Açık arttırmadan eğer bizden daha fazla teklif gelirse çekilme hakkı gelmesi gerek paramızı geri çekebilelim.
Zaten açık artırma sırasında, birisi sizden daha çok teklif verirse ve açık artırmayı kazanırsa, açık artırma sonlandığında paranız iade ediliyor.
Alıntı yapılan: waxie - 22 Şubat 2025, 18:36:39Zaten açık artırma sırasında, birisi sizden daha çok teklif verirse ve açık artırmayı kazanırsa, açık artırma sonlandığında paranız iade ediliyor.
zamandan tasarruf için yüksek teklif gelince teklifi geri al veya yükselt şeklinde seçenekler gelebilir, bundan zarar gelmez. illa açık arttırmanın bitmesini beklemekten daha pratik.
Alıntı yapılan: notime2cry - 22 Şubat 2025, 20:18:15Alıntı yapılan: waxie - 22 Şubat 2025, 18:36:39Zaten açık artırma sırasında, birisi sizden daha çok teklif verirse ve açık artırmayı kazanırsa, açık artırma sonlandığında paranız iade ediliyor.
Normal açık arttırmalarda geri çekilip anında para iadesi alamıyorsunuz.
Sistem böyle güzel, gereksiz olur böyle bir işlem gelirse.
Alıntı yapılan: Garen - 22 Şubat 2025, 22:19:50zamandan tasarruf için yüksek teklif gelince teklifi geri al veya yükselt şeklinde seçenekler gelebilir, bundan zarar gelmez. illa açık arttırmanın bitmesini beklemekten daha pratik.
Çekilme diye bir şey yok malesef, açık artırmaya çekilmeyeceğini onaylayarak girersin. Ayrıca teklif yükseltme mevcut.