Karakter Adınız: (Vhosta Florez)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Karavan sistemi sunucuda bulunuyor fakat bu sistemi şöyle geliştirilebileceğini düşünüyorum.
Yabancı ülkelerde bildiğimiz üzere karavan noktaları ve bu karavanları insanlar kiralayabiliyorlar. Bir kişi rol yapmak için bu karavanı kiralayacak ve kravanı araba şeklinde kullanmayacaklar bağlama şeklinde kullanacaklar. Mesela karavanı kiraladığı zaman belli bir noktada kişi kendi arabasına binince /karavanbagla komutunu kullanınca kendi karavanını aracına bağlayıp ilerleyebilecek. /karavanbirak komutuyla da sabit kaldığı bir yere karavanını bırakacak.
/karavan komutuyla önüne panel açılacak ve bu panelde karavana ait şeyler çıkacak/karavangir, karavankilitle, karavancam tarzında şeyler olacak.
Şöyle bir yorum gelebilir işte 50k verip karavan alabiliriz diye o yorum gelmeden şöyle bir açıklama iletmek istiyorum, 50k verip 1 2 günlük yapacağım rollere para harcamak yerine 1/5 k arasında bir parayla 2-3 günlük rol zevki yaşanabilir bence oyuncular için.
Karavanın içinde interior sistemide olacak.)
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: ((https://www.upload.ee/image/11940376/karavan3.jpg))