itali gto hızında ayarlar yapılırsa çok iyi olur çunki araç 420k hızı 200 şöyle örnek vereyim 30k lık arabada boost filan var 420k lık aracı geçiyor bu yüzden ayarlanma yapılırsa çok iyi olur. Araç iyi hızlanıyor sadece hız limiti yükselirse birde boost özelliği aktif olursa çok iyi olur.
kanka bana da pahali araclarin yaris araclarini bu kadar YUKSEK farklarla sollamasi garip geliyor. pahali arac dedigin konfor icindir genelde bence boyle duzenlemelere gerek yok. yarisci rolu yapan adamlari dusun mesela. adam yarislari kazanmak icin ozel olarak arac modifiye ediyor parcalar takiyor. sonra luks bir arac gelip hahahaha neyse iste.
Böyle iyi.
arabaların yüksek fiyatı sadece hız için değildir, görüntü, lüks ve konfor içindir. O yüzden hiçbir araç 4/4'lük olamaz, gereksiz.
Alıntı yapılan: flu ♡ - 04 Ocak 2024, 01:46:34kanka tamam ama bari boost özelliği filan aktif olabilir.
alakasız, para verdikçe hızlı gidiliyorsa benim Jubilee'nin uçması şahlanması lazım 700K'ya aldım ama görüntüsü konforu için aldım bunu daha realistik düşünürsen oynanmış polo golfler E C 320 gibi araçlara kafa tutuyor hatta bazılarını geçiyor.
Alıntı yapılan: Navas - 04 Ocak 2024, 14:06:08alakasız, para verdikçe hızlı gidiliyorsa benim Jubilee'nin uçması şahlanması lazım 700K'ya aldım ama görüntüsü konforu için aldım bunu daha realistik düşünürsen oynanmış polo golfler E C 320 gibi araçlara kafa tutuyor hatta bazılarını geçiyor.
aynen oyle bencede gereksiz
gereksiz...
Alıntı yapılan: Onite - 04 Ocak 2024, 04:22:43arabaların yüksek fiyatı sadece hız için değildir, görüntü, lüks ve konfor içindir. O yüzden hiçbir araç 4/4'lük olamaz, gereksiz.
kardesim bir seyden de memnun olun be bu rina kitlesi hicbir seyden memnun kalmıyor altı ustu rol yapcan ne isine yarayacak italigto biraz daha hızlı gitse