RinaV

Hükümete Bağlı Kurumlar => LSSA => Los Santos Sheriff Department => LSSA Kabul Edilenler => Konuyu başlatan: rosenbergly - 04 Mayıs 2024, 23:06:33

Başlık: [LSSA 12. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Marcia Gutierrez
Gönderen: rosenbergly - 04 Mayıs 2024, 23:06:33



(https://i.imgur.com/Ce1JUe9.png)

LOS SANTOS SHERIFF DEPARTMENT
12. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

  • Ad: Marcia
  • İkinci Ad: Cevap
  • Soyad: Gutierrez
  • Adres: Richman 20, Los Santos, San Andreas
  • Telefon Numarası: 803-71-26
  • E-Mail: [email protected]



— 1.2 SAĞLIK DURUMU Sağlıklı.
Sağlık raporunuz(Ekran görünütüsü):
Spoiler:
https://cdn.discordapp.com/attachments/500762893126467604/1236309989883252787/image.png?ex=66378ae7&is=66363967&hm=75b9f7cdc8a1b4c9271752e414abf2e200014fa5fd1955de955ba9f8d324b19f&;



— 1.3 EĞİTİM VE EĞİTİM DÜZEYİ

  • [—]  Lise
  • [—]  Teknik Kolej
  • [X]  Lisans Derecesi
  • [—]  Yüksek Lisans

  • Okul Adı: California Universitesi
  • Eğitim Aralığı: 20/EYL/2016 - 25/HAZ/2020
  • Lisans Bölümü (varsa): Teknoloji Enstitüsü



— 1.4 İŞ DENEYİMLERİ VE GEÇMİŞİ

Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?: [Cevabınız Buraya]
Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz: [Cevabınız Buraya]


  • Kurum Adı: Cevap
  • Pozisyon: Cevap
  • Çalışma Süreci: Cevap
  • Ayrılma Nedeni: Cevap
                             
  • Şirket Adı: Cevap
  • Pozisyon: Cevap
  • Çalışma Süreci: Cevap
  • Ayrılma Nedeni: Cevap



— 1.5 GENEL YETERLİLİK

Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

  • Cinsiyetiniz nedir?
  • [—] Erkek  [X] Kadın

  • Doğum Tarihi (GG / AA / YYYY): 20/12/1999
  • Boyunuz: 1.76
  • Kilonuz: 59
  • Saç Renginiz: Sarı
  • Göz Renginiz: Mavi


Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  • [X]  Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı


  • San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Evet.
  • Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: Hayır 
  • İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?: Almanca 
  • Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: Hayır 
  • Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: Hayır
  • Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: Hayır 
  • Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?: Hayır 
  • Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?: Hayır
  • Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: Hayır 


  • Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinin 1 paragraflık özgeçmişini yazın. [min. 100 Kelime] 
  • Marcia Gutierrez, 99'lu yılların sonunda Amerika'nın Massachusetts Eyaletinin Boston şehrinde dünyaya gelmiş Alman asıllı ailenin ilk kızıydı. Ailesinin Amerika'da hayata devam etmesi onun hayatında önemli bir rol oynamıştı, babasının Marcia küçük yaştayken Boston'da polisliğe başlaması Marcia'nın hedeflerini baştan sona değiştiren şey oldu, Marcia Lise çağında babasının polislik serüvenlerine fazla hevesliydi onun peşinden gitmek istese de annesinin Marcia'nın hedeflerine karşı çıkıp onu avukatlığa yönlendirmesi Marcıa'yı epey zorlayan durum oldu. Marcia 19'lu yaşlarına geldiğinde California Üniversitesi Teknoloji Enstitüsü'nde okumaya başladı, okulu bitirip direkt olarak polisliğe başlamayı ilk hedef görmüştü. Üniversite'nin ikinci yıllarında babası trafik kazası nedeniyle hayatını kaybetti, Marcia'a bıraktığı en önemli ve güzel miras ise polislikti. Marcia bir yandan acı kaybını yaşarken bir yandan bu işe daha da hırslı bir şekilde ilerliyordu, annesinin de buna göz yummasıyla Marcia tamamen hedefini kolluk kuvveti personelliğine çevirdi ve bu yönde ilerledi. Üniversite hayatında bir sürü olumsuzluklara takılan Marcia işin zor kısmını aşmış gibiydi, son seneye geldiğinde ortam yapmaya başlamasıyla derslerini epey boşlamıştı. Bir süreliğine okulda edindiği peşinden gittiği ortam onu karanlığa çekiyordu, eğlence grubu olarak gözüken bu heriflerin derdi başkaydı. Marcia'nın bunu fark etmesi biraz sürdü, akademik olarak da sıkıntıya girince kendini bu işten çekmeye çalıştı. Son senesinin etkisi üzerinde fazlasıyla stres ve sıkıntı yaratıyordu, Marcia'nın ortamdan bir anda çıkmaya çalışması onun için epey sıkıntı oldu. Ona takık birkaç herifin peşine takılmasıyla okulda her gün kavga edip tartışan birisi haline döndü, onun en yakın dert ortağı annesiyle bunları paylaşıyordu. Neyse ki okulun son senesini iyi toparlayıp tamamen mezun olarak çıktı. Önünde bir yaz dönemi vardı fakat annesinin rahatsızlanması nedeniyle de paraya sıkışmaya başladı, annesine bakacak gücü kendinde edinememesi çok sıkıntılı bir durumdu Marcia ufak restoran gibi işletmelerde çalışıp ilk başta günlük parasını çıkartırken bir yandan da ufak ufak birikimler hazırlmaya çalışıyordu fakat bu gelir günü geçirmeye anca yetiyordu. Bunun böyle gitmeyeceğini anlayan Marcia hedefinin peşinden ilerlemeye karar verdi ve elindeki bu fırsatı değerlendirmek için şerif personelliğine hazırlanmaya başladı.
     

  • Şerif Departmanı içerisindeki rol planınızı açıklayınız: 
  • Sakin, öğrenmeye hevesli ancak kusurları bulunan bir Aday Deputy rolü ile başlayıp zamanla öğrendikçe mesleği içerisinde olgunluğunu kazanacak bir şerif karakterini yürütmek istiyorum. Hedefini OSS birimi olarak belirlemiş bunun için uğraşıp çalışan bir personel olmasıyla ana mesleği olan "Koru ve Hizmet et" mantığını benimsemiş şekilde ilerlemesini uygun buluyorum ve bunun üzerine gitmeyi düşünüyorum. Mesleği ve sivil hayatında iyi ve seviyeli ortamı kurup gündelik rollerimi sağlayacağımı temenni ediyorum.
     




— OOC BİLGİLER

Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

  • Roleplay geçmişiniz ne kadar?: 7 yıl oluyor.
  • Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?: 4-5 saatimi ayırabilirim.
  • Daha önce oynadığınız sunucularda polis rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?: Evet yaptım, Lauren Schmitz 
  • Önümüzdeki dönemlerde pasiflik durumunuz var mı?: Hayır, yok

  • [X] İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
  • [X] Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
  • [X] TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
  • [X] Polis rolleri hakkında bilgiye sahibim, polis rolünü yapabilirim.




ADAY SORUMLULUĞU VE HAKLARI

Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Polis Departmanı, Recruitment & Employment Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

  • Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
  • Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.
  • Aday akademi esnasında polis imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.
  • Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.
  • Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.
  • Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.
  • Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.
  • Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder. 
  • Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa ticket/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
  • Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday LSSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.

Başlık: Ynt: [LSSA 12. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Marcia Gutierrez
Gönderen: thiradus - 05 Mayıs 2024, 02:03:58

(https://i.imgur.com/Ce1JUe9.png)

ADIM 2 | BAŞVURU KONTROLÜ

Sayın şerif adayı, başvurunuzun ikinci aşamasındaki kontrol kısmında bir sorun çıkmamasıyla beraber  üçüncü aşamaya geçiş sağladınız.

Sheriff Sergeant      *Chris Rosenfeld*
Personnel Administration Bureau
Başlık: Ynt: [LSSA 12. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Marcia Gutierrez
Gönderen: thiradus - 05 Mayıs 2024, 02:04:25

(https://i.imgur.com/Ce1JUe9.png)

ADIM 3 | UYGUNLUK KONTROLÜ

Sayın şerif adayı, başvurunuz dikkatlice incelenmiştir ve herhangi bir sorun tespit edilmediğinden üçüncü aşamada kabul edilmiştir.
Dördüncü aşamada bulunduğunuzu belirterek mülakata girmeniz gerektiğini hatırlatırız.
Son mülakat tarihine kadar aşağıdaki TeamSpeak3 adresinde "KARAKTER ADI - LSSA" şeklinde bekleyiniz.

IP:  51.255.99.28:5911

*Sheriff Sergeant*      *Chris Rosenfeld*
Personnel Administration Bureau
Başlık: Ynt: [LSSA 12. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Marcia Gutierrez
Gönderen: Livy - 05 Mayıs 2024, 03:50:49

(https://i.imgur.com/Ce1JUe9.png)

ADIM 4 | MÜLAKAT

Sayın şerif adayı, Los Santos Şerif Departmanı olarak göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Mülakat sonucunuz başarılı olarak değerlendirilmiştir.
Akademi hayatınızda başarılar dileriz.

Deputy Sheriff (+I)      Mollie Hudson
Personnel Administration Bureau
Başlık: Ynt: [LSSA 12. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Marcia Gutierrez
Gönderen: thiradus - 05 Mayıs 2024, 12:12:56

(https://i.imgur.com/Ce1JUe9.png)

AKADEMİYE HOŞ GELDİN

Sayın şerif adayı, Los Santos Şerif Akademisi'ne yaptığınız başvuru için gerekli olan inceleme sürecini başarıyla tamamladınız.

Önünüzde taktik, teknoloji ve kamu hizmetinde yenilikçi davranarak; Bu şehirdeki vatandaşlara, profesyonelce, nazikçe ve hepsinden öte adalet ile yaklaşacak
yetkin ve yetenekli şerif memuru olmanızı hedefleyen akademi süreci mevcut. Süreçte bizlerle beraber olacak tüm adaylara başarılar dileriz.

  • 1. Ders  [ 9.05.2024 - 20:00 ]
  • 2. Ders  [ 10.05.2024 20:00 ]
  • Sınav: [ 10.05.2024 22:00  (saatte, dersin gidişatına göre ufak değişiklikler olabilir) ]

Sheriff Sergeant      Chris Rosenfeld
Personnel Administration Bureau