RinaV

Hükümete Bağlı Kurumlar => Los Santos Fire and Medical Department => Basın Açıklamaları => Konuyu başlatan: LSFMD - 16 Eylül 2025, 19:58:56

Başlık: Los Santos Fire and Medical Department - Yangın Vakaları Hk. Basın Açıklaması
Gönderen: LSFMD - 16 Eylül 2025, 19:58:56


LOS SANTOS FIRE & MEDICAL DEPARTMENT
(https://i.hizliresim.com/dhhpvlv.png)
Basın Duyurusu No: LSFMD/2025/007
Tarih: 16.09.2025


BASIN/KAMUOYU DUYURUSU

Değerli Los Santos Halkı,

Son dönemde şehrimizde, özellikle dikkatsizlik ve ihmal kaynaklı yangın vakalarında endişe verici bir artış gözlemledik. Los Santos Fire & Medical Department olarak, bu durum karşısında toplumu bilgilendirmek ve güvenliğinizi sağlamak adına bir basın açıklaması yapmayı görev biliyoruz.


Ekiplerimiz, 7/24 acil durumlara müdahale etmeye hazırdır. Geçtiğimiz ay, yalnızca Vespucci bölgesinde 15 yangın vakasına müdahale ettik ve 30'dan fazla vatandaşımızın hayatını kurtardık. Ancak, önleme her zaman tedaviden daha etkilidir. Bu yüzden sizleri, güvenliğiniz için daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.




AÇIKLAMA & BİLGİLENDİRME

Yangınların Başlıca Sebepleri

  • Elektrikli cihazların yanlış kullanımı: Şarj cihazlarının prizde unutulması veya eski kabloların kullanımı.
  • Açık ateş ihmalleri: Sigara izmaritlerinin söndürülmeden atılması veya kamp ateşlerinin kontrolsüz bırakılması.
  • Evde güvenlik eksiklikleri: Yangın alarmı ve söndürücü bulunmaması.





İLGİLİ YETKİLİ

Adı Soyadı: Adrian Ramirez
Görevi: Lieutenant II
Bağlı Olduğu Birim: Command Team
[/size]




Los Santos Fire & Medical Department – Serving with courage, integrity and pride.
(https://i.hizliresim.com/lcazpb1.png)

[/size][/size][/size][/size]