RinaV

Hükümete Bağlı Kurumlar => Memur Şikayeti (IC Şikayet) => LSPD Online İşlemler => Los Santos Police Department => Arşiv => Konuyu başlatan: Bheratt - 11 Eylül 2025, 12:00:10

Başlık: memur şikayeti
Gönderen: Bheratt - 11 Eylül 2025, 12:00:10

(https://i.hizliresim.com/Rgbz26.png)

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: David Mazzara
1.2. Telefon: 1116834
1.3. Adres: West Vinewood blvd, KN:723

1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)
2.1. Ad(lar): Bilinmiyor.
2.2. Rozet numarası(ları):Bilinmiyor.


3. Olay Bilgisi
3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 10/09/2025 20:08
3.2. Olay Bilgisi Konumu: West Vinewood bölgesinde evimin önündeydim. Bir anda iki birim arabası sirenlerle üstüme geldi ve bana silah doğrulttular. Elektroşok cihazı değil, tabanca doğrultarak üstümü aradılar ve hiçbir şey olmamış gibi davrandılar. Ne olduğunu sorduğumda ise cevap vermediler. Güç aşımı uyguladıklarını düşünüyorum. Onlara hiçbir direnç göstermedim, hiçbir şekilde işlerini zorlaştırmadım. Buna rağmen bana birden çok silahın doğrultması epey korkuttu.



(( 3.6. Kanıt(lar) )): Sahip olduğunuz OOC kanıtları aşağıya ekleyin.

Kanıt
Erişebilir ve bozuk olmayan görüntüleri sunun. Görüntüler tam ekran olup bir oynama içermemelidir. Oynama tespit edilen görüntüler geçersiz sayılıp şikayet kabul edilmeyecektir.
https://prnt.sc/Vv6qQ5NiZbxm
https://prnt.sc/mBJD-FgDeoPm
https://www.youtube.com/watch?v=H_alXmRoz_k


Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben David Mazzara, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: D Mazzara
Tarih: 10/EYL/2025
Başlık: Ynt: memur şikayeti
Gönderen: Guess - 13 Eylül 2025, 20:31:31

(https://www.upload.ee/image/14272915/LSPDLOGO.png)

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Sergeant I      Tim Kingsley

Los Santos Police Department