Desteklemiyorum. Legal'ler illegal kişiler tarafından saldırıya uğrayınca tamamen kendini savunamaz hale gelir.Bu zaten bir kural ihlali? Sen nerde gördün bir legalin elinde silah olan birine sopayla vurduğunu? Yorumunu saçma buluyorum.
Üstüne silah alıp brawl rolüne girerler anladığım kadarıyla adamın üstünde silah varsa kişi hasar alamıyacak.Üstümüzde silah olduğu zamanda biz yumrukla hasar veremeyelim böyle daha iyi olur. Eğer öyle olursa daha iyi olur destekliyorum.
Ne alaka birader? elinde silah var diye Allah mı olacaksın?Elinde silah var, birisi seni yumrukla düşürüyor sonra düşmanın gelip rk ediyor? Şikayet açsan silahın gelecek mi?
Evet, olayın tam ekran görüntüsünü alıp şikayet açarsan gelir.Ne alaka birader? elinde silah var diye Allah mı olacaksın?Elinde silah var, birisi seni yumrukla düşürüyor sonra düşmanın gelip rk ediyor? Şikayet açsan silahın gelecek mi?
Adam fear rp yapıyorsa zaten şikayetini açarsın, böyle bir sistemin eklenmesi bir çok role engel olur.
Saçma desteklemiyorum ters bi durumada şikayet aç.
Saçma desteklemiyorum ters bi durumada şikayet aç.
Adam fear rp yapıyorsa zaten şikayetini açarsın, böyle bir sistemin eklenmesi bir çok role engel olur.
Saçma desteklemiyorum ters bi durumada şikayet aç.
Adam fear rp yapıyorsa zaten şikayetini açarsın, böyle bir sistemin eklenmesi bir çok role engel olur.Bir çatışma esnasında rk olduktan sonra açtığın şikayetin pek bir önemi olmuyor aslında
Desteklemiyorum. Legal'ler illegal kişiler tarafından saldırıya uğrayınca tamamen kendini savunamaz hale gelir.
Mantıklı değil.