RinaV

Haber Ajansları => Haberler => Konuyu başlatan: bilal7900 - 11 Temmuz 2026, 13:45:28

Başlık: [Daily Globe] Vespucci Sahili'nde Hareketli Dakikalar
Gönderen: bilal7900 - 11 Temmuz 2026, 13:45:28
DAILY GLOBE
LOS SANTOS • EST. 2026
GÜNDEM 11 Temmuz 2026 San Andreas
Vespucci Sahili'nde Hareketli Dakikalar: LSPD'den Şüpheliye Sert Müdahale
Vespucci Bulvarı üzerinde devriye gezen Los Santos Polis Departmanı (LSPD) ekipleri, ihbar üzerine durdurdukları bir şüpheliyi çevre emniyetini alarak ters kelepçeyle gözaltına aldı. Olay anında turistik sahilde kısa süreli panik yaşandı.
Haber: Luna Everly
(https://i.ibb.co/Mk2YPMdz/camera-photo-1783765492.jpg)

SAN ANDREAS - LOS SANTOS — Bugün öğleden sonra Vespucci Sahili yaya yolunda devriye gezen LSPD asayiş ekipleri, eşkâline uyan bir şüpheliyi yakın takibe aldı. Kimlik tespiti ve dur ihtarına uymayan şahıs, memurlar tarafından kıskıvrak yakalandı. Çevre güvenliğini ön planda tutan ekipler, standart prosedür gereği şüpheliyi yere yatırarak ters kelepçe yöntemiyle emniyete aldı.
Olayın meydana geldiği esnada, hafta sonu yoğunluğu yaşanan sahil şeridindeki yerel halk ve turistler operasyonu endişeyle izledi. LSPD sözcüsü tarafından yapılan ilk açıklamada, gözaltına alınan şahsın üst aramasında suç unsuruna rastlandığı ve soruşturmanın derinleştirilerek sürdürüldüğü belirtildi. Şüpheli, detaylı sorgu için en yakın LSPD karakoluna sevk edildi.
Sponsorlu İçerik
(https://i.hizliresim.com/sjycemm.png)
Wahkan Group
THE DAILY GLOBE
© 2026 Tüm Hakları Saklıdır