KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ
CK TALEP EDEN OYUNCUNUN * Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.
Karakter Adı/Soyadı: Natasha Kreslina - Ezio Montes - Antono Lucanio + Montes Suç Ailesi Birliği
Seviye: 20 - 17 - 14
ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.
Karakter Adı/Soyadı: Victor Salvatrucha
Seviyesi: 15
OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.
Olay Tarihi: 01 Haziran-09 Haziran 2020 tarihleri arası
Olay Saati: Değişiyor.
Yaşadığınız olayı anlatınız:
Kişi ben birliğe girmeden önce Montes Suç Ailesi birliği ile bireysel düşman olmuş.Ben girdikten sonra bu şahıs ben dahilinde birlik üyelerine saldırı açtı.Biz kendisini düşürdük ve eve aldık.Sonrasında her gün biz karşılık vermediğimiz halde sürekli olarak saldırdı.Biz sürekli olarak Victor Salvatrucha adlı karakteri düşürdük ve eve aldık.Realistic olarak bakacak olursak, adam gelmiş sürekli bir mafya ailesine saldırıyor ve sürekli olarakta bu mafya ailesi Victor'u kaçırıyor.Bence realistic olarak kişiyi öldürmemiz gerek.Adam hergün gelip sıkıyor her geldiğindede adamı indirip eve alıyoruz ama bence yeter.9 Haziran'Dada aynı olay yaşandı.Ben oyunda yokken birlik arkadaşlarıma tekrardan saldırdı, yine bunu düşürüp eve aldık.Sonrasında adam gitti aradan daha yarım saat geçmeden kişi tekrardan Baskın Kural ihlali yaparak bizlere saldırdı.Ben oyuna girdiğim anda daha spawn olmadan direkt olarak RK etti.Sonrasında diğerlerine sıktı.Olayın sürekliliği var hergün gelip sıkıyor hergün insanları kural ihlali yaparak RK ediyor ve şikayet konularına iyi birşey yapmış gibi İcraat SS'leri atıyor.Kişiyi mantıksal olarak CK etmemiz gerekiyor.Aşağıda farklı gülerdeki saldırı ve kaçırma SS'lerini görebilirsiniz.
(Kişi Fear-RP kuralını ihlal etti her seferinde, her seferindede role uyum sağlamadı ve birsürü kural ihlali yaptı.Onlar için şikayet açtık ve ceza yedi.Fakat ceza yemesine rağmen saldırmaya devam etti ve yine kural ihlali yaparak yine ceza yedi.Bence artık mantıksal olarak kişiyi CK etmemiz gerekiyor.Realistic düşünün, bir çete üyesi sürekli bireysel bir mafyaya saldırıyor, mafya karşılık vermemesine rağmen çete üyesi hala saldırıyor.))
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Kişi sürekli olarak bireysel olarak ve arkadaşlarıyla Birlik üyelerine saldırıyor.Mantıksal olarak CK etmemiz gerekiyor, biz kendisine bir karşılık göstermeden saldırıp duruyor bu yüzden CK etmek istiyoruz.
DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.
Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: EHayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Evet (Fear-RP yapmamıştı ve kural ihlalleri yapmıştı bu yüzden ceza yedi)
KANIT BİLGİSİ
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698889340939403285/719849912157601802/sa-mp-676.png)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698889340939403285/719849931350999070/sa-mp-670.png)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698889340939403285/719859345164075048/sa-mp-650.png)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698889340939403285/719859348951531540/sa-mp-652.png)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698889340939403285/719859481428885544/sa-mp-660.png)
(https://i.hizliresim.com/canq3w.png) (https://hizliresim.com/canq3w)
(https://i.hizliresim.com/Z2eyZn.png) (https://hizliresim.com/Z2eyZn)
(https://i.hizliresim.com/4KOwQB.png) (https://hizliresim.com/4KOwQB)
09 Haziran 2020 - 21:58 Civarları
Victor Salvatrucha adlı kişi sözde "Bireysel Düşmanlık" diyerek birlik arkadaşlarıyla beraber tekrardan birlik mekanımıza ve bize saldırmakta.Kişi sabah saatlerindede ard arda 2 kez saldırmıştı.Aynı gün içerisinde tekrardan saldırıyor ve bu iş çığrından çıktı.
https://hizliresim.com/7orzOu
https://hizliresim.com/7orzOu
https://hizliresim.com/HabTO4