RinaV

Haber Ajansları => Haberler => Konuyu başlatan: diamogunn - 23 Şubat 2026, 01:36:34

Başlık: [CNT] Lüksün Gölgesinde Isınma Çabası: Los Santos'ta Teneke İçinde Yanan Ateş Di
Gönderen: diamogunn - 23 Şubat 2026, 01:36:34
(https://i.imgur.com/LDCl7qX.png)
• LOS SANTOS •
ANASAYFAGÜNDEMPOLİTİKAEKONOMİSPORCNT PRIME
GÜNDEM
22.02.2026
Lüksün Gölgesinde Isınma Çabası: Los Santos'ta Teneke İçinde Yanan Ateş Dikkat Çekti
(https://i.imgur.com/ont5NtD.png)
Fotoğraf: CNT Photography
LOS SANTOS — Los Santos'un gösterişli caddelerinden birinde gece saatlerinde ortaya çıkan görüntü, kentin iki ayrı yüzünü aynı karede buluşturdu. Kaldırım kenarında sıralanmış lüks otomobillerin hemen önünde, bir teneke içinde yakılan ateşin etrafında toplanan vatandaşlar soğuktan korunmaya çalıştı.
Görgü tanıklarına göre olay, hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte sokakta bulunan birkaç kişinin metal bir teneke içerisinde kontrollü biçimde ateş yakmasıyla başladı. Alevlerin çevresinde toplanan kişiler ellerini ısıtırken, birkaç metre ötede yüksek segment spor ve lüks araçların park halinde bulunması dikkat çekti. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye yönlendirilen Los Santos Fire and Medical Department ekipleri, olası yangın riskine karşı tedbir aldı ve ateşin güvenli şekilde söndürülmesini sağladı. Güvenlik çemberi oluşturan Los Santos Police Department ise herhangi bir taşkınlık ya da kamu düzenini bozacak unsur bulunmadığını, ancak açık alanda ateş yakmanın tehlike oluşturabileceğini belirtti.

Olay, Los Santos'un bir yanda parıltılı vitrinleri, diğer yanda sokakta hayatta kalma çabası veren insanları barındıran çelişkili yapısını yeniden gündeme taşıdı.
""Soğuk geceyi hafife alan, sabaha titreyerek uyanır.""
— Anonim
Yetkililer, düşük sıcaklıkların gece saatlerinde daha da etkili olabileceğini hatırlatarak, açık alanda uzun süre kalacak vatandaşların dikkatli davranması gerektiğini vurguladı. Soğuk hava dalgasının yarın sabah saatlerine kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

(https://i.imgur.com/P2EYkvv.png)
HABERİ HAZIRLAYAN
Marcus Donovan
Reporter
LOS SANTOS
5°C
Hava soğuk ve rüzgarlı.
GÜNDEM BAŞLIKLARI
1. [CNT]Del Perro North'ta Gece Kazası: Tek Taraflı Motosiklet Çarpması Soruşturulu (https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=59849.0)
2. [CNT]Los Santos'ta Şok Gelişme: Sivil Canına Kast Suçlusu Otobüs Şoförüyken Felo Başlatan diamogunn, Bugün, 16:35:21 (https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=59847.0)
3. [CNT] Los Santos'ta Neler Kayboluyor? (https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=59846.0)
© 2026 CNT News Network.