RinaV

Hükümete Bağlı Kurumlar => Memur Şikayeti (IC Şikayet) => LSPD Online İşlemler => Los Santos Police Department => Arşiv => Konuyu başlatan: ABDÜLLEY - 05 Kasım 2024, 23:15:54

Başlık: Jason Ritchson
Gönderen: ABDÜLLEY - 05 Kasım 2024, 23:15:54

(https://i.hizliresim.com/Rgbz26.png)

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: Neacken Meacken
1.2. Telefon: 5550055
1.3. Adres: Richman Hotel

1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)
2.1. Ad(lar): Jason Ritchson
2.2. Rozet numarası(ları): Bilinmiyor


3. Olay Bilgisi Bizi yakaladılar, aldıkları sırada aracımı çekin dedim ve çekilecek zaten dedi ama aracım çoktan hurdaya çıkartılmıştı.
3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 5/11/2024 21:53
3.2. Olay Bilgisi Konumu: Del Perro, Bay City Incline



(( 3.6. Kanıt(lar) )): Sahip olduğunuz OOC kanıtları aşağıya ekleyin.

Kanıt
https://imgyukle.com/i/CODCIH
https://imgyukle.com/i/CODSGA
https://imgyukle.com/i/CODu41
(Linki açtığınızda hata verirse 3 4 kere kapatıp açmayı deneyin)
Yedek:
https://i.hizliresim.com/eogb7nt.png?_gl=1*j51jq3*_ga*MzgyODQxMDQzLjE3MjM0MTM5MTA.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMDkxNTMzNy4zLjEuMTczMDkxNTQyOC40My4wLjA.

https://i.hizliresim.com/lfestkn.png?_gl=1*z6drq0*_ga*MzgyODQxMDQzLjE3MjM0MTM5MTA.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMDkxNTMzNy4zLjEuMTczMDkxNTQzMC40MS4wLjA.

https://i.hizliresim.com/c4r9vno.png?_gl=1*1f1abvh*_ga*MzgyODQxMDQzLjE3MjM0MTM5MTA.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMDkxNTMzNy4zLjEuMTczMDkxNTQzMS40MC4wLjA.



Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben Neacken Meacken, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: neackenmeacken
Tarih: 5/11/2024
Başlık: Ynt: Jason Ritchson
Gönderen: Unsolveable - 06 Kasım 2024, 18:02:24

(https://www.upload.ee/image/14272915/LSPDLOGO.png)

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Sergeant II      Claire Alden

Los Santos Police Department