(https://i.imgur.com/YWEP2W5.png)
LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYET FORMU
1. Şikayetçi Bilgileri
Ad Soyad: Neva Elara
Telefon: 8217836
Adres: Belirtmek İstemiyor.
2. Şikayet Edilen Personel
Ad Soyad: Chelsea White
Rozet No: Polis Memuru III
3. Olay Bilgisi
Tarih & Saat: 15/02/2026 00:09
Konum: Los Santos, Mission Row
Detaylar:
15.02.2026 tarihinde saat 00:10 sularında, yaya/araç trafiğinde bulunduğum esnada Officer Chelsea White yönetimindeki LSPD devriye aracı, gerekli güvenlik önlemlerini almadan ve dikkatsiz sürüş neticesinde şahsıma çarpmıştır. Kaza sonucunda ağır iç kanama geçirdiğim ve acil operasyonla batın bölgesinden ameliyat edildiğim tıbbi raporlarla sabittir.
Memur White, kamu aracını kullanırken sivillerin can güvenliğini hiçe saymıştır, Olay sonrası sorumluluğu partnerine atma çabası, profesyonel etik kurallarına aykırıdır. Bir avukat olarak yaşadığım bu ağır yaralanma, mesleki kariyerimi ve vücut bütünlüğümü telafisi güç bir zarara uğratmıştır.
Yukarıda belirtilen nedenlerle, Officer Chelsea White hakkında idari soruşturma başlatılmasını, bodycam ve dashcam görüntülerinin ivedilikle muhafaza altına alınmasını ve açığa alınma dahil gerekli disiplin cezalarının uygulanmasını ve ilgili kanıtların tarafıma ulaştırılmasını talep ederim. Tüm yasal haklarım saklıdır.
[/spoiler]
5. Bildirim ve OnaylamaPersonel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.
Ben Neva Elara, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.
İmza: N.Elara
Tarih: 15.02.2026