RinaV

Hükümete Bağlı Kurumlar => LSSA => Los Santos Sheriff Department => LSSA Reddedilenler => Konuyu başlatan: KGT - 01 Ocak 2024, 21:15:47

Başlık: [LSSA 8. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU]
Gönderen: KGT - 01 Ocak 2024, 21:15:47


(https://cdn.discordapp.com/attachments/1170100510620143727/1179776078672306238/lssdv2.png?ex=657b0318&is=65688e18&hm=87120f498631f81acd553371da564bf82cce15aaa31b3f636593383e4c78c0dc&)

LOS SANTOS SHERIFF DEPARTMENT
8. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

  • Ad: Leonid
  • İkinci Ad: Cevap
  • Soyad: Ryan



— 1.2 SAĞLIK DURUMU

Sağlık Durumunuz nedir?: Buraya
Sağlık raporunuz(Ekran görünütüsü):
Spoiler:
https://cdn.discordapp.com/attachments/1125834294934384681/1191436200406433892/Screenshot_5.png?ex=65a56e6d&is=6592f96d&hm=55da88adc72b18f7cf021f2af68202ab3e724a801d1f60fd7169a88ef0202425&



— 1.3 EĞİTİM VE EĞİTİM DÜZEYİ

  • [—]  Lise
  • [—]  Teknik Kolej
  •   Lisans Derecesi
  • [—]  Yüksek Lisans

  • Okul Adı: Los Berrystham
  • Eğitim Aralığı: 01/01/1992 - 01/01/2010
  • Lisans Bölümü (varsa): Cevap



— 1.4 İŞ DENEYİMLERİ VE GEÇMİŞİ

Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?: [Cevabınız Buraya]
Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz: [Cevabınız Buraya]


  • Kurum Adı: Cevap
  • Pozisyon: Cevap
  • Çalışma Süreci: Cevap
  • Ayrılma Nedeni: Cevap
                             
  • Şirket Adı: Cevap
  • Pozisyon: Cevap
  • Çalışma Süreci: Cevap
  • Ayrılma Nedeni: Cevap



— 1.5 GENEL YETERLİLİK

Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

  • Cinsiyetiniz nedir?
  • Erkek  [—] Kadın

  • Doğum Tarihi (GG / AAA / YYYY): 07/07/1987
  • Boyunuz: 180
  • Kilonuz: 77
  • Saç Renginiz: Siyah
  • Göz Renginiz: Kahverengi


Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  •   Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı


  • San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Evet 
  • Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: Hayır 
  • İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?: İtalyanca 
  • Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: Hayır 
  • Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: Hayır 
  • Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: Hayır 
  • Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?: Yok 
  • Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?: Hayır 
  • Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: Hayır 


  • Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinin 1 paragraflık özgeçmişini yazın. [min. 100 Kelime] 
  • İtalyada doğmuştur, ilk okul ve ortaokulu italyada okuduktan sonra babasının ölümü üzerine annesi ile Los Santos'a gelip orada yaşamaya başlamışlardır Lise, Üniversiteyi yüksek derece ile bitirmiş, uzun yıllar ticaret ile uğraştıktan sonra arkadaşı ile başka işlere atılmış bunda başarısız olunca Şerif Departmanına girmeye karar vermiştir. 

  • Şerif Departmanı içerisindeki rol planınızı açıklayınız: 
  • Hedeflerine ulaşmaya çalışan normal bir Şerif 




— OOC BİLGİLER

Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

  • Roleplay geçmişiniz ne kadar?: 5 yıl (SAMP,FiveM,Mta,RageMP)
  • Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?: 4-10
  • Daha önce oynadığınız sunucularda polis rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?: Paul Lassight 
  • Önümüzdeki dönemlerde pasiflik durumunuz var mı?: Yok

  • İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
  • Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
  • TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
  • Polis rolleri hakkında bilgiye sahibim, polis rolünü yapabilirim.




ADAY SORUMLULUĞU VE HAKLARI

Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Polis Departmanı, Recruitment & Employment Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

  • Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
  • Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.
  • Aday akademi esnasında polis imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.
  • Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.
  • Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.
  • Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.
  • Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.
  • Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder. 
  • Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa ticket/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
  • Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday LSSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.

Başlık: Ynt: [LSSA 8. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU]
Gönderen: NexoS - 01 Ocak 2024, 21:56:28

(https://i.imgur.com/Ce1JUe9.png)

ADIM 2 | BAŞVURU KONTROLÜ

Sayın şerif adayı, başvurunuzun üçüncü aşamasındaki sicil kontrol kısmında sorun tespit edildiğinden başvurunuz reddedilmiştir.
(( İllegal yan karakter. ))

Staff Sergeant      Kreighton Howard
Personnel Administration Bureau