RinaV

Hükümete Bağlı Kurumlar => LS Fire and Medical Academy => Los Santos Fire and Medical Department => LSFMA Reddedilenler => Konuyu başlatan: penpuin - 03 Mayıs 2026, 13:45:58

Başlık: [25. Dönem] LSFMA Başvurusu - Han Ruo Sha
Gönderen: penpuin - 03 Mayıs 2026, 13:45:58



(https://i.hizliresim.com/ouzwpko.png)

LOS SANTOS FIRE AND MEDICAL DEPARTMENT
ADIM 1 / AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL VE İLETİŞİM BİLGİLERİ [IC]

  • Ad: Ruo Sha
  • Soyad: Han
    Doğum Günü (GG/AA/YYYY): 16/06/2004
    Cinsiyetiniz nedir?: [X] Kadın



— 1.2 EĞİTİM DÜZEYİ

  • [—]  Lise
  • [—]  G.E.D Lisansı
  • [X]  Kolej
  • [—]  Üniversite
  • [—]  Yüksek Lisans



— 1.3 GENEL YETERLİLİK VE TAMAMLAYICI SORULAR

Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  • [—]  Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [X]  Asyalı

  • San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansınız bulunuyor mu?: Bulunuyor.
  • Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma hakkınızın yasal kanıtı bulunuyor mu?: Evet
  • Pozisyon açığını nasıl öğrendiniz?: Rol içerisinde hastaneden.
  • Çalıştığınız yerlerden daha önce hiç kovuldunuz mu, neden?: Hayır.
  • Lütfen İngilizce dışında bildiğiniz dilleri sıralayın: Çince.
  • Herhangi bir engeliniz bulunuyor mu?: Bulunmuyor.
  • Silahlı kuvvetlerde görev yaptınız mı? Cevabınız "evet" ise hangi dalda olduğunu açıklayın: Yapmadım.
  • Şu anda devam eden bir şartlı tahliyeniz bulunuyor mu?: Bulunmuyor.
  • Hiç alkol, uyuşturucu veya DUI ile ilgili suçların etkisi altında araba kullanmaktan mahkum oldunuz mu? Cevabınız "evet" ise ne zamandı?: Olmadım
  • Son üç (3) yıl içerisinde herhangi bir hareketli ihlal (yani hız cezası, kırmızı ışık vb.) verildi mi? Cevabınız "evet" ise kaç tane?: Verilmedi, hayır.
  • LSFMD'de terfi alabileceğiniz en üst rütbeyi ne olarak görüyorsunuz?: Şuanda emin değilim ancak çok çabalayacağım.
  • Terfiyi hak etmediğini düşündüğünüz kişiler terfi alır ve siz terfi alamazsanız buna karşı tepkiniz ne olurdu?: Kavga etmeden IC olarak sorumlu kişiler ile konuşur hakkımı aramak isterdim.
     



— 1.4 KURUM İÇİ SEÇİM

Los Santos Fire and Medical Department bünyesinde başvurmak istediğiniz departman birimini işaretleyiniz.

  • [—] Los Santos Fire Department
  • [X] Los Santos Medical Department




— OOC BİLGİLER

  • Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: Yaklaşık 3-4 ay önce Rinaya girdim.
  • Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: Evet.
  • Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: Daha önce kullanmadım ama öğrenip deneyebilirim.
  • Daha önceden LSFMD'de rol yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınızı ve rütbenizi yazın: Maalesef, yapmadım.

  • Canlandırmayı düşündüğünüz LSFMD karakterinin 1 paragraflık kısa özgeçmişini yazın (Min. 100 kelime):
  • 22 yaşlarında olan Ruo Sha Yunnan'da yağmurlu bir akşamda varlıklı, çinli bir ailenin tek kızı olarak doğdu. Beyaz tene koyu gözlere ve siyah saçlara sahipti. Babası Han Wei disiplinli ve zengin bir adamdı, sevgisi vardı ama koşulluydu. Ailesinden kopuk büyüyen Ruo'nun 6 yaşından beri kitaplar ve hayvanlar en yakın arkadaşı oldu. Bahçede koşuşturmayı seven eğitimlerinden kaçan özgür ruhlu bir çocuktu. Babası liseyi okuması için Amerikada bir koleje onu gönderdiğinde sevdiklerinden ve evcil hayvanından ayrılmak zorunda kaldı. Babasına olan kızgınlığı sebebi ile liseyi başaralı bir şekilde bitirdikten sonra Yunnana geri dönmedi. Yetişkin olduktan sonraki seneler yabancı bir ülkede kendi ayakları üzerinde durmayı öğrendi, ufak işlerde çalıştı. İngilizcesini yeterince geliştiğinde eğitimine devam edip hayatta tek başına ilerleme kararı aldı.




ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLARI

* Aşağıdakilere 'X' koyan aday okuyup, anlayıp kabul etmiş sayılır. Aşağıda onayladığı davranışların aksini gösterdiği takdirde bu resmi kanıt olarak sunulacak ve yaptığı her başvuru reddedilecek; ısrarcı tutumu halinde YASAKLANACAKTIR.
* Aşağıdakilerin bir tanesini bile kabul etmeyen Medical & Fire Academy adayının başvurusu kabul edilmeyecektir.

  • [X] Bu hesabım dışında hesabım yok.  MA kurallarını biliyorum. LSFMA Multiaccount Politikası adlı konuyu okudum, anladım ve kabul ediyorum. Bu konu ile alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Akademi takvimini inceledim ve hangi gün derse, hangi gün mülakata ve hangi gün sınava gireceğimin bilincindeyim.
  • [X] Akademi esnasında Medical & Fire Department imajına uymayan bir harekette bulunduğum takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılabilirim. Bunun farkındayım ve bununla alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmuyor. Ticket açarsam veya şikayetçi olursam reddedilecektir.
  • [X] Derslere katılamazsam sınav puanımın etkilenebileceğinin bilincindeyim. Bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkımın olmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsam hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bana ek bir mülakat yapılmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsam NE OLURSA OLSUN bana ek bir sınav yapılmayacağının farkındayım ve asla istemeyeceğim. Böyle bir hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam işe alım gereksinimlerini karşılamadığım takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam herhangi bir kaynaktan kopya çektiğim takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Tespit edildiği takdirde asla itiraz edemem.
  • [X] Sınavım değerlendirildiğinde sınav puanıma hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır, ticket açmayacağım ve teamspeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğim.
  • [X] Sınav puanıma hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır. 1 puanla bile kalsam ticket oluşturmayacağım/şikayet açmayacağım. Bunu anlıyorum, onaylıyorum  ve kabul ediyorum.
Başlık: Ynt: [25. Dönem] LSFMA Başvurusu - Han Ruo Sha
Gönderen: mirem - 03 Mayıs 2026, 14:55:42


(https://i.hizliresim.com/ouzwpko.png)

ADIM 2 — UYGUNLUK / SİCİL KONTROLÜ

Durum: Kabul Edildi


Sayın LSFMA Adayı, @penpuin
İkinci aşama değerlendirmesi sonucunda başvurunuz uygun bulunmuştur.

Mesai saatleri içerisinde (17.00 - 21.00), belirtilen TeamSpeak3 adresinde "KARAKTER ADI - LSFMA" formatında beklemeniz gerekmektedir.

TeamSpeak3 Adresi
77.83.200.42:5913

Başlık: Ynt: [25. Dönem] LSFMA Başvurusu - Han Ruo Sha
Gönderen: notallica - 10 Mayıs 2026, 20:35:32


(https://i.hizliresim.com/ouzwpko.png)

ADIM 3 — DEPARTMAN MÜLAKATI

Sonuç: Başarısız


Sayın LSFMA Adayı,
Departman mülakatı sonucunda başvurunuz uygun görülmemiştir.
Gelecek alımlarda yeniden başvuruda bulunabilirsiniz.