RinaV

Haber Ajansları => Haberler => Konuyu başlatan: Negans - 27 Şubat 2026, 20:13:52

Başlık: [CNT] Vespucci Canals’ta Çöp Aracı Tepkisi: North Rockford Drive Hattında Kazala
Gönderen: Negans - 27 Şubat 2026, 20:13:52
(https://i.imgur.com/LDCl7qX.png)
• LOS SANTOS •
ANASAYFAGÜNDEMPOLİTİKAEKONOMİSPORCNT PRIME
GÜNDEM
27.02.2026
Vespucci Canals'ta Çöp Aracı Tepkisi: North Rockford Drive Hattında Kazalar Endişe Yaratıyor
(https://i.imgur.com/v3rWIEo.png)
Fotoğraf: CNT Photography
LOS SANTOS — Los Santos'un estetik siluetiyle öne çıkan bölgelerinden Vespucci Canals ve çevresi, son dönemde artan çöp kamyonu trafiği nedeniyle sakinlerin tepkisini çekiyor. Özellikle North Rockford Drive güzergâhından geçen ağır tonajlı araçların hem gürültü hem de güvenlik açısından risk oluşturduğu belirtiliyor.
Bölge sakinleri, dar sokak yapısı ve yoğun yaya hareketliliği nedeniyle çöp araçlarının manevra kabiliyetinin sınırlı kaldığını, zaman zaman maddi hasarlı kazaların yaşandığını ifade ediyor. Sabah erken ve gece geç saatlerde gerçekleşen geçişlerin çevrede ciddi bir rahatsızlık yarattığına dikkat çeken vatandaşlar, özellikle köprü bağlantıları ve kanal çevresindeki keskin dönüş noktalarında tehlikenin arttığını savunuyor. Bir mahalle sakini, "Her gün aynı gerginliği yaşıyoruz; bir gün ciddi bir yaralanma olmadan önlem alınmalı," sözleriyle endişesini dile getirdi.

Belediye kaynakları ise güzergâh planlamalarının yeniden gözden geçirilebileceğini, ancak atık toplama hizmetinin sürekliliğinin de öncelikli olduğunu belirtiyor. Bölge için alternatif rota ya da saat düzenlemesi yapılması ihtimali değerlendiriliyor.
"Yol daraldıkça dikkat artmalı; ağır yük hafife alınırsa bedeli ağır olur."
— Anonim
Uzmanlara göre şehir planlamasında lojistik ile yaşam konforu arasındaki denge hassas bir çizgide ilerliyor. Vespucci hattında artan şikâyetler, bu dengenin yeniden kurulması gerektiğini ortaya koyuyor. Gözler şimdi yerel yönetimin atacağı somut adımlarda.

(https://i.imgur.com/3SgKqvA.png)
HABERİ HAZIRLAYAN
Mira Sterling
Head Reporter
LOS SANTOS
21°C
Açık
GÜNDEM BAŞLIKLARI
1. Los Santos'ta Gece Denetimi: Polis Tüm Sivillere Kimlik Kontrolü Uyguladı (https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=60175.0)
2. Mirror Park'ta Yaralı Sivil: LSPD Yolu Kapatıp Müdahale Etti (https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=60170.0)
3. Vespucci Gecesinde Takip: Dur İhtarına Uymayan Sürücü Kıskıvrak Yakalandı (https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=60164.0)
© 2026 CNT News Network.