Çok basit bir istek, mesela telefonla konuşurken bay diyoruz ama karşı taraf veya biz bir şey daha söyleyecek gibi oluyoruz veya karşılık olarak bay, öptüm yazıcaz. Ancak direkt kapatıyorlar. Ona engel olmak için karşı taraf yazıyorken bizim ekranımızda bir yerde karşı taraf telefon ile konuşuyor gibi bir yazı gelmeli. Yani karşı taraf yazıyorken (Konuşuyor) olmalı bence.
+ olarak da karşı tarafın çevresinde /s ile bağıranların sesleri telefona yansımalı bence.
olsa fena olmaz
Devamm :fire: :fire:
/s ile milleti trolleyeceğimi hayal edebiliyorum, bu cok ilgi cekici
oluur
Bay bay - yada görüşürüz... yazmak çok zor olmasa gerek, maksimum 2-3 saniye. Haaa karşınızdaki adam veya arkadaşınız sizin direkt suratınıza kapatıyorsa bunu role yansıtabilirsiniz en azından ben öyle yapıyorum.
:dislike:
Telefonda saniye altında bir konuşuyor yazısı fena olmazdı, destek! :onay:
konuşuyor yazmasına da gerek yok, chatte üç nokta çıksa yeterlidir.
destek
Destek :like:
destek
gereği yok gelmesin
Gelebilir. Hatta telefon ile konuşan birisinin kafasında da "Spawn Koruması" tarzında bir "*Telefon ile konuşuyor" emoteu çıkarsa etraftakiler de görebilir telefonla konuştuğumuzu. Böylece araç kullanırken telefonla konuşmaya falan da ceza yazabilir polisler.
Olsa da olur olmasa da.... Ama çoğunluk istiyorsa neden olmasın :like: :dislike:
:dislike:
fena olmaz