Rina Roleplay

Şehir İçi => İşlem Başvuruları => Başvuru Arşiv => Konuyu başlatan: Madcat - 28 Haziran 2018, 02:30:14

Başlık: Bar başvurusu
Gönderen: Madcat - 28 Haziran 2018, 02:30:14
(https://i.hizliresim.com/dG5Zan.png)

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(buraya)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(10)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Hayır olmayacak özel hususi)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(hergün 5 - 6 saat aktifim)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:


İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu:
http://i.hizliresim.com/3zYg50.jpg


2.02:İşyeri adı:(Smith Bar)

2.03:İşyeri tipi:(-)


Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Taşıyıcılıktan kastığım para ve borç aldığım para ile açıyorum kesinlikle karşılayacaktır)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Bar açıp haftada 3 kez veya daha fazla parti vermeyi düşünüyorum OOC: rollerime katkıda bulunacağını düşündüğüm için alıyorum)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Rollerime çok büyük etkisi olacaktır bu yüzden barı seçiyorum)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Yeni çıkan müzikleri şarkıları bizim sayemizde dinliyebilecekler!)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Forum Adınızı Yazın"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.