SA-MP sunucusunda 2. el mantığı aynı galeri gibi arabalar hep orada duruyor spawn olmuyor ve her insan için araba arama zorunluluğu yaratmıyor, aynı SA-MP sunucusunda olduğu gibi RAGE-MP sunucusuna bu şekilde yapılabilir, bir interior gerekmiyor. 2. El bölgesine park edilen arabalar spawn olmaması bile kâfi, bu bütün insanların araba arama zorunluluğundan kurtaracağına inanıyorum. SA-MP sunucusunda olduğu gibi /park yazınca otomatik arabayı konumlandırma sistemi gerekiyor. Yoldan geçerken drop yaşamamak adına interior koyulması daha olumlu yönde bakmaktayım.
SA-MP SUNUCUSU 2.EL GARAJI
mantıklı ya bu
yok
farklı bir dimesiona atılırsa ikinci elden ittirerek araç çalmak ve hileyle aracı çekmek gibi tonca şey ortadan kalkar mantıklı
Hocam böyle olursa nasıl CR yapa yapa araçları GB dışına alıp mekanikleyecekler?
DESTEKLIYORUM
:like:
Çoğu şey interiora bağlandı, en azından açık dünya içinde adam akıllı 2. el otoparkı var. Aracınıza sahip çıkabilirsiniz beyler bu kadar rahatsızsanız bu durumdan, spawn edip AFK atmak yerine rol yapabilirsiniz.
Desteklemiyorum.
Alıntı yapılan: Bieronke - 02 Eylül 2025, 14:37:30Çoğu şey interiora bağlandı, en azından açık dünya içinde adam akıllı 2. el otoparkı var. Aracınıza sahip çıkabilirsiniz beyler bu kadar rahatsızsanız bu durumdan, spawn edip AFK atmak yerine rol yapabilirsiniz.
Desteklemiyorum.
geceleyin araba alacak insanlar için gece bekleyemem. 500 binlik arabam 3. defa hurdaya çıkartıldı. İnterior olsaydı öyle bir şey olmazdı emin ol dostum.
anladığım kadarıyla sunucu yönetimi burada satılık aracın spawn olmadan 7/24 durmasından ziyade aracın başında durmanızı, böylece satacaksanız da rollü satmanızı istiyor. yani değişiklik olacağını sanmıyorum.
Alıntı yapılan: mustaine - 24 Eylül 2025, 01:41:58anladığım kadarıyla sunucu yönetimi burada satılık aracın spawn olmadan 7/24 durmasından ziyade aracın başında durmanızı, böylece satacaksanız da rollü satmanızı istiyor. yani değişiklik olacağını sanmıyorum.
Alıntı yapılan: tugrul991 - 22 Eylül 2025, 18:09:15Alıntı yapılan: Bieronke - 02 Eylül 2025, 14:37:30Çoğu şey interiora bağlandı, en azından açık dünya içinde adam akıllı 2. el otoparkı var. Aracınıza sahip çıkabilirsiniz beyler bu kadar rahatsızsanız bu durumdan, spawn edip AFK atmak yerine rol yapabilirsiniz.
Desteklemiyorum.
geceleyin araba alacak insanlar için gece bekleyemem. 500 binlik arabam 3. defa hurdaya çıkartıldı. İnterior olsaydı öyle bir şey olmazdı emin ol dostum.
destekliyorum
göz önünde olması için
Alıntı yapılan: batucan - 02 Eylül 2025, 00:18:46farklı bir dimesiona atılırsa ikinci elden ittirerek araç çalmak ve hileyle aracı çekmek gibi tonca şey ortadan kalkar mantıklı
Sonuna kadar destekliyorum kesinikle samp gibi olması lazım bu sistemin
200 tane satılık aracın bir bölgede aynı anda spawn olduğunu düşünemiyorum. Sistemi düşük arkadaşlar o alana yanaşamaz bile.
:dislike: