RinaV

Genel => Araştırma & Geliştirme => Okunmuş AR&GE => Konuyu başlatan: Aethelwold - 20 Haziran 2023, 11:26:25

Başlık: Haber Ajansı
Gönderen: Aethelwold - 20 Haziran 2023, 11:26:25
Merhaba yaptığım o kadar emeğin boşa gittiğini hissediyorum sebebi olarak 1 reklama sadece $75 geliyor, günde sadece 5-10 bin arası kazandırıyor, benim o kadar emek vermem sonucu daha fazla kazandırması lazım değil mi? günümüzde ki haber ajanslarına baktığımızda sizce 5-10 bin dolar mı kazanıyorlar günlük olarak, kar oranını arttırmak lazım bence.

$150.000 ile girdim kar yapmam gereken yerde $70.000'a kadar düştüm, dinleyici kazanmak için birisine para versek 3-4 reklam gidiyor zaten ona, her türlü zarara giriyoruz yani, kazandığım parayıda yine etkinlik olarak insanlara veriyorum. rollerde de görebilirsiniz.

Onun dışında /reklamver komutu değişik bir şekilde ilerliyor bazılarında direk X ajansı yada Y ajansı görünüyor, değiştiremiyorsun, /reklamver'e panel gelirse ve hangi ajansı seçerse ona reklam gidilmesi ayarlanırsa iyi olur.