Yarışçı rolleri yapan kişiler için bazı durumlarda araçlarının hızlı olması gerekecek, kültüre göre hareket ettiklerinde araç hızları sabit olduğundan, Elegy gibi bir aracın çok düşük hızda kalması gibi durumların önüne geçmek için adminler tarafından araçlara speed boost tarzında bir şey basılabilir legal taraf için pek bir şey değiştirmez diye düşünüyorum sonuçta legal araçlar da çok hızlı gidip üstünlük kurabiliyor, illegal taraf için de yazılım sistemi tarzında bir şey gelirse eşitlik olabilir.
Gerek yok.
mantıklı gonuştun eren
Kimseye bir zararı olmayacağını düşünüyorum, destek.
motor seviyesi...
Alıntı yapılan: balıkçı hasan - 30 Aralık 2023, 02:26:39motor seviyesi...
Motor seviyesi 4 olan araç bile bir PD SD aracına zor kafa tutuyor, PD SD'ye kafa tutan birkaç araç var onlar da bazı kültürlere uyumsuz kalıyor, bildiğiniz üzere muscle araçlar realistik bakımda topspeedi yüksek, hızlanması yavaş araçlar, GTA5'in orijinalinde bu araçlar modlu araçlara göre çok eksik kalıyor ya da Japon kültürüne dair rol yapanlar için en basit örnek Elegy, fazlasıyla yavaş kalıyor ya da eski model Supra MK4'e benzeyen jester, bunun da top speedi çok düşük, bu gibi araçlar için böyle bir sistem gelebilir diye düşünüyorum.
yarışçı birliklerine özel NOS sistemi getirilebilir sadece onaylı yarış birliğinde olanlar bu modifiyeyi yapabilir gibisinden
destekliyorum
Motor seviyesi şu an için yeterli.