RinaV

Haber Ajansları => Haberler => Konuyu başlatan: xSystem32 - 09 Mayıs 2026, 00:03:35

Başlık: [CNT]LOS SANTOS SİS ALTINDA: ŞEHİRDE GÖRÜŞ MESAFESİ DÜŞTÜ, YOĞUN HAVA ETKİSİNİ
Gönderen: xSystem32 - 09 Mayıs 2026, 00:03:35
(https://sanfievencntnews.netlify.app/assets/cnt-logo-local.png)
• LOS SANTOS •
ANASAYFAGÜNDEMPOLİTİKAEKONOMİSPORCNT PRIME
GÜNDEM
08.05.2026
LOS SANTOS SİS ALTINDA: ŞEHİRDE GÖRÜŞ MESAFESİ DÜŞTÜ, YOĞUN HAVA ETKİSİNİ YARIN DA SÜRDÜRECEK
(https://i.imgur.com/FbNQ27l.png)
Fotoğraf: CNT Photography
LOS SANTOS — Los Santos genelinde gece saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun sis tabakası, şehirde günlük yaşamı doğrudan etkilemeye başladı. Özellikle sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Vinewood tepeleri, Del Perro sahil hattı ve Downtown Los Santos çevresi gri bir örtü altında kalırken; görüş mesafesindeki düşüş sürücüler ve yayalar için dikkat uyarılarını beraberinde getirdi.
Şehir genelinde ana arterlerde araç farlarının sis içerisinde kaybolduğu görülürken, özellikle yüksek kesimlerde yoğunluğun daha belirgin hissedildiği bildirildi. Meteoroloji uzmanları, Los Santos kıyı hattından gelen nemli hava akımının şehir merkezine çökmesiyle birlikte sis yoğunluğunun gece boyunca arttığını belirtirken, mevcut hava sisteminin yarın boyunca da etkisini sürdüreceğini açıkladı.

LSPD ekipleri, özellikle sabah ve gece saatlerinde sürücülerin hız limitlerine dikkat etmesi gerektiğini vurgularken; Los Santos International Airport çevresinde de düşük görüş sebebiyle kontrollü hava trafiği uygulandığı öğrenildi. Şehirde bazı bölgelerde siren seslerinin sisin içinde yankılanması ise Los Santos gecelerine alışılmışın dışında bir atmosfer kattı.

Little Seoul, Burton, Rockford Hills ve La Puerta çevresinde yoğunlaşan sis tabakası, neon ışıklarıyla birleşerek şehir merkezinde sinematik görüntüler oluştururken; sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede dikkat çekti. Uzmanlar ise özellikle motosiklet kullanıcıları ve gece sürüşü yapan vatandaşların ekstra dikkatli olması gerektiğini belirtiyor.
"Bazı şehirler güneşle parlar; bazıları sisin içinde karakterini gösterir."
— Anonim
Yetkililer, hava durumunun yarın akşam saatlerine kadar benzer şekilde devam edeceğini ifade ederken; Los Santos sokaklarının önümüzdeki 24 saat boyunca gri gökyüzü ve yoğun pus altında kalacağı tahmin ediliyor.

(https://i.imgur.com/jpqc2pv.jpeg)
HABERİ HAZIRLAYAN
Noa Van Den Berg
CEO
LOS SANTOS
17°C
Sisli
GÜNDEM BAŞLIKLARI
1. WEST VINEWOOD'DA GECEYİ SİLAH SESLERİ BÖLDÜ: LSSD İLE MASKELİ ŞÜPHELİ ARASINDA APARTMAN ÇATIŞMASI (https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=65411.0)
2. [CNT]LOS SANTOS'TA HAYAT SİGORTASI GÜNDEMİ: UZMANLAR, GELECEĞİ GÜVENCE ALTINA AL (https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=65408.0)
3. [CNT]LITTLE SEOUL'DA GECE SAATLERİNDE YANGIN PANİĞİ (https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=65407.0)
CNT AĞINA REKLAM VERİN
İşletmenizi veya vizyonunuzu binlerce vatandaşa duyurun.
İLETİŞİME GEÇ (https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?action=pm;sa=send;u=1592)
© 2026 CNT News Network.