(https://i.imgur.com/YWEP2W5.png)
LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYET FORMU
1. Şikayetçi Bilgileri
Ad Soyad: Louisa Koster
Telefon: 2879012
Adres: Vespucci canals #859
2. Şikayet Edilen Personel
Ad Soyad: Nathaniel Rousseau
Rozet No: 022599
3. Olay Bilgisi
Tarih & Saat: 20.04.2026 12:40
Konum: Vespucci
Detaylar: Ters şerit ihlali nedeniyle aynı memur tarafından tarafıma para cezası uygulanmıştır. Söz konusu cezayı ödedikten sonra ATM'den ayrılıp yoluma devam ederken, tehlikeli sürüş yaptığım gerekçesiyle aynı memur (Rousseau) tarafından tekrar durduruldum. Belgelerim alınarak daha önce ödediğim cezanın sistemden silindiği ve yerine tehlikeli sürüşten yeni bir ceza düzenlendiği tarafıma bildirildi.
Memura, önceki cezayı ödediğimi belirtmeme rağmen, sistemde ödeme görünmediği ifade edilerek yeniden ödeme yapmam gerektiği söylenmiştir. Ancak banka hesap hareketlerimde ilgili cezanın ödendiği açıkça görülmektedir. İlk ceza 10.000 dolar olarak kesilmiş, %25 indirim uygulanarak 7.500 dolar olarak tarafımdan ödenmiştir.
4. KanıtlarKanıtları buraya ekleyiniz. Görseller tam ekran ve oynama içermemelidir.
5. Bildirim ve OnaylamaPersonel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.
Ben (Louisa Koster), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.
İmza: Louisa Koster
Tarih: 20.04.2026