programı uygulanıyor, sonra da sınav puanına göre uygun derecede bir rütbeye yerleştiriliyor. Ufak tefek detayları var tabi.
-
Sadece LSPD`ye aynı isimle giremiyor.
-
Ben başka departmanda sanıyordum, konu kilitlensin. Yanlış anlaşılma olmuş :D
-
(https://i.imgyukle.com/2020/12/16/YlNpPQ.png)
onu pd için söylüyor