RinaV

Hükümete Bağlı Kurumlar => Memur Şikayeti (IC Şikayet) => LSPD Online İşlemler => Los Santos Police Department => Arşiv => Konuyu başlatan: realvayden - 15 Haziran 2024, 22:14:39

Başlık: Memur şikayeti [Harrick Mendoza - Ruby Nelson]
Gönderen: realvayden - 15 Haziran 2024, 22:14:39

(https://i.hizliresim.com/Rgbz26.png)

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: Sofia Caliente
1.2. Telefon: 265-06-33
1.3. Adres: 134 Numara, Hawick Age Motel, San Andreas, Los Santos.

1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)
2.1. Ad(lar): Police Oficer III Ruby Nelson, Police Officer I Harrick Mendoza
2.2. Rozet numarası(ları): 009658, 092779


3. Olay Bilgisi
3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 10/JUN/2024 14:00
3.2. Olay Bilgisi Konumu: Ben normal halimde galeride araç bakıyordum, sonra şikayette adı geçen kişiler bir anda galeride beni alı koydular, kişilerin sebepleri Mobil Data Computer(MDC)'de (ne yaptığımı bilmiyorum) aranmam olduğu için tutuklandığımı belirttiler, bana kişiler 60 ay federal hapis cezası vermiştir, şikayetim haklı bulunursa kişilerin yaptığı işlemin sicilimden geri çekilmesini talep ederim. Pillbox Hill, Buccaner Way.



(( 3.6. Kanıt(lar) )): Sahip olduğunuz OOC kanıtları aşağıya ekleyin.

Kanıt
Erişebilir ve bozuk olmayan görüntüleri sunun. Görüntüler tam ekran olup bir oynama içermemelidir. Oynama tespit edilen görüntüler geçersiz sayılıp şikayet kabul edilmeyecektir.


Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben Sofia Caliente, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: S.CALIENTE
Tarih: 15/JUN/2024
Başlık: Ynt: Memur şikayeti [Harrick Mendoza - Ruby Nelson]
Gönderen: Orbital - 16 Haziran 2024, 11:51:18
((IC jail itirazları için UCP şikayeti oluşturun.))