(https://i.hizliresim.com/NnZWqQ.gif)
Veronica Cheesman
Kimlik Bilgileri
İsmi: Veronica Soyismi: Cheesman Doğum Yeri: Amerika/California Doğum Tarihi: 02/05/1994 İnancı: Hristiyan (?) Kan grubu: A RH Pozitif Boy/Kilo: 1.72cm/51kg Eğitim: ISU Health Sciences Center-New Orleans Saç/Göz Rengi: Beyaz / Mavi Cinsel Yönelimi: Heteroseksüel Medeni Hali: Bekar
| | (https://i.hizliresim.com/cYGbDz.jpg) |
Hakkında Bilinmesi Gerekenler
-Sıkı bir kahve tiryakisidir, kahve içmeden dinç olamayacağına inanıyor sürekli tüketir.
-Hızlı ve Öfkeli en sevdiği film serisidir, Hızlı ve Öfkeli hakkında konuşmaya bayılır.
-Alkol tüketimine özellikle geceleri önem verir, yeni içkiler denemekten keyif alır. Hatta ısmarlanan bir içkiyi geri çevirmez.
-Motoruyla uzun gezilerden keyif alır.
-Genelde Ariana Grande dinler.
-Sigarayı gergin olduğu içiyor, sıklıkla içmeyi tercih etmiyor.
-Lise yıllarında edindiği "Bendis" lakabıyla çağrılmayı sever.
(https://i.hizliresim.com/bG606j.jpg) (https://i.hizliresim.com/aVtJho.jpg) (https://i.hizliresim.com/1A5B6r.jpg)
June, 14, 2020
Veronica Cheesman. Günümüzde 26 yaşında, Amerika ülkesini kavurup yakan sıcaklığında, Mayıs ayının 2. gününde hayata gözlerini açan ilerde ne ve nasıl bir hayatla karşılaşacağını bilmeyen, kendi bildiği yolu takip eden bir kadının hikayesini dinliyorsunuz. Kısa özgeçmiş formları dolduranlardan farkım olsun, aile konusuna sadece küçük kız kardeşim Sugely'e değinebilirim. Onun dışın da sadece hayat hikayemi paylaşacağım. Günümüzü es geçip geçmişe geçiyorum. Yaşadığım şehir Detroit, bu bölge hayatınızda görebileceğiniz en keş ortama sahip bir yer. Metropolitan bölgesi. Detroit sokağında dışarı çıkarsanız yaşayacağınız az ama göreceğiniz çok şey var. Modern Talking, Cheri Cheri Lady şarksını telefonuma indirir ve kulaklığımı takarak sokağa inerdim. Amerika sıcağında bina ve araç, belki de ufak telefon kulübelerinin camlarından yansıyan ışığın gözlerine çarpması, arada esen rüzgarın tişörtümü dalgalandırıp saçlarımı serinleterek tenime değmesine çoktan alışmıştım. Ellerim ceplerimde yürüdüğüm esnada soluma baktığımda tabela altında gecenin bir yarısı içerek yolun ortasına kadar uzanıp bayılan bir adam, sağ tarafıma baktığımda sokağı in gibi kullanan çocukların agresif bakışları, diğer bir kesimlere baktığımda da bir kadın için kavga edip birbirlerini bıçaklarken çıkan çığlık seslerini susturan bir silah patlama sesi ve en önemlisi yaşam mücadelesi veren, hayata tutunmaya çalışan insanlar görürsünüz.
Geçmişte yaşadığımız hatalardan elbette ders çıkarmalıyız. Aynı hatalara yeniden düşmemek için yaşadıklarımızı oturup sorgulamalıyız. Fakat hep geçmişte çakılı kalırsak, ayaklarımız bizi ileriye götüremez. Benzer şekilde hep gelecek kaygısı da yaşamamalıyız. En güzeli ne geçmişe ne geleceğe bakmak, bana kalırsa sadece içinde bulunduğumuz anın tadını çıkarmaktır. Bununla nasıl başa çıkacağımı sorarsanız, anlatması gerçekten zor. Amerika'da yaşamak kolay değil, gelirli bir ailenin iki çocuğundan biri olmak ve kendine ait geçinebileceğim moden bir evinin olması, gösterişli arabalar, baba parası yiyen arkadaşlar ve ara sıra keyfini aldığı uyuşturucu maddesiyle kafasını dağıtan birisi olarak hayata gözlerini açmak isteyen çok insan var. Aslında düşündüğünde bunu kendi imkanlarınla yaratabilirsin ama ben gösterişi sevmiyorum. Benim yirmi birime kadar geçirdiğim zamanda tek bir zevkim vardı. Ruhuma bürünmüş bir şekilde iki tekerin üstünde duran bedenime temas eden rüzgar, arkamda bıraktığım gürültünün yarattığı kulak zarını patlatan bir motorun gücünü taşıyordum.
Yalnızlık her insana korkunç bir durum gibi gelir. Yalnız kalmadan, en azından bir arkadaşım olsa da yeter dedirten bir durumdur bu. Kaçırdığınız tek bir şey var, yalnızlıktan daha da kötü durumlar var. Basit bir örnek verecek olursam kötü bir dost. Benim için hayattaki yalnızlığım, kötü bir dosttan bile daha iyidir. Güven tehlikeli bir oyundur. Bu zamana kadar yaşamayı başardıysam yaptığım tek şey kendime inanmaktı. Hayatla mücadele etmeyi öğrendim, beni bekleyen daha çok şey olduğunu biliyorum. Tecrübe ettiğim kadarını, etmediklerimle de başa çıkmak için çabalayacağımı biliyorum. Fakat bu hikayenin sadece bir kısmı, eğer gecenin birinde kulüpte işim kalmazsa, bir günlük tutar gibi defter ve kalemi elime alacağım. Çatıya çıkıp sigara eşliğinde Los Santos'un manzarasına bakarak bir şeyler karalayacağım.
(https://i.hizliresim.com/sqsolV.png)