RinaV

Haber Ajansları => Haberler => Konuyu başlatan: 4dolf - 16 Mayıs 2026, 10:57:50

Başlık: [Daily Globe] Vespucci Sahilinde Gece Baskını
Gönderen: 4dolf - 16 Mayıs 2026, 10:57:50
DAILY GLOBE
LOS SANTOS • EST. 2026
GÜNDEM 16 Mayıs 2026 San Andreas
Vespucci Sahilinde Gece Baskını: İllegal Yarışçıların Hız Tutkusu Karakolda Bitti!
Los Santos'un huzurlu sahil bölgesi Vespucci, gece yarısı modifiyeli araçların motor sesleriyle sarsıldı. Yasa dışı sokak yarışı düzenlemek için toplanan kalabalık bir grup, LSPD'nin ani baskınıyla dağıldı. Çok sayıda araç trafikten men edilirken, organizatörlere ağır cezalar kesildi.
Haber: Vincenzo Rossi
(https://i.ibb.co/ccK7T6Vv/camera-photo-1778770621.jpg)

SAN ANDREAS - Vespucci Bulvarı'nın palmiyelerle çevrili düzlükleri, dün gece yasa dışı bir hız organizasyonuna ev sahipliği yapmaya çalıştı. Sosyal medya üzerinden haberleşerek bölgeye gelen modifiyeli araç sahipleri, sahil yolunu bir yarış pistine çevirdi. Lastik yakma sesleri ve yüksek desibelli egzoz gürültüleri üzerine bölge sakinlerinden polise onlarca şikayet telefonu yağdı.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre, yarışın başlamasından kısa bir süre sonra LSPD ekipleri bölgenin tüm giriş ve çıkışlarını zırhlı araçlarla kapattı. "Dur" ihtarına uymayarak yaya yollarına girmeye çalışan bazı sürücüler, polis barikatları tarafından durduruldu. Operasyon sırasında sahil şeridindeki banklarda oturan vatandaşlar, polis araçlarının siren sesleri ve yanıp sönen ışıkları altında kalan büyük çaplı karmaşayı izledi.
Olay yerine sevk edilen LSFMD (Los Santos Fire and Medical Department) ekipleri, aşırı ısınan ve dumanlar çıkaran bazı modifiyeli araçların yangın çıkarma riskine karşı hazır bekledi. Şans eseri herhangi bir kaza veya yaralanma yaşanmazken, polisin kararlı müdahalesi sayesinde sokaklar tekrar sessizliğe büründü.
Yapılan incelemelerde, durdurulan araçların çoğunda ruhsatsız modifikasyonlar ve hız artırıcı düzenekler tespit edildi. LSPD yetkilileri, yasa dışı yarışlara katılan araçların otoparka çekildiğini ve sürücülerin ehliyetlerine el konulduğunu açıkladı. Bölgedeki güvenlik kameraları üzerinden kaçmayı başaran diğer araçların plakaları mercek altına alındı.
THE DAILY GLOBE
© 2026 Tüm Hakları Saklıdır