Galeri Yanında Bulunan Boş İnşaat Alanının Yerine Tekrar Park GelmesiSunucuda galeri önünde bulunan mevcut inşaat alanı, hem görsel açıdan kötü bir görüntü oluşturmakta hem de aktif rol üretimine katkı sağlamamaktadır. Daha önce bu alanın park olarak kullanıldığı dönemde, oyuncular arasında çeşitli sosyal rollerin aktif şekilde döndüğü gözlemlenmiştir. Bu doğrultuda, söz konusu inşaat alanının tekrar park olması daha iyi olacaktır. Park alanı, oyuncuların bir araya gelmesini kolaylaştırarak sosyal etkileşimi ve rol çeşitliliğini artıracaktır. Aynı zamanda görsel açıdan daha düzenli ve estetik bir ortam sağlayacaktır, son gelen pet güncellemesiyle de park içerisinde köpeklerini gezdirme rolü yapan insanlar, parkta arkadaş grupları ile oturup sohbet etmeleri gibi çeşitli rollerin ortaya çıkmasına olanak sağlayacaktır. Benim düşünceme göre de Vespucci bölgesinde bulunan yoğunlukta bir miktar azalacak ve park alanında insanlar daha farklı roller çıkartacaktır. Eskiden park geldiğinde görüldüğü üzere çoğu kişi aktif olarak parka giderek rol yapıyordu, performans sorununun da yaşanacağını düşünmüyorum.
Eksiler (Mevcut Durum)- Galeri yanında bulunan inşaat alanının boş ve atıl kalması görsel kirlilik oluşturmaktadır.
- Bölge aktif rol üretimine katkı sağlamamaktadır.
- Oyuncuların sosyalleşebileceği bir alan eksik kalmaktadır.
- Rol çeşitliliği açısından bölge verimsiz durumdadır.
Artılar (Park Alanı Gelirse)- Park alanı ile birlikte bölge daha estetik ve düzenli bir görünüme kavuşacaktır.
- Oyuncular için aktif bir sosyal rol alanı oluşacaktır.
- Son gelen pet güncellemesi ile birlikte park içerisinde köpek gezdirme, sosyalleşme ve etkileşim rolleri artacaktır.
- Vespucci bölgesindeki yoğunluk bir miktar dengelenecek ve oyuncular farklı bir role yönelmiş olacaktır.
- Genel olarak rol çeşitliliği ve oyuncu etkileşimi belirgin şekilde artacaktır.
destek
:like:
Performans sorunlarından ötürü kaldırılmıştı, geri ekleneceğini sanmam ama eklenirse hoş olur. Sonradan eklenmiş bir haritaya göre oldukça hoştu.
Harita olarak hoştu ancak performans problemlerinin artabileceğinden ötürü şahsen iyimser bakamıyorum. Zaten çok yoğun kullanıldığını da görmemiştim, yoğunluğu değiştirebileceğini düşünmüyorum.
Çok aktif olarak kullanılan bir yer değildi ne yazık ki.
Büyük bir park alanı yapılarak, 2.el garajı oraya taşınabilir.
Zaten yoğun olan alanlara yoğunluk yüklemek saçma olabilir. Vespucci, Galeri, 2. El Pazarı gibi noktalardan terse kalacak, uzakta bir alana olursa daha iyi olur gibi.
:dislike:
:like:
Orijinal harita değiştirmek veya harita eklemek bilgisayarı kötü olanlar için kabusa dönüşüyor kötü bir fikir açık işe yeri yoksa herkes vespucci de takılıyor zaten farklı bir yerde takılanı görmedim daha