Öhöm yarı fiyatına gelmesin 40k lık ev 25k ya mı alınacak? Bir silah evden daha pahalı...Yok yok yanlış anladın sen ev sisteme giderse evin sistemseli 100k ise yarısı senin olucak.Ev yine sistemsel fiyatına koyulucak bütçesi yeten alıcak.
Desteklemiyorum
Şehir dışında çok var ev.
15 gün olayını hiç bir şekilde desteklemiyorum.Ben bazı nedenlerden dolayı 30 gün pasif kalmak zorunda kalıyorum,boş bir neden yeriyle evimin sisteme düşmesini istemem.Kardeşim bir mazeretin oldumu yönetim ile konuşursun zaten gereği yapılır.
-1, çok gereksiz.Anlat bakalım neden gereksiz?
-1, çok gereksiz.Anlat bakalım neden gereksiz?
Sistemsel fiyatı iade edilir zaten.-1, çok gereksiz.Anlat bakalım neden gereksiz?
Yaz geldi, tatile gittin diyelim. Evin silinecek mi? Eğer evin sistemsel fiyatı iade edilirse o zaman mantıklı olur.
1 - Desteklemiyorum.15 gün iyi bir süre bence ama ticket açıp geçerli bir nedende bulunursa kişi adminler silmez zaten evini.
2 - Destekliyorum.Fakat 15 gün değil de 30 gün olmalı.Yönetim ile konuşanın evi silinmesin.Gayet mantıklı.
Desteklemiyorum, askere giden, sunucudan soğuyup ara ara girip rol çeviren ve hastalığı olan yada herhangi bir aksaklığa sahip arkadaşlarımıza haksızlık olur. Ayrıca her şeye vergi sistemi getirildi, sunucuya ara veremiyorum girmek zorunda kalıyorum araçlar hacize girmesin diye. Eve de vergi gelirse ben biterim sunucudan iyice soğup giderim. Katılmıyorum.
Destekliyorum. Şehirdeki resmen tüm evler satın alınmış ve yarısının sahibi oyuna girmiyor. 1'i bilemiyorum fakat 2'yi destekliyorum. Umarım gereği yapılır..Kardeşim tüm gün aktif olan ve birlik kuran kişiler mahrum kalıyor.Adam açacağı birlik için yeri,konumu,rütbeleri,kuralları ve hikayeyi ayarlıyor ve bir ev yüzünden kurallarda ve hikayede değişiklik yapılıyor ve bu birçok kişinin başına geliyor,yazık günah.
Destekliyorum bazı kişiler bildiğimiz ev alıp oyunu bırakıyor bazıları troll için yapıyor getirilmesi gereken sistem.Mesela ev alıp ilerde ben buraya birlik kurayım diye düşünenler oluyor bak mesela bende yapıyorum bunu bir yerden ev alsam ben buraya birlik kurabilirim diye ama oyuna 2 ay ara versem ne olur?belki başkası kurucak oraya birliği,bu sistem kesinlikle gelmesi lazım.
2 teklifi de kesinlikle desteklemiyorum saçma.Silah kaybedince anında almak için para bulunuyor da ev vergisi ödemeye gelince ödenmiyormu?