RinaV

Genel => Araştırma & Geliştirme => Okunmuş AR&GE => Konuyu başlatan: Khalleesi - 21 Mart 2024, 02:42:44

Başlık: Vadeli Satış Sistemi
Gönderen: Khalleesi - 21 Mart 2024, 02:42:44
Sunucu içerisinde araç veya evler sadece peşin olarak satılmaktadır. IC olarak senet rollerinin getirilmesinin daha iyi olacağını ve araç ve ev satışlarının daha çok olacağını düşünüyorum. Herkes bir araç almak için gününün tamamını meslekte geçiriyor ve rol yapamıyor. Ama belirli bir senet sistemi olduğunda sadece o günkü ödemesini yapabilecek kadar para kasıp kalan kısmı ile de daha rahat rollere katılım sağlayabilir. Hemde Satışlar daha çok gerçekleşir. Lütfen bu konu için bir sistem geliştirebilirseniz çok sevinirim. Arge ekibine arz ederim.
Başlık: Ynt: Vadeli Satış Sistemi
Gönderen: reis - 21 Mart 2024, 10:19:12
Çok da gerekli değil, sıfır galeri adamdır.
Başlık: Ynt: Vadeli Satış Sistemi
Gönderen: MacbetH - 21 Mart 2024, 14:58:19
Evrak sistemi tarzı bir sistem olabilir. Yönetim de desteklerse tabi. Kişi taksitli araç alacağı zaman satıcıyla bir evrak düzenler. "Schlagen model aracı 3 taksit halinde, her taksiti 100 bin dolar olacak şekilde ..... kişisinden alıyorum. Eğer taksitlerde 10 günden uzun süre gecikme olursa aracı iade edip içerdeki paranın yanacağını kabul ediyorum." tarzı bir evrak. Eğer ödeme olmazsa yönetim tarafından kişinin aracı eski sahibine iade edilebilir.
Başlık: Ynt: Vadeli Satış Sistemi
Gönderen: CandyCrusher - 23 Mart 2024, 15:45:28
Alıntı yapılan: MacbetH - 21 Mart 2024, 14:58:19Evrak sistemi tarzı bir sistem olabilir. Yönetim de desteklerse tabi. Kişi taksitli araç alacağı zaman satıcıyla bir evrak düzenler. "Schlagen model aracı 3 taksit halinde, her taksiti 100 bin dolar olacak şekilde ..... kişisinden alıyorum. Eğer taksitlerde 10 günden uzun süre gecikme olursa aracı iade edip içerdeki paranın yanacağını kabul ediyorum." tarzı bir evrak. Eğer ödeme olmazsa yönetim tarafından kişinin aracı eski sahibine iade edilebilir.
Başlık: Ynt: Vadeli Satış Sistemi
Gönderen: f5rkan - 25 Mart 2024, 22:03:15
Gerekli değil gibi, yine de düzenlenebilir.
Başlık: Ynt: Vadeli Satış Sistemi
Gönderen: Wracker - 26 Mart 2024, 00:57:25
gerek yok
Başlık: Ynt: Vadeli Satış Sistemi
Gönderen: alfaizm - 26 Mart 2024, 04:04:48
Bahsedilen konunun pek gerekli olmadığını düşünüyorum, zaten bunu halihazırda yapan kişiler var. Örneğin bir kısım peşinat verip aracın anahtarını alıp, para tamamlandıktan sonra mülkü devretmek gibi. Yetkililerin buna hazır olacağını düşünmüyorum, zaten sunucuda dolandırıcılık rolleri yok, tamamen yasak. Eğer parayı tamamladıktan sonra sistemsel olarak üzerinize vermezse mülkü şikayet ve ticket açıp paranızı geri alabiliyorsunuz.

Eğer olur da, /vadelisatis sistemi gelir ve "/vadelisatis id kalanmiktar süre" şeklinde bir panel gelebilirse hayır demem tabii. Sistem para ödenmediği zaman iptal edebilecekse ve satışa bloke koyabilirse arabanın üzerindeki sistemi getirilebilir fakat dediğim gibi pek gerekli bulmuyorum.
Başlık: Ynt: Vadeli Satış Sistemi
Gönderen: Metaxa - 05 Nisan 2024, 11:41:57
Gereği yok.
Başlık: Ynt: Vadeli Satış Sistemi
Gönderen: Zakai Katen - 09 Nisan 2024, 09:41:15
Alıntı yapılan: Metaxa - 05 Nisan 2024, 11:41:57Gereği yok.
Başlık: Ynt: Vadeli Satış Sistemi
Gönderen: Police Sergeant II Richard Hawkings - 10 Nisan 2024, 20:01:11
Borçlanarak alma sistemide bence kötü, bu senet sistemini farklı sunucularda avukatlar aracılığı ile yapıyorlar özünde güzel ama medium rp de pek düzgün kullanılacağını sanmıyorum, desteklemedim.
Başlık: Ynt: Vadeli Satış Sistemi
Gönderen: eggy - 11 Nisan 2024, 07:21:37
Hera ugrasmaz bunlarla