Çekiciler boştaki arabayı bence çekememeli çünkü çok suistimal ediliyor güvenli bölgeden araç çekilebiliyor ve bence bir şekilde güvenli bölgedeki araçların hiç bir türlü itilememesi gerekiyor çok fazla GBİ yapılıyor.
Ayrıca bu konuyla ilişkilendirilebilir https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=1414.0
Kesinlikle destekliyorum az önce, bir araç daha hurdaya gitti çıldırmak üzereyiz araçtan inmeye gelmiyor ya
Çekilememesi, itilememesi tarzı değil de şöyle olabilir. Bir aracın motoru güvenli bölgede kapatıldıysa o araca düzkontak-kilitkir yapılamasın. Böylelikle aracı güvenli bölge dışına çıkarsalar bile çalamazlar.
Destekliyorum.
Alıntı yapılan: MacbetH - 09 Haziran 2023, 00:03:38Çekilememesi, itilememesi tarzı değil de şöyle olabilir. Bir aracın motoru güvenli bölgede kapatıldıysa o araca düzkontak-kilitkir yapılamasın. Böylelikle aracı güvenli bölge dışına çıkarsalar bile çalamazlar.
Dostum aracı çekiyolar, sorunlardan biride bu zaten artı olarak hiç mi mekanlara rol yapmaya gitmeyeceğiz? Üst segment araçların çalınması diğer araçlara göre daha zor olmalı.
DESTEK!!
destek
destek
Destek.
Destekliyorum, araçtan aşağıya inemiyoruz. Arabayı park edip rol yapmak için uzaklaşamıyoruz. Buna bir düzenleme gerekli.