(https://i.hizliresim.com/Rgbz26.png)
LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ
1.0 Şikayetçi Taraf1.1. Adı Soyadı: Lavinia Langeliar
1.2. Telefon: 101-5-101
1.3. Adres: 128 Whispymound Drive, Rockford Hills, Los Santos, SA
1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)2.1. Ad(lar): Tyler Vipery,Felix Cullen,Jekeil Foster
2.2. Rozet numarası(ları): Bilinmiyor.
3. Olay Bilgisi3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 08/05/2025 15:40
3.2. Olay Bilgisi Konumu: Rocford Hills
Kasabadan şehre doğru yolculuk yapıyordum ve aracım oto pilot modundaydı. Ancak araç aniden yoldan çıkarak küçük bir kaza yaptı. Bu nedenle polis beni durdurdu. Kısa bir süre uyumam gerektiği için aracın içinde dinlendim. Uyandığımda beklememe rağmen herhangi bir bilgilendirme yapılmadan doğrudan ceza kesildi.
(( 3.6. Kanıt(lar) )): Sahip olduğunuz OOC kanıtları aşağıya ekleyin.
Bildirim ve Onaylama
Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.
Ben (Lavinia Langeliar), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.
İmza: L.Langeliar
Tarih: 08/05/2025
(https://www.upload.ee/image/14272915/LSPDLOGO.png)
MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "
Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.
Police Sergeant I Noah Vance
Los Santos Police Department
(( Hatalı ceza aldığınızı düşünüyorsanız UCP kısmından şikayet oluşturun. ))