DAILY GLOBE
LOS SANTOS • EST. 2026
GÜNDEM 9 Temmuz 2026 • Los Santos
VINEWOOD HILLS'TE LÜKS MALİKANEYE BASKIN: HIRSIZLAR LSPD'Yİ GÖRÜNCE KAÇTI!
Los Santos'un en seçkin milyarderlerinin yaşadığı Vinewood Hills tepelerinde, lüks bir villayı soymaya kalkan kimliği belirsiz şüpheliler, devriye gezen LSPD ekiplerinin zamanında müdahalesiyle emellerine ulaşamadan kaçtı. Emniyet güçleri, zanlıları yakalamak için malikane ve çevresinde geniş çaplı parmak izi ve delil çalışması başlattı.
Haber: Markus Knutsen
(https://i.ibb.co/dwx7CtXP/camera-photo-1783556537.jpg)
BadaBing web sitesinden alınmıştır
LOS SANTOS - Vinewood Hills'in yüksek güvenlikli ve ultra lüks malikaneler bölgesi, dün gece yarısı hareketli dakikalara sahne oldu. Edinilen bilgilere göre, zengin bir iş insanına ait olduğu öğrenilen boş bir villayı gözlerine kestiren birkaç şüpheli şahıs, bahçe duvarından atlayarak mülke sızdı. Evin arkasındaki giriş kapısını ve pencereleri zorlayarak içeri girmeye çalışan hırsızlık şebekesi, bölgede asayişi sağlamak amacıyla rutin devriyede olan LSPD ekiplerinin radarına takıldı.
""Kriminal Ekipler Alarmda:" Olay yerini güvenlik şeridiyle kapatan LSPD Olay Yeri İnceleme (Kriminal) birimleri, hırsızların villaya giriş yapmaya çalışırken arkalarında bıraktıkları izleri saptamak için kapı kolları, pencereler ve bahçe duvarında titiz bir parmak izi taraması gerçekleştiriyor."
Malikanenin önünde şüpheli hareketler ve gölgeler sezen polis memurları, projektörleri açarak mülke doğru yöneldi. Polisin geldiğini ve yakalanacaklarını anlayan zanlılar, karanlıktan da faydalanarak villanın arka bahçesindeki dik yamaçlara ve ağaçlık alana doğru kaçıp izlerini kaybettirdi.
Sponsorlu İçerik
(https://i.hizliresim.com/sjycemm.png)
Wahkan Group
THE DAILY GLOBE
© 2026 Tüm Hakları Saklıdır