RinaV

Genel => Araştırma & Geliştirme => Okunmuş AR&GE => Konuyu başlatan: notime2cry - 27 Aralık 2024, 17:05:15

Başlık: Cr politikası hk.
Gönderen: notime2cry - 27 Aralık 2024, 17:05:15
Cr politikasında değişikliğe gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.

İnsanlar artık gerek polis/şerif rollerinde gerek illegal rollerde araçla ezme durumunun suyunu çıkartmaya başladı bana kalırsa. Adama salak bile desen "/me adamı ezer." yazıp yaralıya düşürüne kadar eziyor. Açılan şikayetler genelde de reddediliyor. Ölümcül kazalara sebep olup gelip sadece "Pardon." yazanlardan bahsetmek istemiyorum bile, korna çalanlar çok ayrı bir seviye. Ondan hiç hiç bahsetmeyeceğim.

Polis rollerinde yapılan bu durum cidden çoğu polis rolü yapan kişinin canını sıkmaya başlamıştır. Bana kalırsa artık "/me polisleri ezer. - /me polisi ezer." yazmak yerine bir şeyleri başka şekilde halletmeleri gerekiyor. Yaptığım çoğu rolde neyin ne oldunu anlamadan rastgele insanın birisinin gelip önceden attığı "/me polisi ezer." emotesi yüzünden rolden soğuyorum. Etrafında kaçabileceği bir sürü alan varken sadece bu şekilde emoteler atıp yaralıya düşürene kadar eziyorlar, ceza bile almıyorlar.
Başlık: Ynt: Cr politikası hk.
Gönderen: SARSILMAZ - 03 Ocak 2025, 02:06:21
Premium araçların sağladığı ekstra güç durumu da buna bal kaymak oluyor. E60 tipi araçlarla devriye araçlarına çarptıkları zaman yeri geliyor havada 5-6 takla atıyoruz. Bu konuda sert bir politika gelmeli.
Başlık: Ynt: Cr politikası hk.
Gönderen: Sizophrens - 03 Ocak 2025, 16:32:38
Can sıkıcı, destekledim.