(https://i.imgur.com/YWEP2W5.png)
LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYET FORMU
1. Şikayetçi Bilgileri
Ad Soyad: Justin Weller
Telefon: 3838673
Adres: Pink Motel
2. Şikayet Edilen Personel
Ad Soyad: Bilinmiyor
Rozet No: Bİlinmiyor
3. Olay Bilgisi
Tarih & Saat: 21/02/2026 SS:DD
Konum: Little Seoul
Detaylar: Arkadaşımla birlikte motosikletle seyir halindeydik. Polis bizi durdurmak istedi ve bir kovalamaca yaşandı. Bu sırada polis aracı bilerek ya da en azından çok dikkatsiz bir şekilde motosikletimize çarptı. Çarpmanın etkisiyle ikimiz de yere savrulduk.
Kaza sonucunda kolum çıktı ve hastaneye kaldırıldım. Arkadaşım da aynı şekilde yaralandı ve birlikte hastaneye götürüldük. O an hayatımızın ciddi şekilde tehlikeye girdiğini hissettik.
Bu olay sadece fiziksel olarak değil, psikolojik olarak da beni ciddi şekilde etkiledi. O günden sonra stres, korku ve tedirginlik yaşıyorum. Polis aracı gördüğümde panik oluyorum ve kazayı sürekli tekrar hatırlıyorum. Günlük hayatımı bile etkileyen bir durum haline geldi.
Polis memurunun aracı bu şekilde kullanmasının gerekli ya da orantılı olduğunu düşünmüyorum. Bu olayla ilgili memurlardan aldığım dashcam ve bodycam kayıtları mevcut. Olayın detaylı şekilde soruşturulmasını ve sorumlu memur hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum.
5. Bildirim ve OnaylamaPersonel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.
Ben Justin Weller, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.
İmza: JUSTİNWELLER
Tarih: 21/02/2026