Phantom3 şuan için kullanılmıyor. Bir sonra ki güncellemeler için Sa-mp sunucusunda ki gibi arkaya eklenen dorse gibi sunucuya sistem gelse iyi olur.
Phantom3 için gelirse çok güzel olur çünkü aracı aldıktan sonra tırcılık mesleği'nin bu araçla yapılamadığını öğrendim.
Kesinlikle katılıyorum
Kesinlikle katılıyorum...
katılıyorum phantom3 ün şu anda oyunda olmasının bi anlamı yok, bu araça bi anlam yüklenmesi gerekiyor.
Haklı arge. Zaten 10 levele ulaşmak çok zor bari hızlı tırla yapalım bir avantajı olsun.
Katılıyorum. Kesinlikle çok haklı.
Katılıyorum bu adam dünyanın en haklı bireyi.
katılıyorum mantıklı
Destekliyorum.
SAMP'daki gibi bir sistem yapılması mantıklı, tüm tırlar kullanılabilir dorse sistemi ile. Galeride duran tırlarda bir işe yarar bu sayede, destekledim.
Destekliyorum.
Olumlu.
Destekliyorum.
Dorseyle beraber uçuyoruz RageMP bugundan dolayı, muhtemelen o yüzden bu şekilde fakat fiyatlara bir düzenleme gelebilir taşımacılıktan sadece 500 dolar fazla kazanıyoruz, bence fiyat iyi değil.
Alıntı yapılan: Savior - 14 Haziran 2023, 14:15:26Dorseyle beraber uçuyoruz RageMP bugundan dolayı
Phantom3 araçları bu yüzden kullanılmıyor ama bir değişiklik yapılıp pounder aracı gibi dorse araca birleşik bir model vb değişiklik yapıla da bilir. Fiyatlama konusunda zaten bir düzenleme olması şart gibi.
Katılıyorum.
Destek, Sa-mp da ki gibi kaçak yük gibi bir sistem getirilip kaçak yükle daha fazla para kazanma şansımız da olsa güzel olurdu.
RageMP'de dorselerde oluşan bir senkronizasyon sorunu sebebiyle, eskiden dorseli tırlar ile yapılan tırcılık sistemi bu hale dönüştürüldü. Böyle kalmasının daha iyi olacağını sanıyorum ama elbette dorseler fena olmazdı.
Gta5 tabanlı platformların dorseye bağlı bir optimizesi yok, birinde arkadayken birinde şehrin bir ucunda gözükme gibi durumlar olabiliyor. Ya da sadece uçan dorseler görmemize neden olabiliyor. Dorse yerine meslek daha iyi bir hale getirilse daha mantıklı olur.
Alıntı yapılan: Ehe - 14 Haziran 2023, 19:58:50Gta5 tabanlı platformların dorseye bağlı bir optimizesi yok, birinde arkadayken birinde şehrin bir ucunda gözükme gibi durumlar olabiliyor. Ya da sadece uçan dorseler görmemize neden olabiliyor. Dorse yerine meslek daha iyi bir hale getirilse daha mantıklı olur.
Phantom türü araçlar pounder gibi dorse'si arkaya bağlı bir şekile dönüştürülmesi mümkün mü bilmiyorum öyle olmasıda güzel olabilir.
Alıntı yapılan: Ehe - 14 Haziran 2023, 19:58:50Gta5 tabanlı platformların dorseye bağlı bir optimizesi yok, birinde arkadayken birinde şehrin bir ucunda gözükme gibi durumlar olabiliyor. Ya da sadece uçan dorseler görmemize neden olabiliyor. Dorse yerine meslek daha iyi bir hale getirilse daha mantıklı olur.
Umarım bahsettiğim tarza yakın bir güncelleme gelir de phantom3 tarzı araçları tırcılıkta kullanabiliriz. Çünkü tırcılık yapılıyor diye aldım ve yapılmıyormuş.
Phantom3 ün kullanılmaması büyük hayal kırıklığı oluşturdu, şuan en hızlı tırcılık mesleği yaptıran tır nedir?
Alıntı yapılan: Memt - 14 Haziran 2023, 22:14:04Alıntı yapılan: Ehe - 14 Haziran 2023, 19:58:50Gta5 tabanlı platformların dorseye bağlı bir optimizesi yok, birinde arkadayken birinde şehrin bir ucunda gözükme gibi durumlar olabiliyor. Ya da sadece uçan dorseler görmemize neden olabiliyor. Dorse yerine meslek daha iyi bir hale getirilse daha mantıklı olur.
Umarım bahsettiğim tarza yakın bir güncelleme gelir de phantom3 tarzı araçları tırcılıkta kullanabiliriz. Çünkü tırcılık yapılıyor diye aldım ve yapılmıyormuş.
Bunu Hera'nın çözmesini beklemek biraz büyük bir beklenti olur. RageMP optimizesiyle alakalı. 300+ kişinin olduğu bir yerde optimizeyi stabil tutmak kolay değil, en azından dorse için.