RinaV

Şehir İçi => Birlik Tanıtımları => Konuyu başlatan: vispek - 04 Ekim 2026, 13:24:48

Başlık: BURNOUT
Gönderen: vispek - 04 Ekim 2026, 13:24:48
BURNOUT

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SPEED • ADRENALINE • CASUALTIES | DOWNTOWN ➔ LOS SANTOS COPS
♦ SİREN SESLERİ YÜKSELDİĞİNDE, HİKAYE YENİDEN BAŞLAR. ♦
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

┃
┃
┃
┃
┃
   
LOS SANTOS GECELERİNDE İLK BASKIN
• BÖLÜM I •
Los Santos'un gecelerinde düzenlenen uzun soluklu bir sokak yarışı için on farklı yarışçı bir araya gelmişti. Birbirlerini çok iyi tanımayan bu isimlerin tek ortak noktası ise direksiyon başına geçtiklerinde hissettikleri heyecandı. Yarışın başlamasıyla birlikte araçlar şehrin karanlık sokaklarında hızla ilerlemeye başladı. Ancak yarış henüz ilk bölümündeyken uzaktan gelen siren sesleri duyuldu. Kısa süre içerisinde LSPD ekipleri bölgeye baskın düzenledi. LSPD araçları yolları kapatırken, havadan gelen helikopterler yarışçıların kaçış noktalarını kontrol altına aldı. Panik içerisinde dağılan yarışçılardan Damian, kaçmaya çalışırken dar bir sokağa girerken polis tarafından önü kesilerek yakalandı ve polis ekiplerinin müdahalesiyle gözaltına alındı. Aeron, yol üzerine yerleştirilen dikenli bariyerlere basarak aracını durdurmak zorunda kaldı. Linda, kaçış sırasında polis ekipleri tarafından yolu kesilerek çevresi sarıldı ve gözaltına alındı. Auna ise LSPD helikopterinin takibine takıldı ve helikopterden atılan Taser ile aracının teknolojik aksamları kapatılarak zorla aracı durduruldu ve gözaltına alındı. O gece yarışa katılan on kişiden dokuzu polis tarafından yakalanırken, yalnızca biri bölgeden kaçmayı başardı. Yakalanan dokuz kişinin dördü, ilerleyen zamanlarda yolları yeniden kesişecek olan Auna, Linda, Damian ve Aeron'du. Henüz birbirlerini çok iyi tanımıyor, yaşanan baskının arkasında ne olduğunu bilmiyorlardı. Onlar için bu yalnızca kötü sonuçlanan bir sokak yarışından ibaretti. Cezalarını çekmek üzere birbirlerinden ayrılan beş yarışçı, bir süre sonra özgürlüklerine kavuşup yeniden Los Santos'a dönecekti. Ancak o gece yaşananlar, her birinin zihninde cevaplanmamış bazı sorular bırakmıştı. Henüz bunun bir tuzak olduğunu bilmiyor, aralarındaki yarışçılardan birinin polisle bağlantısını dahi düşünmüyorlardı.

(https://i.ibb.co/9kq5hZP7/illegal-street-racing-v0-hhwbihxzaq4a1.webp)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

┃
┃
┃
┃
   
GİZEMLİ BULUŞMA VE SUPRA
• BÖLÜM II •
Cezalarını tamamlayıp Los Santos'a dönen dokuz yarışçının telefonlarına, aynı gün içerisinde kimliği belirsiz bir kişiden gizemli bir mesaj ulaştı. Mesajda yalnızca, "O geceyi unutmadınız değil mi? Merak ediyorsanız, size daha sonra göndereceğim konuma gelin." yazıyordu. Merakına yenik düşen yalnızca dört kişi oldu: Auna, Linda, Damian ve Aeron. Belirtilen konuma ilk olarak Aeron geldi. Ardından sırasıyla Auna, Linda ve en son olarak Damian ortaya çıktı. Bir süre sonra aralarında konuşmaya başladılar ve hepsinin aynı mesajı aldığını fark ettiler. Tam o sırada gecenin sessizliğini yeniden polis sirenleri böldü. Ekip fazla düşünmeden araçlarına atlayarak bölgeden uzaklaşmayı ve polisleri atlatmayı başardı. Tam her şey sona ermiş gibi görünürken telefonlarına yeni bir mesaj geldi: "Bu bir sınavdı. Ne kadar iyi olduğunuzu ve birbirinize ne kadar güvenebileceğinizi öğrenmek istedim. Artık benimle görüşmeye hak kazandınız." Mesajın ardından kendilerine bir otoparkın konumu gönderildi. Araçlarını otoparka park ettikten sonra bir süre beklediler. Kısa bir sessizliğin ardından modifiyeli bir Supra otoparka giriş yaptı. Supra'nın içerisinden inen kişi, o geceki yarışın yapımcısıydı. Dörtlünün bir oyunun içerisine çekildiğini, merak ettikleri soruların cevaplarının kendisinde olduğunu söyledi. Ancak elindeki tüm bilgileri o anda paylaşmayacağını, zamanı geldiğinde kendileriyle yeniden iletişime geçeceğini belirterek ayrıldı.

(https://i.ibb.co/CpNnTzd9/4272.avif)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

┃
┃
┃
┃
   
GÜVENLİ EV VE YENİ CANAVARLAR
• BÖLÜM III •
Aradan üç gün geçmişti. Kurucu'dan "Bu sefer güvenli evde buluşalım" mesajı geldi. Garaja girdiklerinde içeride onlarca araç, hedeflerin bulunduğu büyük bir tahta ve belgeler vardı. O sırada uzak bir köşeden "Bilmediğiniz şeylere dokunmayın çocuklaaaar!" diye bir ses yükseldi. Kurucu, o gece yarıştan kaçan kişinin sıradan biri olmadığını, şehirdeki en büyük yarış çetelerinden birinin önemli bir ismi olduğunu ve LSPD ile iş birliği yaptığını açıkladı. Kurucu, "Artık hepiniz benim adıma çalışıyorsunuz. Birbirinizi korumaktan başka çareniz yok. Çünkü artık siz bir ekipsiniz" diyerek onlara yeni araçlarını tanıttı. Auna modifiyeli BMW i8'i, Aeron Italia RSX'i, Damian ise Nissan GT-R R35'i seçti. Linda'ya ise canavar gibi bir Dodge SRT kaldı. "Yarış zamanlarını SMS olarak bildireceğim" sözlerinin ardından ekip, arkalarında birbirlerine güvenmek zorunda oldukları büyük bir hedefle garajdan ayrıldı. BURNOUT'ın temelleri işte o gece atıldı.

(https://i.ibb.co/7JqPBfcR/Garage-Row-racing-storage-header-1-1024x768-jpg.webp)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

┃
┃
┃
   
MIRROR PARK ZAFERİ VE RESMİ KURULUŞ
• BÖLÜM IV •
Aradan bir hafta geçmişti. Kurucu ilk yarışın Mirror Park'ta gece 02.40'ta olduğunu duyurdu. Dört Kurucu Üye hazırlıklarını tamamlayıp polis telsizlerini sabote ederek yarış alanına geçti. Karşılarında çaylak bir topluluk vardı. Yarış başladığında BURNOUT üyeleri gaza basarak Mirror Park sokaklarında kontrolü elinde tuttular ve gecenin galibi oldular. Ancak bu zafer bazı rakiplerin hoşuna gitmemişti; telefonlarına tehditkar gizli bir mesaj ulaştı. Ertesi gün Kurucu ekibi daha önce görmedikleri devasa bir garaja çağırdı. İçeride onları karşılayan Kurucu, "Burası yeni garajımız. Bundan sonra tüm işlerimizi buradan yöneteceğiz. Polis konusunu dert etmeyin" dedi ve ekledi: "Buranın bir adı var: BURNOUT. Artık sizler BURNOUT ekibisiniz." O gece Los Santos sokaklarındaki bu kavga, artık sadece dört yarışçının değil, BURNOUT'ın resmi mücadelesi haline gelmişti.
DEVAM EDECEK...

(https://i.ibb.co/LXjQLBYX/indir-34.jpg)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BURNOUT KURUCU ÜYELERİ
• EKİP ÜYELERİNİN FOTOĞRAFLI ÖZGEÇMİŞ KARTLARI •


(https://i.ibb.co/JRZmSf7t/png-transparent-question-mark-exclamation-mark-doubt-information-question-mark-angle-text-logo.png) ┃
┃
┃
FOUNDER / KURUCU
Araç: Modified Toyota Supra | Rol: Birlik Lideri / Organizatör

Gecenin gölgeleri arasında gizlenen, karizması ve tehlikeli zekasıyla etrafındakileri büyüleyen mistik bir figür. Supra'sının kükreyen motor sesiyle şehre arzuyu fısıldar. Kusursuz stratejileri ve hipnotize edici duruşuyla kuralları o koyar, Los Santos'un tüm sokaklarına kendi ritmini dikte eder.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

(https://i.ibb.co/zVzwCyG7/sonver.png) ┃
┃
┃
AUNA
Araç: Highly Modified BMW i8 | Rol: Kurucu Üye

Göz alıcı zarafeti ve buz gibi soğukkanlılığıyla pistlerin baştan çıkarıcı kraliçesi. Hibrit BMW i8'inin koltuğunda yüksek teknolojiyi çekiciliğiyle harmanlar. Virajları alırken sergilediği cüretkar sürüş tarzı ve iddialı bakışları, rakip sürücülerin aklını başından almaya yeter.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

(https://i.ibb.co/xt1p0vgj/Bu.jpg) ┃
┃
┃
AERON
Araç: Grotti Italia RSX | Rol: Kurucu Üye

Tehlikeyi bir tutkuya, hızı ise adeta erotik bir sanata dönüştüren gözü pek bir sürücü. İtalyan tasarımı Italia RSX'inin direksiyonunda özgüven saçarak ilerler. Asfalta iz bırakan agresif hamleleri ve karşı konulmaz cazibesiyle çizginin hep en uç noktasında yaşar.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

(https://i.ibb.co/NdKV8tGN/12.jpg) ┃
┃
┃
DAMIAN
Araç: Nissan GT-R R35 | Rol: Kurucu Üye

Karanlık, maskülen ve vahşi aura'sıyla dikkatleri üzerine çeken sert bir erkeğin simgesi. Nissan GT-R R35'in canavarca gücünü parmaklarının ucuyla yönetir. Direksiyon başındaki gizemli gülümsemesi ve hakimiyeti, gecenin karanlığında tehlikeli bir çekim yaratır.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

(https://i.ibb.co/0yrvQVpG/Linda4k.png) ┃
┃
┃
LINDA
Araç: Dodge SRT (The Little Monster) | Rol: Kurucu Üye

Tatlı görünümünün ardında yatan ölümcül bir kıvılcım, yakıcı bir dişilik. Amerikan kası Dodge SRT'nin kükreyen motorunu vahşi bir tutkuyla ehlileştirir. Masumiyetini kışkırtıcı bir hırsla birleştirerek asfaltta fırtınalar estiren bir tehlike abidesidir.

Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: vispek - 04 Ekim 2026, 13:25:10
rez
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: vispek - 04 Ekim 2026, 13:25:40
rez
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: vispek - 04 Ekim 2026, 13:25:51
rez
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: vispek - 04 Ekim 2026, 13:26:17
rez
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: vispek - 04 Ekim 2026, 13:26:28
rez
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: vispek - 04 Ekim 2026, 13:26:50
rez
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: vispek - 04 Ekim 2026, 13:27:09
rez
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: Milkshake - 04 Ekim 2026, 13:28:56
 :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: Savcı - 04 Ekim 2026, 13:33:11
Başarılar.  :cheers:
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: kovaski - 04 Ekim 2026, 13:33:23
:cheers2:  :cheers2:
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: Lilly - 04 Ekim 2026, 13:40:16
 :cheers:
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: victor - 04 Ekim 2026, 14:08:09
galiba rezerveyi çok almış
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: Sunfyre - 04 Ekim 2026, 14:21:08
(https://i.ibb.co/0jQ2wq8m/image.png) (https://ibb.co/XZVLwXNj)
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: SLWYellow - 04 Ekim 2026, 15:47:37
Başarılar  :cheers:
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: HanSolo - 04 Ekim 2026, 23:04:45
Dikkat çekici bir birlik, başarılar
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: Sunfyre - 07 Ekim 2026, 23:59:37
(https://i.hizliresim.com/jtyagvwk.png) (https://hizliresim.com/jtyagvwk)
(https://i.hizliresim.com/nbd0dm9u.png) (https://hizliresim.com/nbd0dm9u)
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: Sunfyre - 11 Ekim 2026, 23:17:17
Alıntı yapılan: Vicero - 11 Ekim 2026, 23:15:54(https://i.imgur.com/yvphD99.jpeg)
Alıntı yapılan: Vicero - 11 Ekim 2026, 23:16:25(https://i.imgur.com/Ue2RAws.jpeg)
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: Milkshake - 13 Ekim 2026, 01:09:10
(https://i.hizliresim.com/it13ws5t.png)
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: Milkshake - 13 Ekim 2026, 01:09:21
(https://i.hizliresim.com/ya7skeku.png)
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: vispek - 16 Ekim 2026, 21:18:11
(https://i.hizliresim.com/oe2uknwr.png)
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: vispek - 16 Ekim 2026, 21:19:58
(https://i.hizliresim.com/yx1hev05.png)
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: ArapShrek - 21 Ekim 2026, 22:12:11
(https://i.hizliresim.com/tsscnbmq.png) (https://hizliresim.com/tsscnbmq)
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: ArapShrek - 21 Ekim 2026, 22:12:56
(https://i.hizliresim.com/wcfx9zmb.png) (https://hizliresim.com/wcfx9zmb)
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: vispek - 24 Ekim 2026, 21:26:14
(https://i.hizliresim.com/rzvsopry.png)
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: ArapShrek - 26 Ekim 2026, 11:50:45
(https://i.hizliresim.com/tlhsdzh9.png) (https://hizliresim.com/tlhsdzh9)
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: ArapShrek - 26 Ekim 2026, 11:51:23
(https://i.hizliresim.com/sfjnl9kt.png) (https://hizliresim.com/sfjnl9kt)
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: ArapShrek - 26 Ekim 2026, 11:51:35
(https://i.hizliresim.com/nkhldl97.png) (https://hizliresim.com/nkhldl97)
Başlık: Ynt: BURNOUT
Gönderen: ArapShrek - 26 Ekim 2026, 11:51:58
(https://i.hizliresim.com/4np1ke4u.png) (https://hizliresim.com/4np1ke4u)