RinaV

Haber Ajansları => Haberler => Konuyu başlatan: KLZ48 - 16 Nisan 2026, 18:44:31

Başlık: [Daily Globe] Vespucci Bulvarı’nda Akılalmaz Kaza: Hız Yapan Araç, Park Halindek
Gönderen: KLZ48 - 16 Nisan 2026, 18:44:31
DAILY GLOBE
LOS SANTOS • EST. 2026
GÜNDEM 16 Nisan 2026 Los Santos
Vespucci Bulvarı'nda Akılalmaz Kaza: Hız Yapan Araç, Park Halindeki Otomobili Şaha Kaldırdı!
Vespucci Sahili yakınlarında akşam saatlerinde yaşanan sıra dışı kazada, kontrolden çıkan bir araç park halindeki başka bir otomobile arkadan hızla daldı. Çarpışmanın şiddetiyle duran aracın altına giren otomobil, park halindeki aracı metrelerce havaya kaldırarak adeta bir rampa görevi gördü.
Haber: Berty Casciano
(https://i.ibb.co/BHbPcDfW/camera-photo-1776275157.jpg)

LOS SANTOS - LOS SANTOS – Bugün akşamüstü saatlerinde Vespucci'nin palmiyelerle süslü caddeleri, Los Santos sokaklarında sıkça rastlanan ancak her seferinde hayret uyandıran bir trafik kazasına sahne oldu. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, sahil yolunda hız denemesi yapan bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında nizami şekilde park etmiş olan bir araca arkadan çarptı.
"Teknik Detay: LSFMD uzmanları, yüksek süratle gelen aracın alçak burnunun (aerodinamik yapısının), park halindeki aracın arka tamponunun altına girmesiyle bir "kaldıraç etkisi" oluştuğunu belirledi."
Kazanın asıl şaşırtıcı kısmı ise çarpışma sonrası ortaya çıkan görüntüydü. Hızla gelen araç, duran otomobilin arka kısmının altına öyle bir kuvvetle girdi ki, park halindeki araç arka tekerlekleri üzerinde havaya dikilerek diğer aracın kaputunun üzerinde asılı kaldı. Olay yerine gelen LSFMD ekipleri, araçların dengede durması ve çevreye yakıt sızmaması için geniş güvenlik önlemleri aldı.
LSPD yetkilileri, kazaya karışan ve diğer aracın altına giren otomobilin sürücüsünün, hava yastıkları açılmadan hemen önce araçtan inerek kayıplara karıştığını bildirdi. Civardaki kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, şüphelinin bölgedeki bir ara sokağa girerek izini kaybettirdiğini duyurdu.
Vespucci esnafı, bu tür "akrobatik" kazaların bölgedeki yasa dışı sürat tutkusu yüzünden artık rutin hale geldiğini belirterek yetkilileri göreve çağırdı. Araçlar, Los Santos'un ağır vasıta çekicileri yardımıyla birbirinden ayrılırken, Vespucci trafiği olaydan yaklaşık iki saat sonra normale döndü.
THE DAILY GLOBE
© 2026 Tüm Hakları Saklıdır