RinaV

Hükümete Bağlı Kurumlar => LSSA => Los Santos Sheriff Department => LSSA Reddedilenler => Konuyu başlatan: m3rond4ss - 31 Mart 2024, 13:25:10

Başlık: [LSSA 11. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Jeremie Handerson
Gönderen: m3rond4ss - 31 Mart 2024, 13:25:10


(https://i.imgur.com/Ce1JUe9.png)

LOS SANTOS SHERIFF DEPARTMENT
11. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

  • Ad: Jeremie
  • İkinci Ad: -
  • Soyad: Handerson



— 1.2 SAĞLIK DURUMU

Sağlık Durumunuz nedir?: Sağlıklı.
Sağlık raporunuz(Ekran görünütüsü):
Spoiler:
(https://cdn.discordapp.com/attachments/1219411817080688691/1223934098922537070/image.png?ex=661ba874&is=66093374&hm=1810d1be6954a4c1313e56c49fbdc645675587b4dd5cd0b00f573134d4ad4e94&)



— 1.3 EĞİTİM VE EĞİTİM DÜZEYİ

  • [✓]  Lise
  • [✓]  Teknik Kolej
  • [✓]  Lisans Derecesi
  • [—]  Yüksek Lisans

  • Okul Adı: Los Santos Üniversitesi
  • Eğitim Aralığı: 23/06/2017 - 12/06/2021
  • Lisans Bölümü (varsa): Makina Mühendisliği



— 1.4 İŞ DENEYİMLERİ VE GEÇMİŞİ

Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?: [Çalışmadım]
Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz: [-]


  • Kurum Adı: -
  • Pozisyon: -
  • Çalışma Süreci: -
  • Ayrılma Nedeni: -
                             
  • Şirket Adı: -
  • Pozisyon: -
  • Çalışma Süreci: -
  • Ayrılma Nedeni: -



— 1.5 GENEL YETERLİLİK

Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

  • Cinsiyetiniz nedir?
  • [✓] Erkek  [—] Kadın

  • Doğum Tarihi (GG / AA / YYYY): 27/08/2000
  • Boyunuz: 1.81
  • Kilonuz: 90
  • Saç Renginiz: Siyah
  • Göz Renginiz: Mavi


Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  • [✓]  Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı


  • San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Sahibim 
  • Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: Almadım 
  • İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?: Fransızca 
  • Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: Hayır. 
  • Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: Hayır,yok 
  • Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: Olmadım 
  • Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?: Yok 
  • Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?: Kullanmadım 
  • Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: Geçirmedim 


  • Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinin 1 paragraflık özgeçmişini yazın. [min. 100 Kelime] 
  • Jeremie, güzel bir yaz akşamı, Santos hastanesinde dünyaya geldi. Oldukça sakin ve neşeli bir çocukluk geçirdi. Ailesi hep onun üzerine titredi, başarılı bir öğrenci, saygın bir birey olmasını istediler. Jeremie'de ailesinin bu emeklerini karşılıksız bırakmadı ve güzel bir okul hayatı geçirdi. Jeremie, sosyal bir insandı. Arkadaşları ile gezmeyi, eğlenmeyi severdi. Okul hayatı boyunca da bunu devam ettirdi. Başarılı bir derece ile liseyi tamamlıyan J' Los Santos üniversitesin'de Makina Mühendisliği bölümünü tamamladı. Kariyeri güzel giden Jeremie, her zaman şerif olmak istiyordu. Los Santos'da akademinin açıldığını öğrenen Jeremie hemen başvurusunu iletti ve sabırla onlardan gelecek haberleri beklemeye başladı... 

  • Şerif Departmanı içerisindeki rol planınızı açıklayınız: 
  • Hem mesleğimi yaparken hemde sivil hayatımda sosyal ve neşeli bir karakter yürütmeyi planlıyorum. İşinde tabiki bir sınırı olan ve hedefi yükselip dedektif olmak olan bir karakter olacağım ama sosyal hayatımda da eğlencelerden ve etkinliklerden olduğunca eksik kalmamayı planlıyorum. 




— OOC BİLGİLER

Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

  • Roleplay geçmişiniz ne kadar?: 3-4 Yıl (Rina roket gönderdiğinden beri varım)
  • Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?: 5-6
  • Daha önce oynadığınız sunucularda polis rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?: Yaptım (Katya Pranovas) 
  • Önümüzdeki dönemlerde pasiflik durumunuz var mı?: Önemli bir sorun olmadığı sürece yok.

  • [✓] İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
  • [✓] Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
  • [✓] TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
  • [✓] Polis rolleri hakkında bilgiye sahibim, polis rolünü yapabilirim.




ADAY SORUMLULUĞU VE HAKLARI

Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Polis Departmanı, Recruitment & Employment Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

  • Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
  • Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.
  • Aday akademi esnasında polis imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.
  • Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.
  • Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.
  • Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.
  • Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.
  • Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder. 
  • Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa ticket/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
  • Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday LSSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.

Başlık: Ynt: [LSSA 11. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Jeremie Handerson
Gönderen: Doctrine - 01 Nisan 2024, 00:10:10

(https://i.imgur.com/Ce1JUe9.png)

ADIM 2 | BAŞVURU KONTROLÜ

Sayın şerif adayı, başvurunuzun ikinci aşamasındaki kontrol kısmında bir sorun çıkmamasıyla beraber  üçüncü aşamaya geçiş sağladınız.

Sheriff Sergeant       Jairo Fuentes
Personnel Administration Bureau
Başlık: Ynt: [LSSA 11. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Jeremie Handerson
Gönderen: Doctrine - 01 Nisan 2024, 00:15:09

(https://i.imgur.com/Ce1JUe9.png)

ADIM 3 | UYGUNLUK KONTROLÜ

Sayın şerif adayı, başvurunuz dikkatlice incelenmiştir ve herhangi bir sorun tespit edilmediğinden üçüncü aşamada kabul edilmiştir.
Dördüncü aşamada bulunduğunuzu belirterek mülakata girmeniz gerektiğini hatırlatırız.
Son mülakat tarihine kadar aşağıdaki TeamSpeak3 adresinde "KARAKTER ADI - LSSA" şeklinde bekleyiniz.

IP:  51.255.99.28:5911

Sheriff Sergeant       Jairo Fuentes
Personnel Administration Bureau
Başlık: Ynt: [LSSA 11. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Jeremie Handerson
Gönderen: Doctrine - 05 Nisan 2024, 02:07:35

(https://i.imgur.com/Ce1JUe9.png)

ADIM 2 | BAŞVURU KONTROLÜ

Sayın şerif adayı, başvurunuzun üçüncü aşamasındaki sicil kontrol kısmında sorun tespit edildiğinden başvurunuz reddedilmiştir.
(( Karakter illegal birlikte. ))

Sheriff Sergeant      Jairo Fuentes
Personnel Administration Bureau