her ay acılan konumuz bu ayda eksik degil masallah hersey yolunda gidiyord-dostum ooc hayattaki mal varlığını sormuş !
4m para var
3 maverick (hepsi satılık beler alırsanız iyi olur qwe)
1 bisiklet
1 sanchez
1 ev
bulunmamaktaher ay acılan konumuz bu ayda eksik degil masallah hersey yolunda gidiyord-dostum ooc hayattaki mal varlığını sormuş !
4m para var
3 maverick (hepsi satılık beler alırsanız iyi olur qwe)
1 bisiklet
1 sanchez
1 ev
napcannasıl ileti kasarım.emre.exe
ayn nerden bildin?napcannasıl ileti kasarım.emre.exe
belli oluyor çünkü neyse konu kaldığı yerden devam etsin boş muhabbete gerek yok :)ayn nerden bildin?napcannasıl ileti kasarım.emre.exe
lokmala beniİş kurmayı düşünüyorum. İş açacak param var ondan sonra parayı katlayacağım. Tek mal varlığım iş parası.
Açacağım iş ise
lokmala beniİş kurmayı düşünüyorum. İş açacak param var ondan sonra parayı katlayacağım. Tek mal varlığım iş parası.
Açacağım iş ise
2019 yılında vefat eden babaanemden üstüme 2 tane daire kaldı. sadece üstümde bunlar var babama fazla girmek istemiyorum galerici birde ankarada elfida isimli cafemiz var bu kadar. bi türlü yuvarlanıp gidiyoruz.abi ppdeki sen misin bu arada iş eleman arıyonuz mu 4000tl maaşlı
2019 yılında vefat eden babaanemden üstüme 2 tane daire kaldı. sadece üstümde bunlar var babama fazla girmek istemiyorum galerici birde ankarada elfida isimli cafemiz var bu kadar. bi türlü yuvarlanıp gidiyoruz.3 diyince inanıyoruz.
napcan
ezik büzük rina hesaplarım var, tam olarak 60 taneTM