Rina Roleplay
Oyun Dışı => Teknik Destek => Teknik Destek Arşiv => Konuyu başlatan: Markus - 22 Temmuz 2020, 11:16:13
-
Win 7 kullanıyorum. 9600 gt var gta sa offline de bile 10 fps ile oynuyorum. Ekran kartının driverlerini yükledim. Nvidia dan son sürümünü yükledim ama değişen bir şey olmadı.
-
Laptop ise bilgisiyarı temizlemeni ve format atmanı öneririm bende 20 fps ile oynuyordum format attım 10 fps açan oyun şuanda 70 fps altına düşmüyor.
-
ekran kartın iyi değil
-
Ekran kartı idare eder bende gt 9500 var. Format atınca yüksek fps ile oynuyorum format at veya temizle kasayı pcyi
-
internetten yüklediğin herhangi bir şey ile kasma sorunları başlamış olabilir, format tek çare. her şeyini google drive'a yedekleyip format atabilirsin. formattan sonra driverpack online kullanarak ya da başka bir program ile sürücülerini güncelleyebilirsin.
-
FPS yükseltici modları yükle, format at. pctemizleme, crasfix.dat gibi dosyalar kullan.
-
Power ekran kartına güç vermiyormuş.Powerı degistirdim sorun çözüldü
-
Konu kilitli olduğu için arşive taşındı.