(https://i.hizliresim.com/ouzwpko.png)
Los Santos Fire and Medical Department
ADIM 1 / AKADEMİ BAŞVURU FORMU
KİŞİSEL BİLGİLER [IC]- Ad: Jaina
- Soyad: Proudmoore
- Doğum Günü(05/08/2000): [-]
- Cinsiyet:[-]
- Erkek: [-]
- Kadın: [X]
İLETİŞİM BİLGİLERİ [IC]EĞİTİMEĞİTİM DÜZEYİ
- Lise:[X]
- G.E.D Lisansı:[X]
- Üniversite:[X]
- Kolej:[X]
- Yüksek Lisans:[-]
SORULAR
San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansınız bulunuyor mu?
[Bulunuyor]
Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma hakkınızın yasal kanıtı bulunuyor mu?
[Bulunuyor.]
Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin:
Beyaz: [X]
Siyahi yada Afro American: [-]
Hispanik yada Latin: [-]
Asyalı: [-]
TAMAMLAYICI SORULAR
Pozisyon açığını nasıl öğrendiniz?
[Şehir içinde olan panolar sayesinde.]
Çalıştığınız yerlerden daha önce hiç kovuldunuz mu, neden?
[Kovulmadım.]
Lütfen İngilizce dışında bildiğiniz dilleri sıralayın:
[Fransızca ve İspanyolca.]
Herhangi bir engeliniz bulunuyor mu?
Bulunmuyor.
Silahlı kuvvetlerde görev yaptınız mı? eğer cevabınız "evet" ise hangi dalda olduğunu açıklayın:
Hayır.
Şu anda devam eden bir şartlı tahliyeniz bulunuyor mu?
Bulunmuyor.
Hiç alkol, uyuşturucu veya DUI ile ilgili suçların etkisi altında araba kullanmaktan mahkum oldunuz mu? cevabınız "evet" ise ne zamandı?
Olmadım.
Son üç(3) yıl içerisinde herhangi bir hareketli ihlal (yani hız cezası, kırmızı ışık vb.) verildi mi? cevabınız "evet" ise kaç tane?
Verilmedi.
LSFD'de terfi alabileceğiniz en üst rütbeyi ne olarak görüyorsunuz?
Çavuş olarak görüyorum.
Terfiyi hak etmediğini düşündüğünüz kişiler terfi alır ve siz terfi alamazsanız buna karşı tepkiniz ne olurdu?
[Sessizliğimi korurdum. En iyisini komuta takımı bilir.
OYUN DIŞI BİLGİLER
Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: 2018'den beri.
Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: [Akıcı bir şekilde konuşup yazabilirim.]
Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: [Kullanabiliyorum.]
Çalışan bir mikrofonunuz var mı?: [Var.]
Daha önceden LSFD'de rol yaptınız mı? yaptıysanız karakter adınızı ve rütbenizi yazın:
[SAMP kısmında yaptım, karakter ismimi hatırlamıyorum.]
Canlandırmayı düşündüğünüz, LSFD karakterinin 1 paragraflık kısa öz geçmişini yazın(En az 5 cümle olacak şekilde yazılmalıdır.):
[Jaina Proudmoore, çocukluk yıllarından itibaren sağlık alanına ilgi duyan ve insanlara yardım etmeyi kendine amaç edinmiş bir bireydir. Üniversitede Acil Tıp Teknisyenliği bölümünden mezun olmuş, eğitim süresince çeşitli hastanelerde ve acil müdahale birimlerinde staj yaparak deneyim kazanmıştır. Hızlı karar verme becerisi ve kriz anlarında soğukkanlılığını koruyabilmesiyle dikkat çeken Jaina, Los Santos Medical Department'a katılarak şehirdeki insanlara en iyi şekilde hizmet etmeyi hedeflemektedir. Zorlu durumlarda ekip çalışmasına önem veren, sürekli kendini geliştirmeye açık bir sağlık çalışanı olmayı amaçlamaktadır. LSMD bünyesinde bilgi ve becerilerini daha da ileriye taşıyarak, Los Santos'un sağlık sistemine katkı sağlamak istemektedir.]
ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLAR
* Aşağıdakilere 'X' koyan aday okuyup, anlayıp kabul etmiş sayılır. Aşağıda onayladığı davranışların aksini gösterdiği takdirde bu resmi kanıt olarak sunulacak ve yaptığı her başvuru reddedilecek; ısrarcı tutumu halinde YASAKLANACAKTIR.
* Aşağıdakilerin bir tanesini bile kabul etmeyen Fire Academy adayının başvurusu kabul edilmeyecektir.
Aşağıdaki kutucukları onaylıyorsanız işaretleyin:
[X] Bu karakterim dışında başka bir karakterim yok. Var ise de onları CK durumuna getirdim. LSFA Multiaccount Politikası adlı konuyu okudum, anladım ve kabul ediyorum. Bu konu ile alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır.
[X] Akademi takvimini inceledim ve hangi gün derse, hangi gün mülakata ve hangi gün sınava gireceğimin bilincindeyim.
[X] Akademi esnasında Fire Department imajına uymayan bir harekette bulunduğum takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılabilirim. Bunun farkındayım ve bununla alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmuyor. Ticket açarsam veya şikayetçi olursam reddedilecektir.
[X] Derslere katılamazsam sınav puanımın etkilenebileceğinin bilincindeyim. Bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkımın olmayacağının farkındayım.
[X] Belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsam hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bana ek bir mülakat yapılmayacağının farkındayım.
[X] Belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsam NE OLURSA OLSUN bana ek bir sınav yapılmayacağının farkındayım ve asla istemeyeceğim. Böyle bir hakkım bulunmamaktadır.
[X] Sınava katılırsam işe alım gereksinimlerini karşılamadığım takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır.
[X] Sınava katılırsam herhangi bir kaynaktan kopya çektiğim takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Tespit edildiği takdirde asla itiraz edemem.
[X] Sınavım değerlendirildiğinde sınav puanıma hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır, ticket açmayacağım ve teamspeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğim.
[X] Sınav puanıma hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır. 1 puanla bile kalsam ticket oluşturmayacağım/şikayet açmayacağım. Bunu anlıyorum, onaylıyorum ve kabul ediyorum.
(https://i.hizliresim.com/ouzwpko.png)
3.ADIM - DEPARTMAN MÜLAKATI
Sayın
LSFMA adayı, @Delacey Los Santos Fire Departmanına olarak göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Mülakat sonucunuz başarılı olarak değerlendirilmiştir.
Fire Sergeant - Lennart Kruger
Firefighter Recruitment Section
Los Santos Fire Headquarters
1282 Senset Avenue, Downtown LS, Los Santos 206
9-1-1
(https://i.hizliresim.com/ouzwpko.png)
Sayın
LSFA adayı, @Delacey Los Santos Fire Departmanına olarak göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Akademi Başvurunuz başarılı olarak değerlendirilmiştir. Lütfen takvimi kontrol edin, tarihi ve saatinde derslere katılın.
Fire Sergeant - Lennart Kruger
Firefighter Recruitment Section
Los Santos Fire Headquarters
1282 Senset Avenue, Downtown LS, Los Santos 206
9-1-1